Stort udvalg af kostumer og tilbehør. Jeg endte med at returnere det kostume, jeg havde købt, da jeg fandt et andet, der klædte mig bedre, og gik og ventede lidt på at få refunderet beløbet. Efter to... Leggi di più
Rigtig god side! Og jeres størrelses Guide er perfekt! Stjerrnerne på kjolen sidder lidt skævt, men til den pris er det hvad man må kunne forvente 👌 virkelig hurtig servise, fik pakken efter to dage
Jeg bestilte kostumet sent torsdag eftermiddag og fik det leveret fredag formiddag. Mit barn blev så glad. Kostumet er fin kvalitet og størrelsen passede perfekt. Anbefaler gerne eKostumer til an... Leggi di più
Bestilte mandag over middag, dragten ankom tirsdag formiddag. Super service. Hjemmesiden er opdateret, så man reelt kan regne med at varerne er på lager. Også en stor fordel at I har tingene(i h... Leggi di più
Hele vores sortiment af kostumer og tilbehør er alt sammen med dag-til-dag levering, så skulle du være ude i sidste øjeblik, frygt ej. Bestillinger lavet hverdage før 15.30 loves ude allerede den følgende hverdag! Det kan ikke gøres meget hurtigere! Vi har Danmarks hurtigste levering i ’kostumebranchen’ og det er vi meget stolte af. Du er mere end velkommen, til at teste denne ekspress shop af. 'Ekspress-shop' er et øgenavn vores kunder har givet os, og det er vi meget stolte af. Sørg for, at du møder op i et kostume fra ekostumer.dk – og du garanteres at have det til tiden og få den bedste service – hvis der skulle opstå problemer undervejs.
Østerskovvej 2, 7000, Fredericia, Danimarca
Levering til tiden: super. Kvaliteten er jeg meget tilfreds med. Desværre syntes jeg ikke at måle skemaet er godt nok. Hvis jeg skulle ha fulgt den, skulle jeg i talje ha haft en xl, resten af målene sagde s (bruger normalt s). Satsede og bestilte en m. Desværre stadig for stor, så er nød til at få en til at sy det ind.

Risposta di eKostumer
Dag til dag levering samt god kundeservice når man ringer til dem.

Risposta di eKostumer
fandt hvad jeg skulle bruge, bestilte det og 2 dage senere kunne pakken hentes på posthuset !!! super og vi vender helt sikkert tilbage.

Risposta di eKostumer
hurtig lev og en god kvalitet og i stor str som ingen andre butikker har :)

Risposta di eKostumer
Dog stod der at varen ville blive leveret dagen efter ved bestilling inden 16, fik den dog først dagen derpå.

Risposta di eKostumer
Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Produkter var lige præcis som på billederne.
Jeg er ganske tilfreds.

Risposta di eKostumer
Hurtig afsendelse af vare, god pris, alt er som det skal være, så jeg er tilfreds. :)
Hvis jeg skal komme med et godt råd, så ville det nok være at søgeoptimere jeres varer lidt bedre. Brugte timer på at lede efter varen på google, og fandt det aldrig på eKostumer.dk via google, men ved et rent tilfælde, da jeg navigerede rundt på siden. :)

Risposta di eKostumer
Hurtig levering og rigtig fint udklædningstøj til billige penge ! :)

Risposta di eKostumer
jeg skulle bruge et kostume, med meget kort varsel og ringede for at høre om det kunne nås til dagen efter.
ja var svaret hvis du bestiller inden kl 14
klokken var da 14.30 men jeg fik min vare til tiden næste formiddag som lovet
hilsen John

Risposta di eKostumer
Fast delivery and great service. The costumes fit perfectly and great material. I really can only suggest them:)

Risposta di eKostumer
Hurtig og fint forsendelse. God pakket ind
GOD KOSTYME der er det der skal bruges . Mangler ikke noget er som vist på billedet .
Men syningerne kunne godt finjusteres samt skæget ,fælder medet og sidder meget løst.
Men ellers den spredte smil og glæde bland gæsterne .

Risposta di eKostumer
Særdeles tilfreds med den leverede vare og virkelig god service.

Risposta di eKostumer
Virkelig god service fra eKostumer. Nem hjemmeside, stort udvalg, god kvalitet, billige priser og hurtig levering. Jeg handler der med glæde igen.
Tak for en god oplevelse.

Risposta di eKostumer
Fik mine varer to dage efter jeg bestilte. Så det var helt perfekt. Har intet at klage over.