Valutata 5 stelle su 5

Naast een prima website en goede prijzen is Eleshop ook nuchter en klantvriendelijk. Mijn pakketje was eerst niet bezorgt terwijl we de hele dag thuis waren. Volgens PostNL zou het wel bezorgd zijn. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima producten. Eenmaal een soldeerpistool gekocht. En nu een set Kelvin meetsnoeren. Prima spul,als ik vergelijk met andere web shops betaal ik hier echt de helft voor de zelfde kwality. Alles... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke hulp aan de telefoon, snelle verzending en de spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit.

Valutata 5 stelle su 5

Heb er al een aantal keer aangekocht en het is altijd zeer positief verlopen. Uitgebreid gamma, goede prijzen, en snelle verzending. Allemaal zeer positief.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,8

Tutte le recensioni

142 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Inmiddels 2 jaar geleden heb ik een…

Inmiddels 2 jaar geleden heb ik een (dure) soldeerijzer gekocht die, mogelijk zelfs door eigen schuld, kapot was gegaan. Direct contact opgenomen en zonder poespas werd mij een compleet nieuwe vervanging aangeboden en ik mocht het deels functionerende soldeerijzer gewoon houden.

Ik herinnerde me vandaag dat ik nooit een review had achtergelaten en voelde me daar zo schuldig over, dus bij deze, 5 sterren voor deze prachtige shop.

20 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Eleshop: een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken

Mijn ervaringen met Eleshop zijn uitstekend. Men is zeer klantvriendelijk en altijd en snel te bereikbaar. De persoon waar ik dan contact mee heb, deelt mijn vragen met collega's en zonder aarzelen schakelen ze ook de leveranciers in van de door hun verkochte apparatuur. Ze zijn coulant in hun aanbiedingen en in bv het opsturen van firmware als de leverancier die niet aan eindklanten beschikbaar stelt. En gelukkig hebben ze kennis van zaken , waardoor gesprekken , plezierig en efficient gevoerd kunnen worden. Bovendien denken ze mee met de klant en geven vrijblijvend adviezen en ev. alternatieven, waar ik al eens met voordeel gebruik van heb kunnen maken.

6 novembre 2025

Een betrouwbare winkel

Eleshop verkoopt kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Zij handelt de bestellingen vlot en goed af. Zo houd je tevreden klanten.

1 novembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Eleshop leverde een prima product en…

Eleshop leverde een prima product en verstuurde dit snel..alleen UPS beweerde ( voor de tweede maal) dat ze het pakket niet konden bezorgen, wat een leugen was zodat het pakket op het afhaalpunt moest opgehaald worden. Gebruik geen UPS! Zobder UPS een 5 maar het gebruik van deze slechte bezorgdienst haalt de score naar beneden.

15 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Service clients incroyable !!

J’ai commandé un multimètre spécial automobile, à réception du produit la pince à induction était endommagée.
Après deux échanges par mail avec le service client, le produit a été remplacé gratuitement et expédié le jour même.
Tout cela a été réglé en une demi-journée, bravo !! et merci aux personnes impliquées.
Je recommande vraiment ce site pour son professionnalisme et sérieux.

19 settembre 2025

Super service van Eleshop

Nadat ik alleen een scope had gekocht en daarmee geen gebruik maakte van korting, bood Eleshop mij later toch de mogelijkheid een logicprobe met korting aan te schaffen.
En dan ook nog supersnel geleverd. Top!

28 luglio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più