L'azienda ha risposto
Na paar jaar weer terug bij BMW, en zoals altijd zijn Wilco en Remco ontzettend behulpzaam en denken altijd mee. De service is snel, vriendelijk en betrouwbaar. Kortom: al jaren hele goede ervaringen!... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vriendelijke verkoopadviseur. Goede uitleg over de nieuwe auto. Hele proces is zeer goed verlopen! Top!
L'azienda ha risposto
BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires en kunt u terecht voor Service & Onderhoud.
Markweg 4, 6883 JM, Arnhem, Gelderland, Paesi Bassi
Ha risposto al 31% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di Ekris BMW en MINI - Arnhem
Wij kopen onze vierde auto al bij Ekris. Ontzettend tevreden over Stefan onze verkoper. Het is altijd thuiskomen bij Ekris. Ook de medewerkers van de receptie en werkplaats zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar.

Risposta di Ekris BMW en MINI - Arnhem
alles was netjes geregeld.en een verkoper die de tijd voor je neemt.

Risposta di Ekris BMW en MINI - Arnhem
Mijn bmw X5 45e 2022 gebracht voor diagnose van een storing in het hoogvoltsysteem . ze gaven aan dat er een HVE monteur moest komen uit Duitsland voor verdere diagnose . Prima, monteur is geweest en heeft een diagnose gemaakt (versnellingsbak kapot reparatiekosten €22.000 en 0 coulance vanuit bmw ) ik gaf aan dat er verder niks moest gebeuren en dat ik de auto kwam ophalen . bij aankomst een factuur van €1.700 voor de diagnose en mijn auto krijg ik in Onderdelen mee (alle bodemplaten , volledige uitlaat etc liggen in de werkplaats om onder de arm mee te nemen )erg slecht dus .
Dit gaat specifiek over de vestiging in Velp, waar we zijn geweest om een i3 te bekijken. Dit model wordt nogal verafschuwd door veel dealerpersoneel, omdat het een kleine auto is die niet meer wordt gemaakt. Hier hebben we niets van gemerkt. Verkoper Luc nam alle tijd, legde geduldig de dingen uit die we niet wisten en was oprecht vriendelijk. Ook de rest van de mensen in deze vestiging gaven een positieve en vriendelijke indruk. Iets wat we in meer westelijk gelegen dealerschappen weleens anders hebben gezien. Ondanks de goede zorgen van Luc hebben we elders een i3 gekocht. Dat lag aan de auto en allerminst aan het bedrijf. Het enige dat we kunnen aanmerken is de levertijd van twee weken. Op een gebruikte auto lijkt dat ons extreem lang. Dankjewel Luc en collega’s! We komen elkaar vast weer eens tegen.

Risposta di Ekris BMW en MINI - Arnhem
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.