Jeg bestilte en emhætte d 14/4. På hjemmesiden stod der - som nu!!! - leveringstid 1-3 dage. Det er nu 14 HVERdage siden!!! Og jeg har - efter SELV at have henvendt mig - nu fået at vide, at den l... Leggi di più

Varen er som lovet og kom til tiden, men at få en sms fra postnord at pakken er leveret fredag eftermiddag på ens adresse og så opdage at den er leveret forkert og postnord er en robot og I er lukke... Leggi di più

Købte et stort tv (65 tommer)) og ville selvfølgelig meget gerne være hjemme ved leveringen, men skulle være væk fra huset i en times tid i løbet af dagen. Kontaktede elsalg - der fik kontakt med le... Leggi di più

1. Negozio di elettrodomestici

Informazioni su elsalg.dk

Informazioni fornite da varie fonti esterne

elsalg.dk er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, små el-apparater og belysning.

Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968 med i dag 170 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne.

Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.

Med elsalg.dk har vi skabt et helt nyt univers, der forener e-handel med butikssalg. Vi ønsker at give vores kunder den samme gode oplevelse, uanset om du handler på elsalg.dk eller i en af vores butikker. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - og også efter købet.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Jeg har købt en ovn

Jeg har købt en ovn. Da jeg pakkede den ud, var der kun en rist og en bradepande med. Bageplader skulle købes særskilt. Jeg fik god hjælp af Jørgen fra kundeservice, hvad for plader der skulle bestilles.

18 novembre 2025

Lang leveringstid

Jeg bestilte min vare den 11/11, fik at vide efter jeg havde bestilt den at den var udsolgt, og ville komme på lager den 20/11 og at jeg ville få den 1-2 dage derefter. Den 30 skriver jeg til dem alt jeg ikke har fået min pakke endnu og får den 2/12 at vide, at den forventes på lager den 9/12…… øv når det er en gave, men står og skal bruge.

11 novembre 2025
Logo di elsalg.dk

Risposta di elsalg.dk

Hej Mathilde,

Først og fremmest tak, fordi du har valgt at give os din mening af os. Vi bestræber os så vidt muligt altid på at give vores kunder en god service oplevelse, så det gør os rigtig ondt, at du har haft en kedelig en af slagsen.

Det er rigtigt, som du skriver, at den var midlertidigt udsolgt ved bestilling. Ud fra hvad vi kan se, var der desværre kun oplyst en forventet dato, hvorfor vi ikke kunne garantere, hvornår den ville komme på lager igen.

Med venlig hilsen,
Elsalg.dk

Et gratis råd fra Elsalg Esbjerg gjorde forskellen

Selvom vi ikke havde købt vores opvaskemaskine, så ringede vi alligevel til Elsalg Esbjerg, da maskinen blev defekt. De anbefalede straks Hvidevarercentervest, hvor andre forhandlere ville sælge en ny maskine. Et gratis råd som fik maskinen i gang igen. Vi sparede penge, og miljøet sparede affald og CO2. Sådan!!

29 ottobre 2025