Naast een prima website en goede prijzen is Eleshop ook nuchter en klantvriendelijk. Mijn pakketje was eerst niet bezorgt terwijl we de hele dag thuis waren. Volgens PostNL zou het wel bezorgd zijn. D... Leggi di più
Prima producten. Eenmaal een soldeerpistool gekocht. En nu een set Kelvin meetsnoeren. Prima spul,als ik vergelijk met andere web shops betaal ik hier echt de helft voor de zelfde kwality. Alles... Leggi di più
Goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke hulp aan de telefoon, snelle verzending en de spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit.
Heb er al een aantal keer aangekocht en het is altijd zeer positief verlopen. Uitgebreid gamma, goede prijzen, en snelle verzending. Allemaal zeer positief.
Dettagli dell'azienda
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Fornitore di apparecchiature elettriche
- Negozio di forniture elettriche
- Fornitore di strumenti di misura
- Negozio di utensili
Scritti dall'azienda
Alles voor de elektronicawerkplaats
Fijenhof 1, 5652AE, Eindhoven, Paesi Bassi
- 0407113839
- info@eleshop.nl
- eleshop.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Inmiddels 2 jaar geleden heb ik een…
Inmiddels 2 jaar geleden heb ik een (dure) soldeerijzer gekocht die, mogelijk zelfs door eigen schuld, kapot was gegaan. Direct contact opgenomen en zonder poespas werd mij een compleet nieuwe vervanging aangeboden en ik mocht het deels functionerende soldeerijzer gewoon houden.
Ik herinnerde me vandaag dat ik nooit een review had achtergelaten en voelde me daar zo schuldig over, dus bij deze, 5 sterren voor deze prachtige shop.
Snel en accuraat
Eleshop: een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken
Mijn ervaringen met Eleshop zijn uitstekend. Men is zeer klantvriendelijk en altijd en snel te bereikbaar. De persoon waar ik dan contact mee heb, deelt mijn vragen met collega's en zonder aarzelen schakelen ze ook de leveranciers in van de door hun verkochte apparatuur. Ze zijn coulant in hun aanbiedingen en in bv het opsturen van firmware als de leverancier die niet aan eindklanten beschikbaar stelt. En gelukkig hebben ze kennis van zaken , waardoor gesprekken , plezierig en efficient gevoerd kunnen worden. Bovendien denken ze mee met de klant en geven vrijblijvend adviezen en ev. alternatieven, waar ik al eens met voordeel gebruik van heb kunnen maken.
Super, een aanrader voor iedereen.
Alles wat ik besteld had, de volgende dag ontvangen.
De producten zaten goed verpakt.
Bedankt voor de snelle service.
Eleshop is een aanrader voor iedereen...
Altijd makkelijk om te kunnen bestellen…
Altijd makkelijk om te kunnen bestellen en ophalen!
Reageren altijd snel en vriendelijke
Perfect
Perfect, makkelijk uitzoeken en betalen en zo thuis met een e-mail als bevestiging
Perfect
Ondanks dat mijn betaling mis ging is dat prima opgelost.
Ondanks dat mijn betaling mis ging en daardoor de korting op de spectrum analyser verliep werd ik prima geholpen om dit te herstellen zodat ik de spectrum analyser alsnog kon aanschaffen.
Prima afgehandeld door dit bedrijf, en daarbij verkopen ze ook klasse apparatuur. Een aanrader!
Een betrouwbare winkel
Eleshop verkoopt kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Zij handelt de bestellingen vlot en goed af. Zo houd je tevreden klanten.
beste batterijen
Eleshop heeft de beste lang goed blijvende batterijen in de markt. Ze leveren snel.
Eleshop... Top bedrijf!!
Top bedrijf!
Top producten!
Super goede en veilige verpakking.
Goede service en snelle levering .
Eenvoudig bestellen, snelle levering
Vrijdagnamiddag instrument besteld, zaterdagvoormiddag geleverd.
Eleshop leverde een prima product en…
Eleshop leverde een prima product en verstuurde dit snel..alleen UPS beweerde ( voor de tweede maal) dat ze het pakket niet konden bezorgen, wat een leugen was zodat het pakket op het afhaalpunt moest opgehaald worden. Gebruik geen UPS! Zobder UPS een 5 maar het gebruik van deze slechte bezorgdienst haalt de score naar beneden.
Super service
Snel reactie op mijn vraag en een vervangend onderdeel werd snel verstuurd.
Pas de remboursement après retour de la…
Pas de remboursement après retour de la commande. Au bout d'unmois toujours rien. Ne répondent ni aux emails ni au téléphone.
Est-ce de l'escroquerie ?
Service clients incroyable !!
J’ai commandé un multimètre spécial automobile, à réception du produit la pince à induction était endommagée.
Après deux échanges par mail avec le service client, le produit a été remplacé gratuitement et expédié le jour même.
Tout cela a été réglé en une demi-journée, bravo !! et merci aux personnes impliquées.
Je recommande vraiment ce site pour son professionnalisme et sérieux.
Super service van Eleshop
Nadat ik alleen een scope had gekocht en daarmee geen gebruik maakte van korting, bood Eleshop mij later toch de mogelijkheid een logicprobe met korting aan te schaffen.
En dan ook nog supersnel geleverd. Top!
Goede ervaring
Producten werden snel geleverd en waren netjes verpakt. Zeer tevreden!
Eleshop verstuurd de gekochte producten heen snel.
Eleshop verstuurd de gekochte producten heel snel, prima service. Zal voortaan nog producten en onderdelen bestellen. Ik ben tevreden.
Alles netjes verzonden en op de afgeproken tijd geleverd