Η συμμετοχή μου στο CONCLAVIO μου δίνει όλα τα εφόδια και τα εργαλεία να αποκτώ συνεχώς γνώσεις πάνω στα παγκόσμια χρηματοοικονομικα θέματα αλλά ιδιαίτερα νόμιμους και πολυπικοιλλους τρόπους να υπερπο... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ειμαι στο κονκλαβιο 1 χρονο και 2 διακεκομενα συνολικα ομως 8 μηνες εντος στην αρχη δεν ηξερα που βρισκομαι μεχρι και πριν απο 3 μηνες εμπαινα μεσα λογο του οτι ηθελα να βγαλω τωρα αμεσως λεφτα ετσι ε... Leggi di più
Είμαι νέο μέλος και γνώριζα αρκετά για αυτον τον άνθρωπο πριν πάρω την απόφαση να είμαι μέλος του, έκανα την πιο σωστή απόφαση στην γνώση από χθες και πήρα την εικόνα απο τα παλιά μέλη να θέλουν ν... Leggi di più
Τα άτομα της ομάδας σε κάνουν να νιώσεις μέλος της αμέσως. Ένας τεράστιος κόσμος πληροφορίας και γνώσης ανοίγεται μπροστά σου. Ακόμα και αν κάποιος δεν καταφέρει να έχει χρηματικό κέρδος άμεσα, σίγουρ... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Το Conclavio (Κονκλάβιο) του ekatommyriouxos.gr το έφτιαξε ο Δαμιανός Προσαλέντης (Damian Prosalendis) Το Conclavio είναι η κλειστή λέσχη για φιλόδοξους & πετυχημένους. H μοναδική ακαδημία από εκατομμυριούχο επιχειρηματία στα Ελληνικά. 2000+ Μέλη στο Conclavio μαθαίνουν καθημερινά τα μυστικά της επιτυχίας στη ζωή, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις. Τo Conclavio έχει το αρχηγείο του στο Dubai και μέλη Έλληνες και Κύπριους σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο Δαμιανός Προσαλέντης είναι ο ιδρυτής των Conclavio & ProsaMedia. Είναι επιχειρηματίας και επενδυτής με καταγωγή από την Ελλάδα, ο οποίος πλέον ζει στα Εμιράτα. Ο Δαμιανός Προσαλέντης είναι γνωστός και ως Damian Prosalendis στο εξωτερικό, για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (marketing και copywriting) σε μεγάλα αμερικανικά brands. Ξεκίνησε το ταξίδι του ως freelancer στο Fiverr, όπου έσπασε ρεκόρ με κέρδη άνω του 1.000.000 δολαρίων, και στη συνέχεια δημιούργησε την ProsaMedia για να επικεντρωθεί σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με εξειδίκευση σε εταιρείες τεχνολογίας και διαδικτυακά brands. Αργότερα, δημιούργησε το Conclavio, το κορυφαίο δίκτυο για Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές, με πάνω από 2000 μέλη. Για το Δαμιανό Προσαλέντη και το Conclavio έχουν γράψει για αυτόν πολλά διεθνή και εγχώρια μέσα ενημέρωσης όπως το Forbes, Έθνος, In, Greeco, Athens Magazine, Disrupt και άλλα. Πως λειτουργεί το Conclavio? Το Conclavio είναι εκπαιδευτική πλατφόρμα και λέσχη δικτύωσης που σου μαθαίνει σύγχρονους τρόπους δημιουργίας εισοδήματος. Επικεντρώνεται σε: - επιχειρηματικότητα (management, marketing, ανάπτυξη επιχείρησης, διαχείριση