Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sødeste og kvikkeste og good looking værtinde. Vi fik de skønneste tarteletter i King size størrelse samt dejlig Møller øl... Leggi di più

Meget imødekommende personale, de var så smilende og venlige. Rigtig lækkert mad, vi fik selvfølgelig den store tartelet, som smagte dejligt, og lagde ikke for tung. Købte også en rom som jeg fik lov... Leggi di più

Det er hvad vi oplevede ved Ekkodalshuset. Kæmpe tarteletten var lavet fra bunden på kogt høns og smagte himmelsk. Ligeledes deres club sandwich, hvor kylling er rørt i hjemmelavet karry dressin... Leggi di più

En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder på Bornholm - nærværende, søde, sjove og hyggelige. Nå ja - og så er maden altså vir... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betød ikke gourmet - men "gourmæ...

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Gå i Kvickly

Hvis du kommer fordi du gerne vil have deres tarteletter ligesom jeg, så lad vær. Fuldstændig smagsløs og du bliver svært skuffet. Min kæreste fik en “clubsandwich” og må erkende at man hellere vil rende i Kvickly og købe en sandwich til billigere penge som ovenikøbet også er af bedre kvalitet. Sandwichen var smurt løs med thousand islands dressing og karrydressing, salaten var iceberg og kyllingen smagte af noget de ikke selv har stegt. Som helhed var det desværre Ikke en nævneværdig oplevelse. Servicen var fin, høflig - ihvertfald da vi var der ;)

4 agosto 2022

Støt aldrig dette sted !!!

Vi havde besluttet os for at prøve deres tartelet efter vi havde været i Ekkodalen og gå en god lang tur, stedet ser rigtig hyggeligt ud, så vi vælger at rette henvendelse til dem og spørger for plads til 4 personer. Vi bliver mødt af en tjener som virkelig var sur og hendes svar på vores spørgsmål var så nedladende at vi besluttede os at forlade stedet igen, der var folk som stod og kiggede som rystede på hovedet af hende attitude. Så vi ville bestille bord til en anden dag, da det lød som om de havde en dårlig dag, og vi ville
give dem en chance for at bevise at det bare hvor en dårlig episode den dag. Vi ringer dagen efter og spørger om vi kan reservere et bord til på søndag, hvortil tjeneren i telefonen svare det kan jeg næsten ikke forstille at i kan, alt er nok optaget. Jeg beder ham så tjekke deres bog for vi kan få svar på spørgsmålet om hvorvidt vi kan komme og spise, hertil svare han så “ jo ved du hvad, der er plads” i kan bare komme, og jeg bestiller så det bord, da jeg er ved at spørger ham om vi må have hunde med bliver der bare smidt på.

Har simpelthen aldrig oplevet noget lignende, det mig en gåde hvordan denne restaurant overhovedet får kunder, jeg har tænkt mig at fortælle alle om den arrogante måde de er på og folk ikke skal støtte det.

30 luglio 2022

Super dårlig service!

Super dårlig service!!
Vi kommer 4 personer og 2 hunde, vi havde besøgt den smukke ekkodal.
Vi ville have noget lækkert mad og så deres tarteletter på et skilt.
Vi kommer kl 11, og spørg hvornår de åbner for servering, hvortil en såkaldt servitrice står ude foran, hun kan så ikke svare os på noget, og vender næsten øjne og siger hun finder nogle der kan hjælpe, de siger der ikke er nogle ledige borde.
Så kommer vi hjem og vil ringe og bestille til nogle dage efter, hvortil vi bliver mødt i telefonen med “vi kan allerede nu sige der ikke er plads” hvortil vi spørg om de vil tjekke? Når det var der så alligevel.. men med den opførelse vi har oplevet, vil vi heller anmelde, og vi kommer ALDRIG igen.

30 luglio 2022

Rigtig DÅRLIG oplevelse, kommer her aldrig igen.

