1,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Oplichting

Het hele verhaal kan ik wel uiteenzetten, maar komt gewoon overeen met de andere reviews hieronder. Ons contactpersoon was Dylan Verstegen. Als dit zijn echte naam is..

3600 euro armer voor een paar verplaatste wandcontactdozen en 1 extra groep. Helaas lees ik nu pas de bevestiging dat we zijn opgelicht...

Als iemand kan helpen een deel van het geld terug te vorderen, dan hoor ik dat graag!

3 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik bevestig alle waarschuwingen!

Ik bevestig alle waarschuwingen!! - dit is pure oplichterij. Ze komen wel, leggen niet uit wat ze gedaan hebben, en je moet per direct een enorme rekening betalen, in ons geval ruim boven 2000 euro. Mijn man had het nooit moeten betalen, maar toen was het te laat. Ik moet zeggen dat de storing wel bij ons gemaakt is, behalve dat de buitenlicht niet meer werkt.
Ze zeggen dat je 10 jaar garantie krijgt op het werkt en wij zouden binnen 2 a 3 werkdagen de rekening via de mail krijgen. Die konden we dan declareren bij de verzekering. Nooit gekregen natuurlijk, en toen belde ik het nummer wat mijn man gebeld had (085 0199886). Werd opgenomen en toen direct opgehangen nadat ik begon vragen te stellen over werk dat gedaan was.
Wij gaan aangifte doen en hopen dat deze waarschuwing anderen kunnen helpen.

12 ottobre 2025

NIET mee in zee gaan

NIET mee in zee gaan. Er wordt misbruik gemaakt van een 'spoed' geval, waardoor je 370€ per uur betaald, en daar komen opstartkosten EN voorrijtarief nog boven op. En het ergste is is dat ze in mijn geval niet eens iets oplossen, dus binnen 1.5 uur 750 euro armer en nog steeds hetzelfde elektra probleem!

21 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben ook opgelicht en heb aangifte…

Ik ben ook opgelicht en heb aangifte gedaan. Bel zo snel mogelijk je bank als je geld hebt overgemaakt, als je snel handelt valt dit nog terug te halen.

Niet bellen of bestellen. Politie pakte mijn aangifte niet op vanwege gebrek aan getuigen helaas.

1 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE OPLICHTERS!!

GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE OPLICHTERS!!! KWAMEN LANGS , HEBBEN BEETJE PRIKPUNTEN GEPIEPT EN MOESTEN 400 EURO AFTIKKEN, ALS JE HUN BELD GEEN HULP OF BEGRIP . AANGIFTE DOEN ZIE ONDERSTAAND BERICHT.

4 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Should be an option for minus stars

Should be an option for minus stars.

This company are con artists. They lie about insurance, over charge to a criminal amount then ghost you. Avoid them like the plagues. Utter scum. Left us penniless with a small child.

25 gennaio 2025

Oplichting

opgelet: zoals hieronder beschreven zijn wij ook opgelicht en onderdruk gezet om veel te veel geld te betalen voor geen hulp. Helaas onderneemt de politie alleen actie als meerdere mensen meldingen tegen dit bedrijf worden gedaan. Dus we roepen iedereen op: doe alsjeblieft aangifte! Dankzij onze bank hebben we de naam en adresgegevens ontvangen zodat we een civiele zaak kunnen starten:
Allround Payroll Services
Bos en Lommerweg 49H
1055 DM Amsterdam

25 novembre 2024

Worst experience ever!!

Worst experience ever!!! I wish I could of check the reviews before.
I lost 1500e for a service non finished. They were supposed to come back and never came back. I’ve called several times with different phone and they hang up the phone. The police is looking into it. Do not trust them!!!

19 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Als ik een 0 kon geven dan werd het…

Als ik een 0 kon geven dan werd het dat!

