Elfie.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Har før handlet hos Elfie til stor tilfredshed. Var glad for gratis mønster til pyjamasbukser.Perfekt til Libertystoffer. Hurtig forsendelse,

Min oplevelse med elfie har været super god. God pris på varerne, fremragende service og hurtig aflevering. En af farverne jeg bestilte kun havde 3 i samme farvekode og jeg havde bestilt 4, så elfie... Leggi di più

Fra jeg havde bestilt mit garn, til jeg fik besked om at mine vare var pakket og klar til at blive sendt gik der ikke mange timer tiltrods for at jeg bestilte en lørdag. Jeg kunne hente min pakke om... Leggi di più

Hurtig ekspedering og jeg glemte at købe nogle småting, hvorefter jeg skrev på Facebook, om disse kunne tilføjes. Ingen problemer, overførte resten via mobilepay og modtog pakken med alle tingene 3 d... Leggi di più

1. Negozio di filati
  2. Negozio di tessuti
  3. Negozio di piumoni e trapunte
  4. Azienda di cucitura
  5. Negozio di articoli da cucito

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Elfie.dk kan du finde et godt udvalg af de bedste garnkvaliteter, samt et smukt udvalg af Libertystof og tilbehør til strik og syning. Vores fokus er at tilbyde de billigste priser på kvalitetsgarn og Libertystof, samt levere en god kundeservice til vores kunder. Vi sender alle order betilt inden kl. 12.00 samme dag, og kan derfor garantere hurtig levering 365 dage om året.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Blev lokket af rabat på 20 % grundet…

Blev lokket af rabat på 20 % grundet ophør. Denne blev ikke trukket fra trods jeg skrev koden i bemærkningsfeltet. Og blev snydt af prismærkningen som jeg troede var pr meter. Det viste sig at være for 25 cm, så har fået nogle Meget dyre små stykker stof, som jeg ikke umiddelbart kan bruge.

Efterskrift:
Efter det for mig, meget nedladende svar neden for, vil jeg blot kommentere, at det først er når man klikker ind på varen at der står at det er for 25 cm . Det medgiver jeg. Jeg plejer faktisk at handle en del på nettet. Men priserne er jo så ikke så fantastiske billige.
Men der kom ved min bestilling på intet tidspunkt noget frem hvor jeg kunne skrive rabatkoden. Derfor blev der skrevet under bemærkninger. Måske feltet kommer frem på andre enheder, men det kom ikke på min iPad.
Men supertilbud er det da ikke.

4 dicembre 2022
Logo di Elfie.dk

Risposta di Elfie.dk

Hej Henriette,
Du bliver altså nødt til at læse hvad der står klart og tydeligt på produktsiden, når du handler på nettet. Der står klart og tydeligt med fed skrift at prisen er for 25 cm. Derudover er du nødt til at indtaste rabatkoden i det felt, hvor der står INDTAST RABATKODE HER! på check ud siden.
Jeg er bestemt ikke interesseret i lokke nogen til at købe forkerte varer til forkerte priser. Netop derfor står alt forklaret klart og tydeligt på min hjemmeside, så det ikke er til at misforstå.
Med venlig hilsen Marie