Elektronikspecialisten Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Vann i ARN - Elektronikspecialisten vägrar betala tillbaka

Jag har aldrig blivit så illa behandlad av en support i mitt liv. Handla aldrig här.

Mitt paket levererades aldrig på grund av att Elektronikspecialisten angett fel adress. Jag anmälde till ARN och vann, men Elektronikspecialisten tänker inte följa myndighetena beslut så jag har fortfarande inte fått pengarna tillbaka. Företaget är med på svartlistan, så jag är inte ensam om att ha det här problemet.

Supporten var hemsk under hela processen och attackerade mig som person, trots att ARN gav mig rätt. Att de ens får göra såhär. Det mest oprofessionella företaget jag någonsin haft att göra med. Skulle inte rekommendera för min värsta ovän.

9 ottobre 2025

Skuffet over hele forløbet

Jeg bestilte et par Audun Pro H2 headset, samt et etui den 7. august 2026, da jeg havde læst at de havde fået bedst i test over Bose og Sony. Jeg prøvede at komme i dialog med firmaet både gennem deres kontaktformular på hjemmesiden og via deres e-mail, de havde ikke noget nummer man kunne ringe til. Efter et par dage fik jeg svar fra en Julie, at min bestilling var på vej, og det forventes at tage 5-10 hverdage. I dag den 22. august er de modtaget med posten og det var til min største skuffelse at åbne en kasse, hvor både kassen med headset i var helt mast, men også at åbne pakken og se headsettet ligge løst i en hvid plastikform. Det mindede mest af alt om at åbne en pakke tusser og trække dem ud af det plastik etui de er i. Der var ikke plastik over headsettet som skulle tages af, så den har ridser flere steder og min første tanke var, at jeg havde modtaget en omgang Temu headset. Købte det på tilbud til 899 + 149 for tasken. Det er mange penge for et headset, så man har en forventning om at det i det mindste er pakket solidt ind. Lyden virker umiddelbart rigtig god i den, det skal bruges til fitness, så i morgen ved jeg om det er så vand/svedafvisende som de har solgt det på. Overall er jeg meget skuffet. Skuffet over manglen på kundeservice, på ventetiden, ikke at vide eller få svar på hvor det er sendt fra og jeg gider mildest talt ikke engang prøve at sende det retur. De må holde eller lade være. Jeg kan ikke anbefale at handle der.

22 agosto 2026

Det er nok det dyreste sted man kan…æ

Det er nok det dyreste sted man kan handle. Søg på deres produkter hos andre firmaer så sparer du nemt 50%.
Levering er den tid det tager at sende fra Kina/Shenzen så de har ikke lager i Danmark eller Sverige. Når man vil fortryde sit køb kommer man ikke igennem med dette så de undgår købeloven så længe de kan trække den. Hold jer væk!

16 luglio 2026

Har aldrig hørt om at de 14 dages…

Har aldrig hørt om at de 14 dages fortrydelsesret ikke gælder el tandbørster 😳 Troede det gjaldt alt.
Har afprøvet den 2 gange og den er alt for hård ved tænderne og derfor kan jeg ikke bruge den.
Så vil lige advare andre mod dette produkt. Mit var en SONIC S100 ADVANCED.
Køb en billig, de er gode nok siger min tandlæge.

25 luglio 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito