Ellenmaria Recensioni 126

TrustScore 1 su 5

1,2

Valutata 1 stelle su 5

Rotzooi uit China En ze opereren ondrt vele namen Je kan ook niet via Klarna (achteraf) betalen Ik heb al webadressen doorgestuurd naar politie fraudedesk en naar Kees van ddf Spek. Hopenlijk worde... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

NOG ERGER, ER BESTAAT ER NOG 1 !!! JOKE SIERADEN IN DALFSEN. Met NL adres maar bij Wettelijke gegevens staat bij bedrijfsgegevens HongKong. Gelukkig had ik het optijd in de gaten. Wilde er even over... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben slachtoffer van misleiding en oplichting. Ik heb voor ruim 300 euro aan sieraden besteld,vanaf 1 juli ( 4 bestellingen). Ik heb vandaag de vierde , tevens laatste bestelling binnen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben erin getrapt,dacht wat een mooi verhaal van de dames en wat een mooie sieraden! Besteld,daarna kreeg ik gelijk mailtje dat ik bog meer korting kreeg op 2e bestelling,dus met mn stomme hoo... Leggi di più

1,2

2 stelle
1 stella

Rotzooi uit China

Rotzooi uit China
En ze opereren ondrt vele namen
Je kan ook niet via Klarna (achteraf) betalen
Ik heb al webadressen doorgestuurd naar politie fraudedesk en naar Kees van ddf Spek. Hopenlijk worden de oplichters ontmaskerd.

6 settembre 2025

Is een dropshipping bedrijf

Is een dropshipping bedrijf. Je krijgt sieraden die je voor €5 bij AliExpress kunt kopen en bij hen betaal je 10x zoveel. Is inderdaad oplichting. Het lijken goldplated sieraden, maar is allemaal nep. Kon na 2 dragen het dsieraas weggooien. Was gewoon een soort ijzer.

1 settembre 2025

Niets kopen hier

Niets kopen hier! Eén grote misleiding. De spullen welke opgestuurd worden zijn allemaal nep. Slechte kwaliteit en allemaal uit één stuk gemaakt en op kleur geschilderd. En retour sturen kan je vergeten. Nooit mee in zee gaan.

28 giugno 2025

Geen sterren !

Geen sterren !
Reviews te laat gezien en in de val gelopen, opgelicht. Pas als ik bij tracker : CHINA zag staan begon ik me vragen te stellen.... Jammer maar geen trust-waardige website om iets te kopen.

26 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

je kunt geen "geen" sterren geven

je kunt geen "geen" sterren geven, maar dit is pure oplichterij. Niemand gaat op pensioen, je wordt echt gedropshipped met goedkope fake brol uit China, ze doen niet eens de moeite om het anders te verpakken. Aangifte gedaan bij politie en andere instanties. Maar tot op heden, geen actie, website bestaat nog steeds, op pinterest, weigert men ook om de aangiftes te erkennen en blijkbaar mag iedereen reclame blijven maken als ze maar betalen ongeacht hoeveel mensen ze oplichten.
Koop hier niet, je kunt de zaken die ze beloven gewoon op shein/temu kopen voor een tienvoud minder.

14 aprile 2025

Aankoop gouden oorbellen

Bij de aankoop van een paar gouden oorbellen op hun website bleek bij levering ervan dat ze koperen prullen bleken te zijn.
De goederen worden aangeleverd vanuit China en de verkopers achten zich veilig en ongenaakbaar achter hun 'Chinese muur.'
De retourzending is een kostelijk grapje en bijgevolg rekenen ze erop dat dit niet gebeurt.
Dit is oplichterij pur sang.

27 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

DEZE OPLICHTERS BESTAAN NATUURLIJK…

DEZE OPLICHTERS BESTAAN NATUURLIJK NIET, IK WIL EEN ACCOUNT OPSTELLEN, DAAR HEEFT MIJN ADVOCAAT NAAR GEVRAAGD, VOOR EEN KORT GEDING TEGEN DEZE PRAKTIJKEN VAN VIEZE OPLICHTERS!!! HELAAS ZIJN ER AL NIEUWE OOK!! LET OP EEN ECHTPAAR, EN ENE JOKE, DUS PAS OP SIERADEN BESTAAN NIET!!!! GA NAAR DE POLITIE AANGIFTE DOEN!! HET HELPT!! IK HEB INMIDDELS MIJN ADVOCAAT INGELICHT, EN EEN KORT GEDING OPGESTART !! STOP OPLICHTING

6 ottobre 2025

Deze dames bestaan niet

Deze dames bestaan niet. Hun foto is gegenereerd in een AI programma.

De criminelen die hier achter zitten doen aan dropsshipping. Kopen bij Aliexpress, temu...En dan vals voor heel veel geld te koop zetten.

Ik ben berzorgd dat dit een enorme toevlucht gaat nemen (waarschijnlijk is dit al zo).

Dus, voordat je iets online koopt. Ook via bol.com en amazon: check de website zorgvuldig op betrouwbare reviews. Zoals op deze site.

18 agosto 2025

Bedriegerij

Ook mijn bestelling blijft op zich wachten en is nog niet toegekomen. Was een cadeautje van de kleinkinderen voor hun mama's verjaardag. Ik heb de firma gecontacteerd en kreeg het volgende antwoord: "Hoewel we erg trots zijn op het vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen sommige van onze producten worden vervaardigd op locaties die ons in staat stellen om concurrerende prijzen te hanteren en tegelijkertijd hoge kwaliteitsnormen te garanderen. We streven naar transparantie en waarderen je interesse in ons productieproces". Geen handgemaakte juwelen dus van die twee "dames". De trackingcode laat zien dat het brol uit China is. Wat ik niet snap is het volgende. Als zoveel mensen aangeven dat dit rommel is en geen zelfgemaakte juwelen van "2 dametjes op pensioenleeftijd" uit Nederland ... waarom wordt die site dan niet geblokkeerd. Wat voor zin heeft het dat we melden dat dit allemaal oplichting is. ik had gezocht of de firma correct was maar jammer genoeg de trustpilot site toen niet gevonden.

20 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Lijkt een Nederlands bedrijf…

Lijkt een Nederlands bedrijf handgemaakte sieraden
Helaas is Hongkong goedkope rommel
Geen mogelijkheid tot retourneren of geld terug krijgen proberen je met 10 % van de koopsom terug te betalen af te schepen
Trap er niet in

6 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen sterren net als bij Jokesieraden.

Geen sterren net als bij Jokesieraden.
Oplichting van de bovenste plank.
Allemaal alsjeblieft aangifte doen, adviseerde de ING mij. Alleen dan kan er wat mee worden gedaan. Hoe meer mensen hoe beter.

Ik ben er ook ingestonken voor een aanzienlijk bedrag in de honderden euro's. Zelfs vantevoren de site opgezocht, maar geen slechte berichten toen nog van Joke.
De reviews van Trustpilot zijn helaas van nu, omdat net als ik, de mensen er nu pas achter komen dat het oplichting is. Dat konden we de dag van aankoop nog niet weten, omdat die website net in de lucht was en de pakketten wekenlang onderweg zijn geweest. De reviews dateren allemaal van na 18 juni, dus daarom was er nog niks over te vinden.
Ik zelf heb mijn sieraden halverwege juni besteld en toen was het kwaad al geschied zeg maar
Pakketje was ongeveer een maand onderweg.
Nu snap ik dat alles van Alie Expres, Shein o.i.d. kwam en zolang onderweg was uit China
Voordat ik bestelde had ik nog gekeken naar recensies, fraude enz. Helaas was er toen nog niks van bekend.
Ik word nu nog tig keer per dag benaderd, dat er nog enkele stuks zijn en speciale korting alleen voor mij voor een volgende bestelling.
Als je nu op de site klikt zie je het aantal wat er nog is. Ik heb met nog geen minuut ertussen weer op de site geklikt. De ene keer waren er nog zes en de andere een minuut later nog drie.
Kortom oplichting van de bovenste plank. Ik ben er ingetrapt, omdat mijn verhaal een beetje op dat van haar leek. Ik voelde me vereerd, dat ik een stuk van haar mocht kopen, omdat ze met pensioen ging. Zelfs nog een paar keer heen en weer gemaild, omdat het pakketje maar onderweg bleef. Ze zei vertrouw het proces, het duurt gewoon een poosje met hartjes erachter enz.
Mijn pakketje heb ik gevolgd via track en trace en pas toen ik me ongerust begon te maken, kwam er ineens na ongeveer 10 dagen beweging in. Vervolgens nog langs 14 adressen gegaan voor het bijna een maand na aankoop pas, aan mij werd overhandigd.
Vandaag uitgepakt en ik kon het gewoon niet geloven. 326,-- kan zo de prullenbak in. Pure plastic rommel. Een stukje simpel metaal wat met glans is bespoten. Het is nog geen 2 euro waard al met al.
Fraudehelpdesk ING adviseerde mij en iedereen die hier is ingetrapt aangifte te doen.
Mijn zus wees mij op een aflevering van Pointer. Zoek op 'sieraden' en dan komt hij gelijk naar voren. Daarin is ene Paul uit Barcelona aan het woord. Dit ging over een echtpaar dat met pensioen ging en de site heette Paleis van Juwelen. Deze Paul vond het wel makkelijk geld verdienen. In deze aflevering gaat over dropshippen, is een vrouw aan het woord, die de sieraden als nalatenschap voor haar kinderen had gekocht. Te triest voor woorden. Een politieagent zei ook dat het zowiezo oplichting is, als het woord goud en zilver wordt vermeld op de site, maar je niet geleverd krijgt wat je hebt gekocht. Deze termen zijn namenlijk wettelijk beschermd.

