Vi har været glade for forløbet, hvor vi har fået lavet el til nye køkken. Jonas kom med nogle gode forslag ud fra vores ønsker, og opgaven + opfølgning blev udført utrolig hurtigt. Der var en enkel... Leggi di più

Fik indført nyt el i lejligheden (3 faser). Elektrikeren Jonas m. fl. var simpelthen fantastiske. Han forklarede alt, var omhyggelig med alt, overholdte tidsplan, sørgede for det hele, kom med en god... Leggi di più

Jeg havde en opgave i min andel om at få lagt nyt el, og fik super gennemgang og tryghed i processen ift. hvordan arbejdet ville blive udført. Arbejdet blev udført perfekt og uden nogen ekstra regning... Leggi di più

Meget fint arbejde med udskiftning af el i tre værelser og gang samt installation af ny tavle i gammel lejlighed. Elektrikerne var punktlige og overholdt alle aftaler. Deres arbejde er rigtig fint og... Leggi di più

1. Elettricista

Velkommen til EliteElektro ApS, hvor kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vi er et moderne elektrikerfirma, der leverer skræddersyede løsninger til både private og erhvervskunder. Vores dygtige og erfarne elektrikere er dedikerede til at levere præcise og effektive installationer, reparationer og vedligeholdelse, der opfylder de højeste standarder inden for branchen. Hos EliteElektro ApS tror vi på værdien af ærlighed, gennemsigtighed og pålidelighed i alle aspekter af vores arbejde. Vi tilbyder en bred vifte af el-tjenester, fra mindre reparationer til komplekse projekter, altid med fokus på sikkerhed og kvalitet. Vores mål er at skabe langvarige relationer med vores kunder gennem fremragende service og høj faglig ekspertise. Uanset om du har brug for hjælp til en lille opgave eller et større projekt, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Renoveringsarbejde i Gilleleje

Vi gik i gang med et større renoveringsarbejde, vi var begge nybegyndere i den slags. EliteElektro var både forstående og kom med gode råd i forhold til hvordan vi skulle gribe opgave an.
De hjalp med at reetablere el i den ene del af huset, installere spots og trække en masse nye kabler og lampe udtag.
De var meget hjælpsomme og prisen rigtig god. Kan varmt anbefales.

24 marzo 2025

Vi købte et ældre hus med en El-rapport…

Vi købte et ældre hus med en El-rapport der fortalte at der var mange fejl og mangler. Efter en enkelt gennemgang med EliteElektro blev arbejdet sat i gang. Vi var under tidspres og skulle have en del andre håndværkere på banen samtidigt. Men El-arbejdet blev udført til tiden også selvom vi kom med nye ønsker under vejs. Al El blev skiftet, ledninger til hårde hvidevarer, stikkontakter, lampeudtag, nye spots og smart light (Philips Hue). Efterhånden som de øvrige håndværkere blev færdige, kom EliteElektro tilbage for at tilslutte det sidste. Vi er meget glade for de løsninger der blev foreslået og alt arbejdet er helt i top. Endelig skal de to svende roses for deres tålmodighed og besvarelse af ”dumme” spørgsmål og deres venlige og hjælpsomme optræden. Så stor anbefaling herfra.

1 febbraio 2025

Hurtig opstart og fair pris

Hurtig opstart og udførelse af opgaven: at lægge nye stikkontakter og lysudtag samt at gennemgå gamle ledninger i en nyrenoveret lejlighed.
Nemme at tilpasse opgaverene undervejs samt er meget villige at forklare.
Arbejdet er udført med stor professionalisme og fair pris.
Jeg vil varmt anbefale EliteElektro samt vil bruge dem igen, når der komme behov.

7 febbraio 2025

Hurtig og professionelt

Hurtig opstart og udførelse af opgave trods juleferie. Fejl og mangler fixet med det samme og ekstra opgaver tilføjet uden problemer. Undervejs professionel kommunikation, hvor ingen spørgsmål føltes for dumme. Alt i alt rigtig god oplevelse

27 dicembre 2024

EliteElektro var hurtige og fleksible i…

EliteElektro var hurtige og fleksible i opgaven om at etablere nye stikkontakter og gruppe i vores hus. Dejlig nem kommunikation og resultatet ser godt ud. De var gode til at inddrage mig i de beslutninger, som skulle tages. Jeg vil helt klart anbefale og/eller bruge dem igen!

11 dicembre 2024

Super proces fra start til slut

Super proces fra start til slut. Dygtige til håndværket og perfekt kommunikation fra start til slut.
Vi fik skiftet alle stikkontakter i huset, indlagt jord, ekstra stikkontakter, mm. - og vi var med hele vejen 👌

24 novembre 2024

Hurtige og effektive med godt resultat

Yasin og Milan var virkelig hurtige til at få lavet en aftale efter første opkald om el-arbejde. De kom til tiden og var effektive til en fin aftalt pris. Og så endda på en søndag.
Jeg er meget tilfreds og vil helt klart anbefale dem til andre der har brug for en elektriker.

