Tror desværre også jeg er blevet tørret. Min ordre har nu været undervejs i over en måned. Jeg har kontaktet firmaet, som har lovet at sende mig en ny vare (den gamle var bortkommet), sagde de. Nu k... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
LAD VÆR MED AT KØB PÅ DENNE HJEMMESIDE! Jeg har aldrig fået mine vare som jeg bestilte d. 29 april. Pengene er trukket og varen er aldrig dukket op. Kundeservice svare på mail lige indtil jeg skrev... Leggi di più
Svindel firma der kommer ikke noget fra dem, du får tracking til falsk shippingfirma, taster man sit ordrenummer kommer samme info op som alle ordre lavet samme dag(og det er mange) Når der er gået... Leggi di più
Svindel fra start til slut skriver de har leveret, det er fup der har ikke været nogen her på det pågældende tidspunkt, så skulle der komme en anden slushice maskiner, fra Canada??? Alså hvor dumme tr... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Svindel
Svindel! Der er gået en måned og har stadig ikke fået min vare. Nu kan man ikke komme ind på hjemmesiden og deres track link virker ikke mere. Hold jer langt væk.
Svindel
Svindel desværre, kontakt din bank hurtigst muligt og få dem til at anmode om en “chargeback” og anmeld online til politiet.
Svindel!!!!!!
Svindel!!!!!!
De trækker pengene, men sender aldrig varen.
De er så luskede at de svarer på mails for at trække tiden....
Jeg har sådan fortrudt mit køb og er så ked af at være blevet snydt
Jeg bestilte en drone d 27/4 til 999kr…
Jeg bestilte en drone d 27/4 til 999kr med 2-3 dages levering.
Dagen efter fik jeg mail om at den skulle sendes fra fjernlager.
Spor ordre og hjemmeside er lukket ned og man kan ikke komme i kontakt med dem så mistede kontakt 21/5.
Desværre svindel. HOLD JER FRA DEM!
Hold jer væk !!
Bestiller en slushice maskine D. 27/4-25 og endnu ikke fået den
De siger den er leveret men 👎
De er nu politianmeldt efter jeg har læst jeres anmeldelser
Svindelfortagende!
Pas på, dette er et svindelforetagende!!!
Jeg har bestilt en hoppeborg for 5 uger siden.
Beløbet blev trukket med det samme, og jeg har ikke set skyggen af varen!
Når man skriver til kundeservice, får man meddelse om at deres e mail ikke længere eksisterer!
Har købt en hoppepude men fik aldrig…
Har købt en hoppepude men fik aldrig noget de svarede hver gang jeg skrev, men nu er jeg bare blokeret
Har bestilt en drone 17 i 4 og ikke set…
Har bestilt en drone 17 i 4 og ikke set noget andet end mine penge er væk så svindel
Jeg købte en mobil med 3 dages…
Jeg købte en mobil med 3 dages leveringstid men efter 7 dage blev jeg blokeret da jeg prøvede at kontakte dem og hørte ikke fra dem efter at have skrevet til dem, jeg har derfor mistet kontakt mulighed til dem og derfor lavet indsigelse og spæret mit kort, HOLD jer langt væk fra dem.
ELEKTRONIK SHOPPEN kæmpe svindel firma har købt og bestilt slush…
svindel firma har købt og bestilt slush maskine d 27/4 2/4 d levering og så skulle den komme fra fjern lager så der ville gå 7/9 dage men intet er sket har skrevet sammen på mail .. og der var sket en fejl og den skulle være på vej ..men intet leverfing og den ankommet sotering d21/5 siden intet kontakt og nr kan man ikke ringer op
Det er velorganiseret snyd og bedrag
LAD FOR GUDS SKYLD VÆRE MED OG HANDLE VED DEM
Jeg har bestilt en slushice maskine ved dem, den er aldrig dukket op, det er meldt til e mærket, lavet en politi anmeldelse, endnu engang lad være og handle ved dem, de har snydt rigeligt af mennesker inklusiv mig selv
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det, bestilte en slushicemaskine den 1/5 intet modtaget i dag den 27/5 kan ikke skrive til dem eller komme i kontakt med dem.
Lavede en indsigelse i min bank og har fået pengene retur.
Så fraråder alle at handle med dem….
Det er et fup firma
Det er et fup firma, der tager vores penge og det eneste de sender er falske pakkenumre. Der kommer ingen pakker. De har et helt system til at fuppe os med, fra hjemmesider, reklamer og ikke eksisterende fragtfirmaer. Det er helt grotesk. De svarer faktisk når man skriver til dem, men de trækker bare tiden ud med undskyldninger og vi sender straks et nyt pakke nummer…. Men ingen varer.
Bestilte den 24 april 2-3 dages levering, i dag er det den 26. Maj
Jeg bestilt en slush ice maskine her…
Jeg bestilt en slush ice maskine her fra og har intet modtaget overhovedet…. Og når man skriver til dem så har de blokeret ens mail så man ikke kan skrive til dem…. Hold op en dårlig side
KØB ALDRIG HERFRA
Bestilte en vare 27. april
Bestilte en vare 27. april 2025. Pengene blev straks hævet ... MEN ingen varer er ankommet. I dag 26. maj påstår de den er leveret - men til en anden kunde????
De er fulde af FUP & FIDUS - SÅ BESTIL ikke men anmeld dem til Forbrugerombudsmanden - SÅ VI KAN FÅ LUKKET den danske side/Webshop
ALDRIG HAR JEG SET MAGE.!
D.28/4-2025 købte jeg en slushice maskine og en dyson støvsuger på jeres sanske hjemmeside. Først efterfølgende fik jeg tjekket TrustPilot og kunne med det samme se at der var noget galt, så jeg ringede til kundeservice (hvor jeg selvfølgelig ikke kunne komme igennem) derfor skrev jeg til jeres kundeservice via mail, hvor jeg bad om at gøre brug af min fortrydelsesret, men det kunne ikke lade sig gøre fordi varerne allerede var sendt afated. Efterfølgende får jeg en ny mail hvor i skriver at varen ikke er på jeres lager og derfor skal sendes fra jeres fjernlager i Canada og at der istedet får 2-3 dages leveringstid (som i ellers lover ved købet) nu vil tage 7-9 dages yderligere. Desuden bad jeg også om at få et rigtigt tracking nummer, hvilket hellerikke kunne lade sig gøre. Nu har jeg ventet i en måned, jeg har ikke set skyggen af de bestilte varer, som i netop idag har skrevet som leveret inde i jeres falske tracking system. Jeg er så gal og rasende over jeres måde at kører en forretning på, hvor i direkte bestjæler godtroende folk med jeres falske hjemmesider og ja nu skriver jeg hjemmesider fordi jeg har fundet flere af jeres hjemmesider, som er fuldstændig ens når man klikker ind på dem i deres opsætning og i deres indhold. Føj hvor skulle i skamme jer. Jeg håber I kommer til at stå til ansvar når alle der er blevet snydt af jer, har fået politianmeldt jeres svindleri!
Slush ice maskine
Bestilte en slush ice maskine d 1/5 2025 men har stadig ikke modtaget den syntes det er ringe service
Svindel
Svindel. Afgav en ordre med leveringstid på 4-9 dage, efter en måned skriver de at ordren ved en fejl er lev. til an anden kunde og de vil gensende med levering på 4-9 dage. Så gentager forløbet sig igen.
svindel
svindel - de leverer intet. I deres tracking system står varen som leveret men der er intet leveret i virkeligheden.
Svindel og humbug
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.