Kortom we moeten met z'n allen aangifte doen. Inmiddels heb ik zelf aangifte gedaan bij de politie van oplichting.

Als een verhaal te mooi is om waar te zijn dan is dat het ook, maar voor mij was het als het te lief is en aandoenlijk, is het helaas ook niet waar. Dat vind ik nog het ergste van alles.

27 luglio 2025

Oplichting

Ook ik had iets besteld. Het vreemde was dat ik van DHL een melding kreeg dat het was geleverd maar niets. Ring deurbel liet ook geen verschijning van bezorger zien. DHl hoe kan dit? Van kastje naar de muur gestuurd
bij DHL en Maria en Ellen.

Dames van Ellen en Maria ga iets nuttigs doen met je leven en stop hiermee. Gaan jullie na werktijd voldaan naar huis? Kan me er niets bij voorstellen. Haal het goede in jezelf naar boven en verander je leven.

8 agosto 2025

Misleidend

Misleidend : juwelen komen gewoon uit China en het pareltje op een ring was er na enkele uren al af - van één van de oorbellen brak ook de insteekronding af en kon ik gelijk weggooien. Kwalitatief een grote ontgoocheling

1 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Deze dames misleiden iedereen,ik had…

Deze dames misleiden iedereen,ik had Oorhangers besteld .Ik dacht dat ze zilver waren .Ze zagen er op de side prachtig uit.Ik had er vertrouwen in.Zo jammer dat dit is beschaamd.Het waren kermis oorhangers.Komplete kitsch!!En daar moest ik ook nog eens €25.15 voor betalen.Wel gratis bezorgd .Masr geen adres omzet te retourneren.Ik hebeenemail gestuurd ,maar geen antwoord.Dus wees gewaarschuwd.

31 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wees gewaarschuwd, allemaal goedkope Chinese rotzooi!!

Ook ik ben slachtoffer van misleiding en oplichting.
Ik heb voor ruim 300 euro aan sieraden besteld,vanaf 1 juli ( 4 bestellingen).
Ik heb vandaag de vierde , tevens laatste bestelling binnen, en ook deze sieraden waren één grote teleurstelling!!
Ik kreeg bijv. in plaats van een jade/ labradoriet/ amethist ketting, een ketting opstuurt van twee kleuren plastik kralen met een kwastje eraan i.p.v. een paar mooie ornamentjes.

Ik ben er nu wel achter dat achter deze hele Ellen/ Maria site , met hun ‘met liefde , handgemaakte sieraden’ één grote oplichtersbende schuil gaat!
Wees gewaarschuwd!

De getoonde sieraden vond ik echt mooi

24 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Stel oplichters zogenaamde oude dames…

Stel oplichters zogenaamde oude dames die stoppen mooi niet .
Je krijgt rommel die niet besteld is ze maken het je heel moeilijk om terug te sturen.
Ik koop voortaan wel bij Lucardi daar heb je teminste service bij deze oplichters alleen maar ellende.

23 luglio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più