πελατολογίου, υποστήριξη πελατών, branding και άλλα) - οικονομική παιδεία (ανάλυση των χρηματαγορών, θεμελιώδης ανάλυση, τεχνική ανάλυση διαγραμμάτων και άλλα) - ψηφιακές δεξιότητες (τεχνητή νοημοσύνη, video editing, κατασκευή ιστοσελίδων, youtube automation, social media marketing και άλλα) - δικτύωση και αυτοβελτίωση (δημόσιες σχέσεις, fitness, ηγεσία και άλλα) Αυτό συμβαίνει με σύγχρονους τρόπους εκμάθησης όπως οπτικοακουστικό υλικό στο διαδίκτυο αλλά και με ψηφιακές συνεδρίες σε ζωντανή μετάδοση. Το Κονκλάβιο (Conclavio) από το Δαμιανό Προσαλέντη (Damian Prosalendis) δεν παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ούτε είναι επενδυτική εταιρία, αλλά πολλές φορές δημιουργείται σύγχυση γιατί μία από τις θεματολογίες του είναι τα οικονομικά. Γνώσεις και αναλύσεις μελών μπορεί να συζητιούνται στην κοινότητα, αλλά το Conclavio δεν είναι ούτε επενδυτική εταιρία ούτε σύμβουλος επενδύσεων. Δεν εκτελεί συναλλαγές ούτε διαχειρίζεται κεφάλαια Ο ρόλος του είναι αυστηρά εκπαιδευτικός. Αξίζει το Conclavio? - Conclavio Συνδρομή To Conclavio του Δαμιανού Προσαλέντη έχει χιλιάδες μαθητές και μία πολυετή ιστορία 5 χρόνων. Yπάρχουν πολλαπλές θετικές μαρτυρίες αληθινων μελών του Conclavio, αλλά καμία επώνυμη αρνητική κριτική έως τώρα. Γιατί ορισμένοι ιστότοποι το αποκαλούν conclavio απάτη; Γιατί μπερδεύονται επειδή υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι ιστότοποι και προφίλ που προσποιούνται το Conclavio. Όπως θα βρεις ψεύτικα designer ρούχα σε διάφορα μέρη, έτσι και στο διαδίκτυο έχει fake profiles. To Conclavio είναι μία ασφαλής εκπαιδευτική υπηρεσία που λειτουργεί με μία απλή συνδρομή όπως το netflix και το spotify. Το ερώτημα “conclavio απάτη” είναι εξ'ορισμου εσφαλμένο, αν και σε έναν χώρο όπως το διαδίκτυο, όπου συνυπάρχουν σοβαρές υπηρεσίες και πραγματικές απάτες, είναι λογικό οι χρήστες να είναι πιο επιφυλακτικοί. Μία συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει γνώση δεν γίνεται να είναι απάτη. Οι συνδρομητικές πλατφόρμες εκπαίδευσης βασίζονται στην παροχή γνώσης και περιβάλλοντος, όχι στην υπόσχεση αποτελεσμάτων. Για αυτό το Conclavio δεν είναι απάτη. Όπως σε κάθε μορφή εκπαίδευσης, η αξία τους εξαρτάται από το πόσο ενεργά επιλέγει να συμμετέχει ο ίδιος ο χρήστης. Τι είναι μια συνδρομητική εκπαιδευτική υπηρεσία σαν το Conclavio Μια συνδρομητική υπηρεσία εκπαίδευσης λειτουργεί με έναν απλό τρόπο: ο χρήστης πληρώνει για πρόσβαση σε: μαθήματα πληροφορίες κοινότητα ευκαιρίες δικτύωσης Δεν πρόκειται για επενδυτική υπηρεσία, ούτε για εταιρεία που διαχειρίζεται χρήματα τρίτων. Η εκπαίδευση παρέχει τα εργαλεία αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από το άτομο.
