Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Fik via telefon til kundeservice konfirmeret levering 030926 efter ca 8 dage for at fremstille 6 stk cvr nr. Herefter modtager jeg til fyraften en mail hvor der lige opdateres at der først er lever... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Hans Salling har givet mig den bedste kundeservice hos jer, han tager en med i hele processen og er super opmærksom på hver eneste lille detalje. Har haft en super god oplevelse hver gang jeg har haft... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Love the flyers. Really high quality flyers. It is second time we order. The only thing was that it was not on time. Without getting informed, we called them because it was taking time, and we got t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte kvadratiske flyers med afrundede hjørner, da jeg gerne ville have nogle visitkort, som skiller sig ud fra mængden. Og kortene lever fuldt ud op til mine forventninger. De er perfekte! Meget... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Perfekt

Hej. Kan kun anbefale elefantprint til d.i.v print og layout opgaver. Venlige medarbejder der hjalp mig med en specifik opgave ( igen ). Hvis man kunne,så 10 stjerner herfra Hilsen Bruno

23 settembre 2020

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse! Bestilte et banner til vores studentervogn. Banneret kom på den aftalte leveringsdag, i virkelig høj kvalitet. Nem hjemmeside og fornuftige priser. Godt sted til bannere

6 luglio 2020
Valutata 5 stelle su 5

God dialog. Præcis produktion. Hutig levering.

Elephantprint leverede skærmvægge med mattering præcis placeret som aftalt. God kommunikation. Hurtig levering.

24 giugno 2020

Hej Ingolf
Tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for, at den kundetilpassede skærmvæg levede op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Købte folie print til vindue.

Købte folie print til vindue.
Havde fået en tegner til at tegne et logo. Men de redigerede det lige, uden ekstra omkostning, så ser så fantastik ud på min butiks facade.
De sendte en dag for sent end lovede. Men det var intet problem, når de levere sådan et stykke flot arbejde!
Kan kun anbefale!

21 giugno 2020

Hej Melissa
Tak for anmeldelsen og 5 stjerner trods forsinkelsen.
God dag

Valutata 5 stelle su 5

God service og høj kvalitet.

Vi bestilte en række forskellige printartikler til vores virksomhed. Skiltene var i flot kvalitet og overraskende billige. Undervejs havde vi et par spørgsmål, som blev løst af kundeservice og deres grafiker.

Stor anbefaling herfra - vi bestiller helt klart igen

17 giugno 2020

Hej Katrine
Tak for anmeldelsen. Flot kvalitet og overraskende billige, siger meget godt , hvad vi går efter som virksomhed.
Vi ser frem til at kunne hjælpe jer en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

De fortjener hver en stjerne!

INGEN som helst tvivl om, at Elefantprint.dk fortjener hver en stjerne!
Jeg har fået lavet et beachflag til mit udendørs yogafirma, og da jeg havde svært ved selv at sætte det pænt op, bad jeg Stine om hjælp. Hun havde 100% forståelse for, hvad jeg gerne ville have, og i løbet af to dage fik jeg beachflaget til godkendelse. Jeg havde så regnet med en uge til 10 dages leveringstid, men flaget kom allerede efter yderligere to dage! OG - mit beachflag ser ud, PRÆCIS som jeg havde håbet på! Det er SÅ fedt, og jeg glæder mig helt vildt til at bruge det, når jeg lige om lidt skal undervise yoga udendørs på Frederiksberg. Tak Stine og tak Elefantprint.dk - jeg vender helt klart tilbage med min næste printopgave!

24 aprile 2020

Hej Mette
Tak for den positive anmeldelse. Det varmer.
Jeg har sendt rosen videre til Stine og produktionen.

Go' dag

Valutata 5 stelle su 5

Hej Jeg havde problemer med at få sat…

Hej Jeg havde problemer med at få sat et selvklæbende folieskilt op og fik rigtig fin hjælp af Stine fra Elefantprint. Nu er Galleri H opdateret med fint dørskilt med letlæselige informationer. Kan varmt anbefales.

6 marzo 2020

Hej Mette
Tak for anmeldelsen.
Vi er klar til at hjælpe en anden gang også :)

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Go dialog med firma som gør hvad de kan for at det virker.. vi kommer igen.

27 febbraio 2020

Risposta di Elefantprint.dk

Mange tak for den gode anmeldelse. Det varmer på en kold snevejrsdag :)

Valutata 5 stelle su 5

Produktet var godt men montering vanskeligt på ikke plane overflader.

Produktet var godt, og snapsystemet til opsætning var også fint, men monteringspunkter var limet så montering var vanskeligt. Havde elefantprint bare monteret i lige linjer vandret og lodret ville man kunne montere med et lodbræt og en tommestok...
Efterfølgende har jeg haft en god dialog med Elefantprint, som vil tænke over monteringspunkter i efterfølgende leverancer, så produktet bliver nemmere at montere, også på vanskelige ikke plane overflader. Elefantprint anbefalede en monteringsskabelon, som kan medkøbes. God kundeservice.

18 gennaio 2020

Risposta di Elefantprint.dk

Hej Claus. Jeg takker for den gode anmeldelse og jeg er glad for at vi fandt en løsning.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più