Een blik in de meterkast en die werd meteen afgekeurd! Gladde praatjes… de bedragen vliegen om je oren! En dan heb ik het meteen over bedragen van €1400,00 en meer! Onderdelen die ze noemden zijn vele malen duurder dan gangbaar…
Gelukkig vertrouwde ik het niet en ging er niet op in! Ik kon de opdracht voor €120,00 annuleren! Ik zeg stuur maar een rekening want dit klinkt mij allemaal erg ongeloofwaardig in de oren!!
Niet mee in zee gaan…

23 gennaio 2025

SCAMMERS

Jammer dat ik trustpilot niet had gevonden...
Ze zijn hier langs geweest voor 10 min..
140 euro voor een foto maken. Ze hebben voor de rest niets gedaan. Niet opgelost. Je word opgehangen als je ze belt. Echt dont do it!!!

Ps: het email adres werkt niet eens op hun site.

21 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Klusjes achterlaten plus een verkeerde…

Laten klusjes achter plus een verkeerde diagnose met een peperdure offerte,
maar wel eerst pinnen terplekke voor de peperdure voorrij kosten.

Het nieuwste scam-nummer is: 085-0806386
en mogelijk ook 06-28738132.

Maar inmiddels is het al te laat wellicht...

2 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Minder dan 1 ster.......waardeloos!

Minder dan 1 ster.......waardeloos!
Tot 8 x toe gebeld!!!! Steeds kregen wij te horen dat de monteur onderweg was en natuurlijk is er geen monteur geweest. En nu achteraf gelukkig dat er ook niemand is geweest na het lezen van de recensies!!!!!!

21 novembre 2024

Review Elektricienheemstede.com / Skill Connect BV / Elektricien247

Ik had nooit gedacht slachtoffer te worden van oplichting. Via elektricienheemstede besloot ik gebruik te maken van hun diensten. 's Avonds laat was de stroom uitgevallen en acute nood (koud water, CV was uitgevallen en 3/4 van de woning zat zonder stroom. Het noodnummer van genoemde 'bedrijf' zou uitkomst bieden. De monteur was een klein half uur aan het werk. Keurige jonge man. De stroom deed het weer en een gepeperde factuur volgde maar deze zou via de opstalverzekering worden gedekt. In goed vertrouwen rekende mijn vrouw direct af. Nadat de elektricien was vertrokken voelde ik pas nattigheid. De factuur die niet op naam stond van de elektricienheemstede maar op Skill Connect BV was niet voorzien van een adres en ook ontbraken de algemene voorwaarden. Te laat zag ik dat enige keurmerken op de website ontbraken en dat de aanbevelingen op Google niet 'clickable' waren. Er waren überhaupt geen reviews te vinden online. Het 085 nummer wordt wel beantwoord door een keurig Nederlandssprekende meneer. Hij verwijst je ook door en zo kwam ik uit bij het mailadres van elektricien247 waar je mails naar kunt sturen maar waar waarschijnlijk niemand 'achter' zit. Een lege huls. Hopelijk helpt deze review anderen. Ik ben inmiddels aan het kijken of er juridische mogelijkheden zijn om een deel van mijn geld (ruim 2.000 euro) terug te vorderen.

7 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Geen ervaring met deze firma maar het…

Geen ervaring met deze firma maar het het lijkt in alles op Elektricien 365. De website ziet er het zelfde uit maar deze is plotseling niet meer zichtbaar op het internet. Zoals ik eerder in een review heb geschreven ben ik door deze firma op gelicht.
volgens mij zijn er meerder firma's van deze persoon en al deze firma's beginnen hun telefoon nummer met 085.
Pas op voor deze oplichters

21 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zeer onprofessionele en onbetrouwbare service

Ik heb zeer teleurstellende ervaringen gehad met elektricien247.com. De werknemers verschenen veel later dan afgesproken en voerden slechts minimale werkzaamheden uit, terwijl ze nooit aangaven dat er meer werk nodig zou zijn om het probleem volledig op te lossen.

De prijzen voor de onderdelen waren meer dan vijf keer hoger dan de marktprijs en ik kreeg nooit een gedetailleerde factuur te zien. De klantenservice was eveneens slecht en mijn klachten werden niet serieus genomen. Ik voel me opgelicht en raad deze firma absoluut niet aan.

3 giugno 2024

This company is scam

This company is scam, they have just made few similar websites (elektricien247.com, elektricienpro.nl, etc) with different names, when you call one of them they just ask other scam company in the region come and do nothing but give extreme big invoice. I am looking for legal actions to take against them but they are not existing company actually. Avoid them.

25 gennaio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più