Informazioni di contatto
Downtown Dubai, 00000, Dubai, Emirati Arabi Uniti
- business@ekatommyriouxos.gr
- ekatommyriouxos.gr
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Απελευθερώστε το δυναμικό σας:
Στον σημερινό διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό κοσμο, τα κρυπτονομίσματα έχουν εμφανιστεί ως μια ισχυρή ευκαιρία επένδυσης. Ωστόσο, η πλοήγηση στον πολύπλοκο κόσμο των κρυπτονομισμάτων απαιτεί ειδίκευση, γνώση και μια υποστηρικτική κοινότητα. Εδώ έρχεται στο παιχνίδι το Conclavio, η αποκλειστική ομάδα επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα με πάνω από 2000 ενεργά μέλη στο Telegram, αυτή η ομάδα είναι αφιερωμένη στο να ενδυναμώνει τα άτομα μέσω εκπαίδευσης, υποστήριξης και στρατηγικών επενδύσεων. Η συμμετοχή στο Conclavio μπορεί να ξεκλειδώσει έναν κόσμο ευκαιριών και να μεταμορφώσει το οικονομικό μας μέλλον.
Η ομάδα προωθεί ένα περιβάλλον αυξημένης αυτογνωσίας, βελτιωμένων δεξιοτήτων επικοινωνίας και καλύτερου προσωπικού δικτύου στον τομέα των επιχειρήσεων.
Η μάθηση από τις εμπειρίες των συναδέλφων μελών είναι ανεκτίμητη, καθώς παρέχει πρακτικές εισηγήσεις και καθοδήγηση για επιτυχημένες επενδύσεις.
Οι ιστορίες επιτυχίας εντός της ομάδας είναι εντυπωσιακές. Προσωπικά, οπως και αρκετά μέλη έχουμε επιτύχει σημαντικά οικονομικά κέρδη και βελτιώνουμε συνεχώς την οικονομική μας σταθερότητα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το επίπεδο επιτυχίας απαιτεί προσπάθεια, υπομονή και πειθαρχία. Η ομάδα παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη για να βοηθήσει τα μέλη να αναπτύξουν αυτές τις απαραίτητες δεξιότητες.
Αυτό που ξεχωρίζει το Conclavio είναι η μοναδική και ολοκληρωμένη προσέγγισή στις επενδύσεις. Η στρατηγική της ομάδας περιστρέφεται γύρω από το να διασφαλίζει ότι κάθε νέο μέλος έχει εξοικείωση με τα κρυπτονομίσματα και τις αρχές τους. Η εκπαίδευση έχει προτεραιότητα και κανείς δεν ωθείται να επενδύσει τα χρήματά του χωρίς μια στέρεα κατανόηση της αγοράς. Τα μέλη υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο όχι μόνο στις επενδυτικές αποφάσεις, αλλά και σε όλες τις πτυχές της ζωής, δημιουργώντας μια στενή κοινότητα που επικεντρώνεται στην μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη.
Είναι δυστυχώς ανεπιθύμητο το γεγονός ότι ορισμένα άρθρα έχουν προσπαθήσει να βάψουν αρνητική την εικόνα της ομάδας, ισχυριζόμενα ότι άνθρωποι έχουν χάσει χρήματα λόγω της συμμετοχής τους. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που έχουν υποστεί απώλειες συχνά το έκαναν επειδή δεν απέκτησαν τις απαραίτητες γνώσεις και εκπαίδευση που παρέχει το Conclavio. Η ομάδα τονίζει τη σωστή διαχείριση του κινδύνου και εφοδιάζει τα μέλη με τα απαραίτητα εργαλεία για να λαμβάνουν πλήρως ενημερωμένες επενδυτικές αποφάσεις. Επιπλέον, το Conclavio αντιμετωπίζει τις ανησυχίες των μελών με την παροχή συνεχούς υποστήριξης και επικοινωνίας. Υπάρχει ένα ανοιχτό φόρουμ όπου τα μέλη μπορούν να συζητήσουν τις ανησυχίες τους, να ζητήσουν συμβουλές και να λάβουν απαντήσεις από τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας. Επιπλέον, η ομάδα παρέχει εκπαιδευτικό υλικό, όπως βίντεο μαθήματα και οδηγούς, που βοηθούν τα μέλη να κατανοήσουν καλύτερα την αγορά και τις επενδυτικές στρατηγικές.