24 novembre 2024

Køkkenrenovering

Vi brugte EliteElektro ApS som entreprenør på ombytning af køkken og stue i vores hus. De indhentede hurtigt tilbud fra vvs og maler og koordinerede arbejdet mellem de tre parter.

Elektrikerne var servicemindede, grundige og professionelle. Jeg havde nogle spørgsmål undervejs og fik hurtigt svar. Planen for renoveringen var tydelig fra start. Jeg blev kontaktet når der skulle tages beslutninger undervejs og jeg følte at elektrikerne bidrog med deres ekspertise. Jeg oplevede fleksibilitet og service fra dem men også maleren og vvseren som de samarbejde med.

Det har været en fornøjelse og vi vil helt sikkert anbefale Elite Elektro til andre!

6 novembre 2024

Fast, Friendly, and Reliable Service

We had such a great experience with this electric company! Their communication was super clear, and they got the job done fast. They were really accommodating to all our requests, which made everything so easy. If you need reliable and friendly service, definitely give them a call!
Thank you Milan and Leart!

12 ottobre 2024

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling, nem kommunikation hele vejen i gennem, og er super dygtige til deres arbejde! Kan klart anbefales!👏

26 settembre 2024

Mega positiv oplevelse

En super god oplevelse med EliteElektro, med nem og hurtig kommunikation, og uddybende svar på mine spørgsmål. Og et godt arbejde.
En helt klar anbefaling herfra🤗💪

27 settembre 2024

Hej Uma,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine kommentarer om vores kommunikation og det udførte arbejde. Det er altid motiverende at høre, når vores kunder er tilfredse.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Meget god kommunikation

Fik sat lamper op, trukket el til diverse nye stikkontakter og ovn. Hertil fik jeg sat en spot lampe op ude foran min virksomhed.

Og resultatet er super flot! Mega let kommunikation og alt stod snorlige da jeg kom tilbage.

Vil klart bruge jer igen! Og anbefale jer!

Mvh

29 settembre 2024

Kære Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og kommunikationen undervejs. Det betyder meget for os, at resultatet lever op til dine forventninger, og at alt stod snorlige, da du kom tilbage – præcision og kvalitet er nemlig noget, vi går højt op i.

Det glæder os også at høre, at du vil bruge os igen og anbefale os videre. Vi ser frem til at hjælpe dig med fremtidige projekter!

Endnu en gang tak for tilliden og de pæne ord.

Med venlig hilsen

Fedeste oplevelse!!!!🤩

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til EliteElektro ApS. Fra start til slut var kommunikationen helt i top, og de tog sig tid til at forstå vores behov. Arbejdet blev udført med stor professionalisme og præcision. Vi fik installeret både belysning og stikkontakter i vores nye værelser, og resultatet er langt over forventning.

Der var en klar og fair pris, og det blev tydeligt forklaret, hvad der kunne medføre ekstra omkostninger – meget betryggende! Derudover var elektrikeren både punktlig, venlig og efterlod arbejdsområdet pænt og rent efter endt arbejde.

Hvis du leder efter en elektriker med sans for kvalitet, god kundeservice og et flot slutresultat, så er EliteElektro ApS det helt rigtige valg!

12 settembre 2024

Hej Simon,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med os fra start til slut. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både vores arbejde og kommunikationen.

Det er skønt at vide, at du føler dig godt behandlet, og at vi har levet op til dine forventninger. Din anbefaling er vi utrolig taknemmelige for, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Endnu en gang tusind tak!

De bedste hilsner

Skøn oplevelse

Fik dem anbefalet af en kollega. Var endda heldig nok til modtage et uforpligtende tilbud samme dag som jeg ringede.
Følte mig trygt gennem hele processen, alt blev gjort og leveret efter aftalen, skøn oplevelse.

21 settembre 2024

Hej Barak,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at du følte dig tryg hele vejen igennem. Det betyder virkelig meget for os!

Det er altid fedt at høre, når vi bliver anbefalet, og vi er glade for, at du var tilfreds med det tilbud vi sendte. Vi gør altid vores bedste for at holde vores aftaler, så det er skønt at høre, at alt blev leveret, som det skulle.

Tak igen – vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Bedste hilsner
EliteElektro ApS

Leveret et flot stykke arbejde

Leveret et flot stykke arbejde, dygtig til at koordinere med de andre håndværkere vi havde gående i huset og de leverede endda før tid.

Kan klaret anbefales! Tak for en god oplevelse, gøre bestemt fra mig igen i fremtiden. 😄

26 settembre 2024

Hej Kasper,

Mange tak for den fantastiske feedback! Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med vores arbejde, og at koordineringen med de andre håndværkere forløb glat. At vi kunne levere før tid er noget, vi altid stræber efter, så det er skønt at få det anerkendt.

Vi er glade for, at du vil bruge os igen i fremtiden – det betyder meget! Endnu en gang tak for den gode oplevelse og din anbefaling.

Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

De bedste hilsner