Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Fin service og det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt beløb, men blot at det kan man regne med.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service! Forklarede tingene, så det var super forståeligt. Som tak for hjælpen bookede jeg min fremtidige el-leverandør via Elberegner.dk. Så får de nemlig lidt ekstra fra leverandøren.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en absolut fornøjelse at tale med Daniel - vidende om industrien og produkterne, og villig til at dele ud af sin erfaring. Jeg vil klart anbefale at bruge dem.

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Scritti dall'azienda

Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Har ikke modtaget den første regning…

Har ikke modtaget den første regning endnu men håber at prisen passer

23 agosto 2022

Hej Christian

Tusind tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse af Elberegner.dk, og mange tak for de 5 stjerner.

Du ønskes en dejlig dag.

God sammenligningsside

God sammenligningsside. Det er smart at man bare kan indtaste sin adresse og så kommer den med anbefalinger baseret på min bolig. Stor anbefaling herfra.

14 agosto 2022

Hej Nanna

Tak for de rosende ord og din anbefaling af Elberegner.dk.

Vi er glade for at du har brugt vores adresseindtastning til at finde en bedre el-aftale.

Du ønskes en rigtig god mandag.

Valutata 5 stelle su 5

Min kæreste og jeg har nu brugt…

Min kæreste og jeg har nu brugt elberegner.dk tre gange og har, alene i år sparet godt 3500 kroner på vores elregning. Det fungerer bare. Stor anbefaling herfra.

14 agosto 2022

Hej Josefine

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at dig og din kæreste har haft glæde af vores sammenligning.

Du ønskes en dejlig dag.

Valutata 2 stelle su 5

elberegner.dk er ren product placement

elberegner.dk er ren product placement. Hvis man vil have et uvildigt, dækkende sammenligningsgrundlag for valg af billigste eller mest klimavenlig strøm, må elpris.dk drevet af Forsyningstilsynet være den mest objektive mulighed. Her er danske el-leverandører forpligtet til at oplyse priser og abonnementer.

12 agosto 2022

Hej Bjørn.

Tak for din feedback, selvom vi selvfølgelig er ærgerlige over det kun er blevet til 2 stjerner.

På Elberegner.dk har elselskaberne mulighed for at blive eksponeret for vores besøgende, men de har ingen indflydelse på hverken indholdet eller placeringen i sammenlingningstabellen.

Vi forsøger at gøre det tydeligt at vi endnu ikke kan vise et komplet billede af markedet, og da vores forskellige services er gratis, er vi nødt til at have omkostningerne til udvikling dækket, og vi har valgt at det skal være elselskaberne i stedet for vores brugere, som skal finansiere denne udvikling.

Vi er løbende i dialog med flere elselskaber, og vi kan snart præsentere et endnu større udvalg, som er med til at gøre vores sammenligning mere dækkende.

Du ønskes en god dag - forhåbenligt vil du kigge forbi en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig tilbagemelding og konkret bud på…

Hurtig tilbagemelding og konkret bud på bedre elregninger.

28 luglio 2022

Hej Ronnie.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af Elberegner.dk

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Valutata 5 stelle su 5

God service! Jeg har sparet næsten 2.000 kr. om året ifm. et skifte fra min tidligere leverandør til Nettopower via elberegner.dk. Det var nemt og uden noget bøvl. Nemmeste penge sparet (og derfor tjent) længe ;)

21 luglio 2022

Hej Peter.

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk

Vi er glade for at høre processen gik nemt, og at du har opnået en god besparelse på din elregning.

Rigtig god dag!

Valutata 1 stelle su 5

De fremviser mindre end 1% af de…

De fremviser mindre end 1% af de muligheder, der burde ligge på deres side. Dette er muligvis, fordi at de eneste, der er på listen er elselskaber, der betaler for announcer og har enormt dyre elpriser. Dermed altså ret vildledende.

20 luglio 2022

Risposta di Elberegner

Tak for at bruge tid på at give os en anmeldelse. Jeg er ked af at det kun blev til en stjerne. Vi er en sammenligningsside, hvor elselskaberne får mulighed for at blive eksponeret for vores besøgende, men de har ikke indflydelse på hverken indholdet eller placeringen i sammenligningstabellen.

Som du selv pointerer, har vi ikke alle elselskaber med på Elberegner.dk endnu, men vi forsøger at gøre det tydeligt at vi ikke kan vise et komplet billede af markedet, og da vores forskellige services er gratis, er vi nødt til at have omkostningerne til udvikling dækket, og vi har valgt at det skal være elselskaberne i stedet for vores brugere, som skal finansiere denne udvikling.

Vi er løbende i dialog med flere elselskaber, og vi kan inden længe præsentere samarbejder med endnu flere elselskaber, så vores sammenligning bliver endnu mere dækkende. Jeg håber, du vil kigge forbi Elberegner.dk igen i fremtiden.

Daniel Østergaard

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik gratis hjælp vedr

Jeg fik gratis hjælp vedr. elregning.

30 aprile 2022

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Det sætter vi stor pris på og vi håber du har fundet en god løsning til dit elforbrug.

God dag til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig reaktion på spørgsmål og…

Hurtig reaktion på spørgsmål og indsendt faktura fra den aktuelle el leverandør. Valgte en løsning som passer til min forbrugsprofil.

21 aprile 2022

Hej Søren

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Dejligt at læse du har fået svar på dine spørgsmål og fundet en løsning som passer til dit elforbrug.

Rigtig god dag til dig

Kvalificeret

Kvalificeret, imødekommende og ordentlig behandling. Kan snildt anbefales

14 marzo 2022

Kære Mads

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Vi er glade for at du vil anbefale os til andre.

Du ønskes en rigtig god dag.

Fin service

Jeg havde en meget god kommunikation med David, som svarede beredvilligt og hurtigt på mine spørgsmål. Jeg har dog et indtryk af, at hans beregninger af besparelser var noget optimistiske, hvilket jeg fik bekræftet ved henvendelse til den anbefalede leverandør.

14 gennaio 2022

Godt arbejde

Hurtig behandling og med besparelse man kan tage med i beregning om at skifte selskab ell ej.:-)

Hej Kirsen.

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du vil tage dig tid til at anmelde vores service.

Super

5 stjerner hurtigt svar 😀

Hej Jimmy.

Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du tog dig tid til at anmelde vores service.

Rigtig god dag.

Valutata 3 stelle su 5

Mangler udregningen for besparelsen.

Mangler udregningen for besparelsen.. ellers er det bare 2 tal mod hinanden ..!!

Hej Kim.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke synes beregningen er fyldstgørende nok og derfor har vi sendt dig en mail hvor hele beregningen er udspecificeret for dig.

Valutata 5 stelle su 5

Fin service også ved efterfølgende…

Fin service også ved efterfølgende spørgsmål.

14 dicembre 2021

Hej Evy.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe med at besvare dine spørgmål og at vores service var nyttig for dig.

Rigtig god dag.

Stor hjælp

For mig kan en elregning være svær at gennemskue. Derfor er det en kæmpe hjælp, at få eksperter til at gennemse regningen og finde et bedre tilbud. Det bedste af det hele er, at det er gratis!

26 novembre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più