Τέλος, η ομάδα είναι αυστηρή όσον αφορά την ετικέτα και την αποφυγή ανόητων ρίσκων. Τα μέλη καλούνται να τηρούν τις οδηγίες και τις συμβουλές της ομάδας και να μην παίρνουν απερίσκεπτες αποφάσεις. Αυτή η προσέγγιση βοηθά στη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας των επενδύσεων.
Συνολικά, το Conclavio παρέχει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη προσέγγιση στην επένδυση. Με τη σωστή εκπαίδευση, υποστήριξη και πειθαρχία, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να επιτύχουν οικονομική ευημερία μέσω των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα.
Καλησπέρα ονομάζομαι Λάζαρος…
Καλησπέρα ονομάζομαι Λάζαρος κωνσταντινιδης είμαι 35 ετών πατέρας 2 παιδιών, η εμπειρία μου με το conclavio είναι κυρίως ότι έχει καταφέρει να μου αλλάξει το mindset,ποιο πριν δεν πέρναγε από το μυαλό μ να ανοίξω βιβλίο και πλέον από τη στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι ποιο ενεργά έχω διαβάσει τουλάχιστον 5 πέρα της εκπαίδευσης και της πληροφορίες που έχει το conclavio που είναι ακραία πολλές,επιπλέον έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις την ζωή σου ριζικά σε θέματα οικονομικών..Υ.Γ δουλεύω 2 δουλειές με 4 ώρες ύπνο σπαστά ίσα για να τα βγάλω πέρα με το conclavio αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο!!
Άμα κάποιος θέλει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ…
Άμα κάποιος θέλει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το χώρο των κρυπτονομισμάτων και όχι να τα δει σαν μια αρπαχτή τότε το κονκλάβιο και η ομάδα του είναι το κατάλληλο μέρος διαφορετικά μην ασχοληθεί καθόλου με τα crypto δεν υπάρχει λόγος
Το Κονκλάβιο είναι σχολή-ακαδημια. Είναι life coaching για επιτυχία .
Είμαι στο κονκλάβιο περίπου 3 μήνες. Για να είμαι ειλικρινής πρωτογράφτηκα σε αυτό έχοντας ακούσει για τις διάφορες κρυπτοεπιτυχιες και με σκοπό να γίνω μέλος ομάδας/chat για να πιάσω κάποιο καλό σήμα όπως μπορεί κανείς να βρει πολλά και διάφορα στο διαδίκτυο ελπίζοντας σε κάποιο κέρδος. Αυτό όμως που βρήκα μέσα στην ομάδα ήταν κάτι πέρα από όσα περίμενα και μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης πολλών πραγμάτων στην ίδια την καθημερινότητα μου. Το Κονκλάβιο είναι μια σχολή για γίνεις καλύτερος. Δεν λέω ότι θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο (σχετικά με καλοσύνη) καθώς δεν είναι αυτός ο στόχος του, σίγουρα όμως θα σε κάνει πιο δυνατό, θα βοηθήσει την προσωπικότητα σου να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου. Είναι το ποιο δυνατό life coaching που έχω βρει για μένα έως σήμερα. Μέσα από αυτή την βελτίωση θα έρθουν και οι επιτυχίες. Επιπρόσθετα τα μαθήματα/εγχειρίδια που προσφέρει για τον κόσμο των κρυπτο και τον τρόπο αξιοποίησης του διαδικτύου, οι γνώσεις και εμπειρίες που μοιράζονται και η ζωντανή κοινότητα του Κονκλάβιο που δίδει υποστήριξη βοηθουν να έρθουν αποτέλεσματα και επιτυχίες σε όποιον "δουλέψει" για να τα αξιοποιήσει. Είναι όπως το λέει και ο δημιουργός του μια πραγματική ακαδημία που στόχο έχει να εκπαιδεύσει όσους προτίθενται να κάτσουν να διαβάσουν και να μελετήσουν τα στοιχεία και τις συμβουλές για να πετύχουν . Είναι λάθος για όποιον νομίζει ότι το κονκλάβιο είναι απλά μια ομάδα για να μοιράζεται σήματα και πληροφορίες για ένα καλό "χαρτί" και κέρδος. Όχι , το κονκλάβιο είναι για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει τον κόσμο των κρυπτο, τον κόσμο των συναλλαγών και επιχειρήσεων , των διαδικτυακών υπηρεσιών και να βελτιώσει τον εαυτό του. Μέσα από αυτή την εκπαίδευση και την προσωπική βελτίωση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και οι επιτυχίες και το σημαντικότερο, ότι όταν έρθουν θα μπορεσει να τις διαχειριστεί και σωστά.
