L'azienda ha risposto
Geweldige klanten service en super producten. De trui die ik bestekd had hadden ze niet meer in de kleur die ik wilde en werdt daar gelijk over bericht en zo wat anders geregeld!
Wat een top bedrijf! Met oog op duurzaamheid zijn de producten van de hoogste kwaliteit. De sweatpants die ik heb gekocht zijn in goede staat aangekomen en zitten heerlijk. Het fluff binnenin zorgt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel tof bedrijf met prachtige goals. Maar daarnaast, prachtig t-shirt en een heerlijke muts voor de winter van goede kwaliteit :D
Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Svezia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Asked them to close my account and it still took multiple emails and days of waiting, meanwhile the account stayed accessible.
Geweldige klanten service en super producten.
Wat een top bedrijf!
Met oog op duurzaamheid zijn de producten van de hoogste kwaliteit. De sweatpants die ik heb gekocht zijn in goede staat aangekomen en zitten heerlijk. Het fluff binnenin zorgt ervoor dat ze lekker warm zijn, perfect voor deze koude maanden!
10/10 raad het zeker aan!

Risposta di Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Prima prijs/kwaliteit verhouding, stipte levering, makkelijke betaling en afhandeling.

Risposta di Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Mooi shirt, mooie kleur en zooo zacht. Hele mooie kwaliteit. Fijn om te weten dat je met je eigen gekozen goede doel, de wereld ietjes beter maakt.

Risposta di Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Een tijd geleden heb ik een shirt gekocht bij Elderlabel. Echter kon door omstandigheden dit shirt niet meer geleverd worden, waardoor er gelijk gekeken werd naar een passende oplossing die naar wens was. Zelf heb ik gekozen om voor een ander model te kiezen.
Ondertussen heb ik al enkele dagen met een nieuw shirt rondgelopen, en dit shirt zit heerlijk. Voor mij gaan er in de toekomst meer bestellingen besteld worden bij dit bedrijf.
En wat voor mij een fijn gevoel geeft, ik support er niet alleen een startende onderneming mee, maar ook een van de goede doelen waar Elderlabel mee samenwerkt.

Risposta di Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Goede kwaliteit en fijn om een duurzame bijdrage te doen

Risposta di Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Nette afhandeling van de bestelling, informatie over voortgang van de bestelling en verzending en het product helemaal naar verwachting.
Blij mee!

Risposta di Dagens fokus 🔥 Utvald rekommendation
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.