ellemillashop Recensioni 2.976

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl und werde es auch künftig bleiben. Sarah und Ihr Team haben einen so schönen Onlineshop ins Leben gerufen. Sehr liebevoll werden dort stylische Modetrends... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni su ellemillashop

Scritti dall'azienda

ONLINE FASHION STORE 🛍️
🎀 clothing, shoes, accessories & bags
🌸 free shipping from € 75,-

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl…

Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl und werde es auch künftig bleiben.
Sarah und Ihr Team haben einen so schönen Onlineshop ins Leben gerufen.
Sehr liebevoll werden dort stylische Modetrends und Accessoires präsentiert.
Es macht Spaß dort zu shoppen.

17 aprile 2026

Super webshop

Super webshop! Altijd leuke collecties en de kleren zijn van goede kwaliteit. Snelle verzending en met veel liefde ingepakt. De service is ook top, steeds een snelle reactie als je met vragen zit

Risposta di ellemillashop

Wat een super review 🤩!! Alleen maar liefs te lezen hier, heel fijn dat je het zo allemaal ervaart 🥰💗 De ellemilla-love krijg je er zo bij hihi 🎁 Dankjewel hoor 😘! Groetjes, Sarah

Super fijne webshop.

Super fijne webshop.
Je wordt erg goed geholpen.
Kleding wordt snel en netjes verzonden en is van mooie kwaliteit.
Tevreden klant 😊

Risposta di ellemillashop

Hi Liesbeth! Als jij tevreden bent, dan ben ik dat ook 😉💕 Doet me veel plezier dat je de snelle service en de goeie kwaliteit kan waarderen, daar doen we het voor 🎁💗😍! Bij vragen mag je mij altijd contacteren 🤗 Lieve groetjes, Sarah

Valutata 5 stelle su 5

Ausgezeichneter Shop mit wunderschönen…

Ausgezeichneter Shop mit wunderschönen Teilen. Ich bin jedesmal begeistert :)

Risposta di ellemillashop

Hi hi 💗! Wie schön dass du so begeistert bist 🤩 Du bist jederzeit wieder herzlich im Shop willkommen, um noch mehr Schönes zu entdecken, hihi 😉 Ganz liebe Grüße, Sarah

Valutata 5 stelle su 5

Toch weer een bestelling geplaatst ..

Toch weer een bestelling geplaatst ... het blijft ook mijn favoriete webshop. De service, de prachtig uitgekozen artikelen, het pakketje, kortom een geweldige webshop die je steeds nieuwsgierig maakt naar de nieuwe dingen ... En het is het seizoen van mijn favoriete kleur ... PAARS. I love it!! Ik kijk enorm uit naar de bestelling van het weekend en deze vandaag geplaatst. Dankjewel Sarah en team voor de fijne shopervaring keer op keer.

13 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Hi Ann 💕 Zo leuk dat wij jouw favoriet zijn 🤩🎁🥰! Superfijn dat je het shoppen bij ons zo ervaart, daar doen we met het hele team onze uiterste best voor 😉 Dankjewel voor de ongelofelijk lieve en vele complimentjes en hopelijk tot snel 🤗😘! Groetjes, Sarah 💗

Valutata 5 stelle su 5

Ellemilla is een webshop waar je heel vrolijk van wordt

Ellemilla is een webshop waar je heel veel leuke kleding/accesoires kan kopen. Kwaliteit is zeer goed, snelle verzending en Sarah helpt je verder als je vragen hebt. Ook retouren gaat vlot en correct. Ik volg deze op instagram om zeker de laatste updates te hebben over de nieuwe collecties en de acties die er zijn. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke, modieuze kleding.

13 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

En ik word dan weer helemaal vrolijk van deze superfijne review 🤩🤩! Alleen maar lieve complimentjes te lezen hier, you made my day 😉 Wat leuk dat je zowel het shoppen als de snelle service en het vlot retourneren zo kan waarderen, dankjewel hoor 🥰! Veel lieve groetjes, Sarah 💋

Valutata 5 stelle su 5

Fijne webwinkel met mooie…

Fijne webwinkel met mooie kledingstukken en accessoires. Snelle levering en altijd leuk verpakt met een persoonlijke note.

Risposta di ellemillashop

Oooh wat lief 🥲!! Doet me veel plezier dat je onze persoonlijke touch zo waardeert, dankjewel hoor 🥰💋 Veel groetjes, Sarah

So schöne Sachen

So schöne Sachen, ich freu mich jedesmal wenn das Paket ankommt und ich die Sachen dann anziehen kann 🩷🩷🩷

10 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Hi Mandy! So schön zu lesen, dass du dich jedes Mal wieder so auf dein Paket freust 🎁🤗 Wir geben uns immer viel Mühe, etwas Schönes für die allerliebsten ellemillagirls daraus zu machen 😍 Danke dir für diese liebe Bewertung 😘 Liebe Grüße, Sarah

Top dienstverlening

Altijd veel keuze en Sarah staat altijd meteen klaar met een antwoord als je een vraag hebt over een item of een bestelling!

10 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Top review hier hihi 🤗💗 Ik blijf verder op zoek gaan naar de mooiste spulletjes! En bij vragen mag je mij zeker contacteren 😉 Lieve groetjes, Sarah

Prachtige romantische kledij

Prachtige romantische kledij, mooi gepresenteerd, snel geleverd en correct ruilen of terugsturen.

