Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

NIET BESTELLEN BIJ ELEVA!!!!

Wil mijn order retour sturen geven het adres niet waar ik het naartoe kan sturen.

Krijg een onpersoonlijke algemene mail met eerst aanbod van 50% korting op volgende order daarna 15% van aankoopbedrag retour voordat ze over gaan op terugbetaling.
Negeren mijn vraag totaal dat ik retour wil sturen.
Ik wil mijn order retour sturen en mijn geld terug!!!!
Is geen Nederlands bedrijf alles komt uit China!

Waarschuwing: NIET BESTELLEN HIER!!!!!

19 agosto 2024

Oplichters!!!!

Op 3 maart een bestelling geplaatst voor de haarolie, nog steeds niks ontvangen. Ondanks dat er staat supersnelle levering. Ik heb een aantal keer gemaild en er wordt niet gereageerd. Stelletje oplichters! Had ik maar eerst de recensies gelezen. Domme fout van mij. Ze hebben niet eens 1 ster verdiend 🤨😤😤😤

30 marzo 2024
Valutata 2 stelle su 5

Ik heb nog steeds de bestelling 17167…

Ik heb nog steeds de bestelling 17167 niet ontvangen.
Mijn vriend en ik krijgen steeds automatische mails binnen van jullie die soms in de nacht gestuurd worden.
Komen de broeken deze kant nog op?
De eerste keer geen problemen gehad met de bestelling, daardoor verbaasd dat het nu zo lang moet duren.

1 dicembre 2023

Wat een verschikke bedrijf

Wat een but bedrijf, beloven van alles maar als het niet past kan je naar je geld fluiten, raad je aan niet terug te sturen het kost je weer behoorlijk bedrag om terug te sturen en pakket komt gewoon niet aan volgens hun dus geen geld terug
Absoluut op de zwarte lijst zetten!!!!!!

17 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service en slecht…

Zeer slechte service en slecht omschreven voorwaarden. Bh gekocht bij hun, deze klopt qua maat van geen kant en past dus ook niet. Ze nemen hem niet terug volgens hun hygiëne regels, die totaal niet duidelijk en volledig omschreven staan en geven geen geld terug voor het slechte product wat ze leveren. Nooit iets kopen bij ze is mijn advies.

22 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Retourneren kost je veel geld

Retourneren kost je veel geld! Je kunt niet annuleren al is het binnen een half uur dat je bestelling hebt geplaatst.De dag erna krijgt je pas een bevestiging dat je bestelling is verwerkt. Bedrijf zit niet in Amsterdam. Klantenservice reageert niet op mails of geeft een standaard mail. Maatvoering van het product klopt niet. Kwaliteit van het product is made in China. ADVIES BESTEL NIET BIJ DEZE WEBSITE HET IS WEGGEGOOID GELD.

10 agosto 2023

Misleidende dropshipper.

Misleidende dropshipper.
Bedrijf zegt in Amsterdam te zitten, maar komt rechtstreeks uit China!. Levertijd 10-15 dagen. Retourneren op eigen kosten naar CHINA, zeer hoge kosten!!!
Verpakking mag niet open zijn geweest, best lastig als je kleding hebt besteld wat verpakt zit in een plastic zak!
Kwaliteit erg slecht.
Links die ze gebruiken in mails werken niet. Link mailadres werkt ook niet.
Heb voor de volledigheid een mail gestuurd met verzoek tot bevestiging verwerpen extra kosten, maar heb er een hard hoofd in. Denk dat ik mijn verlies maar neem en de jurken betaal en het niet retourneer.
Had deze site ook eerst moeten bezoeken.

1 agosto 2023

Oplichterij !

Bestellen zelf de goederen in China, wekken de indruk dat de produkten uit nederland komen. Als klap op de vuurpijl, kun je een retourmelding zelf naar China sturen op eigen kosten voor bijna 30 euro. Oplichterij !!! Niets kopen !!! Stay clear.

1 agosto 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. Product laat lang op zich wachten. Als je bestelling wilt annuleren is deze ineens verzonden. Retourneren kost €30.
Dat deze webshop nog kan verkopen in NL is onbegrijpelijk, zeker na zoveel slechte recensies!

26 giugno 2023

Lamp met ingebouwde ventilator

Via een advertentie een lamp met ingebouwde fan besteld voor 39,95 kreeg nog een leuke korting van 15% toen had ik het moeten weten !!! ik vond het toch niets retour aangevraagd is goed gekeurd kan ik hem naar china terug sturen kost me ook weer 14 euro dus. Niet gedaan, eind van het liedje 15 % van het gekochte terug gekregen. Kort om 25 euro in de vuilnisbak en het mag hier in Neferland ook allemaal legaal ook, kortom hier niets bestellen oplichters kan dan nog beter bij aliexpress bestellen doet Elevo volgens mij ook

16 luglio 2023

Eigenlijk nog minder dan een ster

Eigenlijk nog minder dan een ster
Ik had een bh besteld waarbij duidelijk staat vermeld dat het in 30 dagen retour kan worden gestuurd
NIET DUS !!
nu is het ineens een hygiënisch product wat niet terug gestuurd kan worden
Wat een waardeloos bedrijf !!
Bestel daar vooral niks !!

13 luglio 2023

Nog lager als een ster

Nog lager als een ster.
Bh besteld. Staat letterlijk onder het product dat je kan retourneren maar dat kan dus niet volgens hun. Ruim €60 weggegooid.
Misleidende site. En de maten kloppen voor geen meter.
Staat in komt uit Amsterdam. Geleverd binnen 3 dagen. Nou daag veel langer. En blijkt uit China te komen.
Wilde toch terug sturen, maar vrouwtje bij de post wist te vertellen dat het volgens hun toch niet aan komt. Dus ze zei al…. Als je terug stuurt is het 26 euro en aangetekend met handtekening nog meer. En ik maar denken dat het naar Amsterdam terug kon.
Na een paar mails naar het bedrijf reageren ze gewoon niet meer.
Hun oplossing is dat ik nog een product mag kopen daar en dat ik dan van het nieuwe product de 2e goedkoper krijg. Nou wat een service.
Op deze manier kan ik ook mijn centen verdienen over de rug van een ander.
Waarschijnlijk was ik op Ali expres een stuk goedkoper uit geweest. Lijkt alsof het gewoon vanuit daar komt. Zo is het ook verpakt. Niks geseald gewoon in een zak gepropt.
Denk na voor je besteld.
Kan beter bij SHEIN bestellen.

7 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb de geweldig mooie jurk uit de…

Ik heb de geweldig mooie jurk uit de reclamevideo besteld. Na de bestelling had ik pas in de gaten dat het een dropshipper is. De kwaliteit is erg slecht. In elkaar gezet door iemand die vorige maand een naaimachine op de kop heeft getikt. Het enige dat klopt aan de jurk is de kleur. Het is een ander model. De stof is niet zwierig en er is te weinig stof om te zwieren. Voor die prijs is het veel te duur. Bestel er niet!

15 giugno 2023

Een product besteld bij Elova

Een product besteld bij Elova. Het is aangekomen maar het is verre van de kwaliteit die men doet voorkomen. Ik ad me er ook eerder in moeten verdiepen want het is een Chinese dropshipper. Retourneren op eigen kosten van €29,30 bij een bestelling van nog geen €20 euro.

Bestellen bij Elova? Niet doen tenzij je echt van je geld af wil. En in dat geval mag je het naar mij overmaken voor de nuttige review.

5 giugno 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più