Vi var afsted 4 voksne og et barn på 2 år.
Vi går ind og får et bord, men bliver ikke tilbudt en højstol til lillemanden.
Da vi kommer ind har lillemanden en kiks i hånden/munden som han er igang med at spise.
Der kommer en venlig servitrice og tager vires bestilling, 1 stor tartelet (vi deler 2 kvinder) 1 sandwich og 1 burger, samt 4 drikkevarer og bliver spurgt at lille manden skal have noget, men vi siger at han bare spiser lidt af vores, samt hans kiks, og dette siger servitricen er Ok.
Så kommer maden, og tarteletten er super, sandwichen er også super men burgeren er bestemt ikke noget at råbe hurra for.
Vi sidder og spiser og lillemanden tager en lille pose med nogle små æblestykker frem og kommer til at hælde dem ud på bordet foran ham, disse sidder han og gumler lidt på.
Nu kommer der så en anden servitrice hen og siger surt at det må han ikke og at man jo ikke må tage noget med ind selv, og at vi jo bare kunne bestille en børneplatte til ham, da den jo var super lækker.
Vi skynder os at pakke hans få æblestykker sammen, og går derfra med en virkelig dårlig oplevelse, på en ellers super fantastisk dag.
Der kommer heller ikke en servitrice og spørger om alt smager som det skal, eller om vi mangler noget. Vi når knap nok at spise færdigt inde de tager vores tallerkner og glas.
Restauranten var kun 1/4 fyldt op og de var i hvert fald 6/7 mand på job.
Drengen er småt spisende, han måtte sidde på an alm voksen stol hvor han knap kunne nå bordet, og så er servitricerne ikke enige om hvad en 2 årig må og ikke må.

Jeg kunne forstå hvis han havde været 4 år så det så er okay at sige at man skal bestille en børneplatte til ham, men da ikke en 2 årig.

Så vi sætter aldrig vores fødder der igen.

28 giugno 2022

Mad og betjening på samlebånd

Mad og betjening på samlebånd. Man når dårligt at sætte sig før den første tjener vil tage ordren. Inden der gik 5 minutter fra vi kom ind, blev vi presset 3 gange til at bestille. Det er overhovedet ikke hyggeligt, og man sidder som sild i tønde fordi de skal presse flest muligt mennesker ind i det lille rum.
Flere gæster sad med overtøj på, da der er virkelig koldt. Men ok.....så får man selvfølgelig folk til at skride så snart de har spist, og det er tydeligt målet at få folk hurtigt igennem.

25 ottobre 2021

Super sted

Super hyggeligt sted. Lækre og mætte de hjemmelavede tarteletter og super service minded personale 👍👍😊😊

24 settembre 2021

HOLD JER VÆK fra sildetallerken

HOLD JER VÆK fra sildetallerken. Et stort rod af al mulig tilbehør uden mål og med. Gør det mere enkelt og lækkert anrettet; dvs sats mere på kvalitet end kvantitet. Hvad laver fx et syltet jordbær som tilbehør til enten en stegt sild, en karrysild eller en kryddersild? Det hedder vist det er "egne" sild - men alt for megen smag af konsum. På menuen er der 3 stykker brød smurt med smør. Det var enten meget meget sundt smør eller margarine?
Øllen var god. Derfor 2 stjerner.

18 agosto 2021

Tarteletterne pariserbøf

Vi købte to af de store tarteletter og en pariserbøf - der var rigeligt til 2 børn og 2 voksne.
Pariserbøffen var god men tarteletterne var uden smag. Ingen tvivl om det var fine råvarer men smagen manglede. Det blev en oplevelse af kylling uden smag i meljævning.

30 luglio 2021

Dejlig frokost

Fruen og jeg, fik os en sen frokost.
Vi fik begge Genlydstattelet.
En rigtig god oplevelse. Det var meget tydeligt at der var anvendt "rigtig høns". De smagte som dyr der har levet et godt liv, ikke som dem vi køber i et supermarked.
Kødet var tydeligt håndplukket. Det var i ukurante stykker (ligesom det skal være).
Størrelsen ca 500 gram var fint til mig, men en anelse overkanten til fruen.
Smagen var "lige i skabet", som jeg husker det fra min barndom.
Husk at bestille bord i rigtig god tid.

29 luglio 2021

Fantastisk mad super betjening

Fantastisk mad super betjening, det
var virkelig value for money!! De lækreste tarteletter med megagodt fyld. De friskeste og superhurtige tjenere og værten fuld af lune..Vi ses om en måned igen♥️

6 giugno 2021

Tak for og gøre vores frokost helt…

Tak for og gøre vores frokost helt fantastisk. Super mad, fantastisk betjening og service. Selv da jeg havde bestilt til forkert antal personer, fixede i det, så vi kunne komme ind og spise. Ja selv tjeneren holdt øje med baby i barnevognen 😊😊. En ny tradition er startet for vi kommer bestemt tilbage hvert år og får en tartelet, store smil, god Rom og dejlig service.
Mange tak for en virkelig god oplevelse.

14 maggio 2021