Risposta di ellemillashop

Alleen maar fijne complimentjes te lezen hier, dankjewel 🥰!! Veel liefs, Sarah 💕

Valutata 5 stelle su 5

Ellemilla waar prijs, kwaliteit en persoonlijke benadering hand in hand gaan

Ellemilla heft niet alleen een prachtige uitgebreide collectie, maar is ook zeer klantvriendelijk met altijd een persoonlijke benadering. Zelfs met mijn 73 lentes vind ik gemakkelijk kwaliteitsvolle kleding aan schappelijke prijzen. Nog veel succes Sarah.
Rita Ruys

Risposta di ellemillashop

Hi Rita! Ongelofelijk fijn om te lezen deze review 😍 Wat leuk dat je zo graag blijft shoppen bij ons, en dat je helemaal tevreden bent met de collecties en onze service 🤗 Voor blije klantjes doen we het allemaal!! Dankjewel en graag tot snel weer in de shop 😉💗? Liefs, Sarah

Valutata 5 stelle su 5

Mooie kwalitatieve goede kleding & service

Iedere keer toch weer positief verrast. :) Mooie stoffen, goede kwaliteit, hele fijne customer service en leuk contact. Al jaren een trouwe klant. Een aanrader!

Risposta di ellemillashop

Zo leuk dat jij al jaren een trouwe ellemillagirl bent, super 🤩🥰!! Heel erg fijn dat wij jou telkens weer kunnen verrassen met de collecties, dan blijf ik verder op zoek gaan naar de mooiste spulletjes 😉! Heel erg bedankt voor de vele complimentjes 💗💕 Liefs, Sarah

Zufrieden!

Finde hier immer wieder schöne und besondere Teile, wenn man die Rabattaktionen nutzt auch echt gute Preise. Hatte ein Problem mit einem Gutschein und antworten des Shops sind leider im Spam gelandet- darauf sollte man also achten.

8 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Hi Kim, ich habe dir auf deine E-Mail geantwortet – und auch auf deine vorherige wie ich sehe 😉 Vielleicht ist meine Antwort in deinem Spam-Ordner gelandet? Schade, dass du das so erlebt hast... Ich hoffe, dass es jetzt mit dem Code klappt! Viel Spaß beim Shoppen schon mal 💕 Liebe Grüße, Sarah

Aanrader! :-D

Hele leuke kleding en accessoires, goed van kwaliteit, super service! :-D

3 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Hi Anouk! Wat fijn om te lezen 🤩😍 Je mag ons natuurlijk altijd aanraden hihi 🤭 Dankjewel voor de super review 🤗 Liefs, Sarah

Valutata 5 stelle su 5

Webshop waar ik het liefste shop

Webshop waar ik het liefste shop. Altijd veel te mooie kleren. Alles wordt duidelijk omschreven, heel mooi geleverd, gemakkelijk te retourneren als iets eens niet past en altijd correct als er eens iets misloopt. Daarom blijf ik steeds een trouwe ellemillagriet die altijd graag blijft terugkomen.

3 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Oh wat lief Kim!! Superfijn dat je zo graag komt shoppen bij ons 🥰 Een duidelijke omschrijving van de artikelen vind ik heel belangrijk, en een goeie (retour)-service bieden ook 😉💕 Bedankt voor deze ongelofelijk lieve review 😘💗! Groetjes, Sarah

Super leuke webshop

Super leuke webshop. Hele mooie kleren met goede kwaliteit. Ik raad het iedereen aan!

4 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Wat een super leuke review Deborah 💗🤩 Heel fijn dat je de collecties zo mooi vindt en tevreden bent met de kwaliteit 🥰! Bedankt voor de lieve complimentjes 😉 Groetjes, Sarah

Ik ben echt superblij

Ik ben echt superblij met deze online winkel! 😊 De klantenservice is zo vriendelijk en helpt je meteen als je een probleem hebt — echt top! 🙌

De kleren zijn ook supermooi en van goede kwaliteit 😍 precies zoals op de foto’s. Je voelt gewoon dat ze hun klanten goed verzorgen en dat maakt het shoppen extra fijn 💕

Zeker een aanrader!! 🛍️✨

1 marzo 2026

Risposta di ellemillashop

Hi Jorunn! Wauw, zoveel liefs, fijns en leuks te lezen hier 🥰😍 Als jij blij bent, ben ik dat natuurlijk ook hihi 😉! Een goeie klantenservice vind ik erg belangrijk, wat fijn dat je dat ook voelt 🤗🎁 Je mag ons zeker aanraden hoor 🤭💕! Dankjewel voor deze ongelofelijk lieve review 😘 Veel liefs, Sarah

Prachtige unieke items

Prachtige unieke items, mooi verpakt als cadeau en goeie service als je vragen hebt!

1 aprile 2026

Risposta di ellemillashop

Hi Eline 💕 Wat een lieve review 🥰! Dankjewel voor de mooie complimentjes, dan doen we zo verder hihi 😉 Veel groetjes, Sarah 💗

Lief

Ellemilla de naam is al lief, de kleding zacht, de verpakking een feestje.

30 marzo 2026

Risposta di ellemillashop

Ooooh en ik vind deze review zo lief 🥲😍🥰! Dankjewel hoor, makes me happyyyyy 😉!! Groetjes, Sarah 💋

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più