Valutata 5 stelle su 5

Naast een prima website en goede prijzen is Eleshop ook nuchter en klantvriendelijk. Mijn pakketje was eerst niet bezorgt terwijl we de hele dag thuis waren. Volgens PostNL zou het wel bezorgd zijn. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima producten. Eenmaal een soldeerpistool gekocht. En nu een set Kelvin meetsnoeren. Prima spul,als ik vergelijk met andere web shops betaal ik hier echt de helft voor de zelfde kwality. Alles... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke hulp aan de telefoon, snelle verzending en de spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit.

Valutata 5 stelle su 5

Heb er al een aantal keer aangekocht en het is altijd zeer positief verlopen. Uitgebreid gamma, goede prijzen, en snelle verzending. Allemaal zeer positief.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,8

Tutte le recensioni

142 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en gratis op te halen…

Snelle levering en gratis op te halen via een kluisje en code. Lijkt onpersoonlijk maar nadat mijn geleverde product niet 100% goed bleek te werken, prima klanten service via mail. En samen enkele zaken uitgetest. En daarna heeft klantenservice eenzelfde nieuwe product, vanuit het magazijn ook getest en die van mij bleek inderdaad niet in orde te zijn. Toen heeft men direct het nieuwe juist werkende product naar mijn huisadres gestuurd. Kosteloos en probleemloos. Omdat het niet een heel duur item was hoefde de eerst geleverde niet meer terug. Kortom snelle levering en prima klantenservice.

23 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden met het aanbod van…

Zeer tevreden met het aanbod van Eleshop en ook de uitleg bij de producten. Prijs kwaliteit verhouding is goed en worden snel en netjes verpakt geleverd. Kortom de ideale firma om mijn elektronica producten bij te kopen.

Valutata 5 stelle su 5

Eleshop doet wat ze beloven

Bij Eleshop heb ik een Brymen multimeter gekocht. Ik had wat twijfels over de firmware release en het type testsnoeren. Mijn vraag hierover is snel en volledig beantwoord en de geleverde meter voldeed aan de opgegeven informatie. Het bestelproces is goed onder controle en de meter is op de afgegeven dag afgeleverd.

14 luglio 2026

Goede spullen, scherpe prijs

In de loop van de jaren wel meer besteld bij Eleshop. Altijd vlotte levering, goed verpakt en nog belangrijker: goede kwaliteit. Alles wat ik daar gekocht hebt wordt nog steeds gebruikt. Aanrader.

27 giugno 2026

betrouwbaar

Mooie aanbod. eerlijke, betrouwbare sit. Goede feedback en alternatieven indien leveringstermijnen. Reeds jaren klant en bestel er af en toe. Betrouwbaar en dat is al veel in deze tijden.

26 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Professionele soldeerpunten – véél beter dan de goedkope alternatieven

Ik heb de Weller ET‑serie soldeerpunten gekocht voor mijn LR21‑soldeerbout, en het verschil met de goedkope AliExpress‑punten is enorm.
De Weller‑punten warmen sneller op, houden hun temperatuur veel stabieler en geven een veel strakkere soldeerverbinding. Waar de goedkope punten snel oxideren en hun vorm verliezen, blijven deze Weller‑punten perfect intact, zelfs na intensief gebruik.
Voor elektronica‑reparaties is betrouwbaarheid cruciaal, en deze punten leveren dat. Geen gesukkel meer met slechte warmteoverdracht of snel versleten tips.
Kort gezegd: professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik koop voortaan alleen nog Weller bij Eleschop. Steeds tevreden van hun.

2 luglio 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf, uitgebreide keuze aan goede prijzen. Deze mensen zijn gemakkelijk te bereiken, beantwoorden dadelijk je vragen met kennis van zaken en geven een goede dienst na verkoop. Hier koop je in vertrouwen..

18 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding, soldeerstation voor scherpe prijs. Levering wordt alleen zomaar maand uitgesteld tot laatste artikel op voorraad is. Geen deellevering helaas.

1 giugno 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf, met serieus assortiment!
Redelijke prijzen en snelle betrouwbare levering.
Ook zijn ze nog telefonisch te bereiken bij vragen.
Kennis van hun eigen produkten is goed, en geven prima voorlichting. Top shop!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vader bestelde al bij Eleshop

Mijn vader bestelde al bij Eleshop. Inmiddels is het een groot online warenhuis geworden met een overzichtelijke website.

Oscilloscopen zijn een handige tool om electronica te repareren. Ze zijn ook veel goedkoper geworden. 20 MHZ is een bereik wat voor veel hobbyisten meer dan voldoende is. Ik schafte de OWON HDS25S aan (met signaal generator). Een aanrader.

Great after-sale support

Great after-sale support! Fast shipping, good prices and products. The best electronics shop in the Netherlands by far! Had a problem with PostNL and the eleshop team followed my case closely. Really happy everything was sorted out.

18 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer fijn en proffesioneel bedrijf dat test en meetapperatuur verkoopt

De website van eleshop is zeer overzichtelijk een maakt het eenvoudig om de producten te vinden die je nodig hebt.
Na de keuze te hebben gemaakt bepaalde producten te kopen was het zeer eenvoudig om deze te bestellen. Na het bestellen kreeg ik direct een mail met daarin de bestellingsgegevens en wanneer het zou worden verstuurd.

In het kort is de ervaring met Eleshop in het verleden en nu altijd zeer goed geweest.

7 febbraio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più