Join only if you have the mentality to…
Join only if you have the mentality to become successful!!!
It has been almost a year that I am
It has been almost a year that I am a proud member of Conclavio. This academy has many advantages but the one that I will be highlighting the most is the fact that one can save so much time absorbing all the concentrated knowledge and learn through real life applications that Conclavio offers. This Academy expands to various money-making industries and it can be used as a tool for success with the one that a person is suited the most. Apart from this, the fact that the owner and the team are always available, has supported me on many occasions when guidance was needed. Being a member of this team has expanded my and mind and broaden my horizons definetly more than I have expected and could have accomplished alone.I strongly recommend Conclavio to anyone that is wants to learn and be a part of a great community. I hope that this helps.
Pos me boithise to conclavio
To 2019 mpika proti fora sta crypto ekana polla lathi tote alla kai polla sosta genika den ixa kanena na me kathodiga i na mou dixi to dromo to 2022 mpika gia proti fora sto conclavio ida apires ores ekpedeftiku iliku mesa apira mathimata apires simbules alla distixos itan kati pou logo stratou den ixa xrono na aksiopiiso to 2024 pira tin apofasi ksana mpika me tin arxi t xronou sto conclavio me tis gnosis mou tin kathogisi t damianu kai fisika tin sizitisi me ta xiliades meli ime idi se 4 psifio profit mesa s ligotero apo ena minaa sinexizume etsi kai efxomee sintoma ta 4 na ginun 5 ta 5 6 kai ta 6 7 conclavio pleon mporo na to po kai me siguria mono nika🔥🔥❤️
This academy is very good
This academy is very good. I have learned many things. Things that are very difficult to find on the internet. also there is a very good team that helps new members.
Τιμή μου που δηλώνω Conclavioτης
Τρομερό! Τιμή μου που είμαι μέλος σε αυτό γιατί μέσα στο Conclavio μαθαίνεις κάτι που κανένα σχολείο δημόσιο ή ιδιωτικό, ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ και κανένα φροντιστήριο δεν θα σου μάθει όσα λεφτά και αν τους δώσεις και αυτό ονομάζεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ! Εκτός από αυτό όμως με τις συμβουλές που έχει δώσει ο Damian μου άνοιξε τα μάτια και βλέπω καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω μου και ήταν ένας από τους λόγους που έκανα αυτό το βήμα και εντάχθηκα σε αυτό ονόματι CONCLAVIO!!!
Μπες και δεν θα χάσεις! 👌
Βρίσκομαι εδώ και 1.5 χρόνο μέσα στο Κονκλάβιο και μόνο θετικά λόγια έχω να πω για αυτό. Η εκπαίδευση φανταστική! Πάρα πολλοί τρόποι να βγάλεις λεφτά. Και φυσικά διασυνδέσεις και δικτύωση με άτομα που έχουν το ίδιο όραμα με σένα, δλδ την οικονομική ανεξαρτησία και μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μόνο επιτυχίες για όλα τα μέλη και προσωπικά το πορτοφόλι μου πηγαίνει μόνο προς τα πάνω, σταθερά και εύκολα. Δοκιμάστε το για ένα μήνα και μετά δεν θα θέλετε να βγείτε με τίποτα και ο μόνος σας προβληματισμός θα είναι το γιατί δεν είχατε μπει τόσο καιρό! Κονκλάβιο μόνο νικά! 💪
Ο καλύτερος οδηγός κρυπτο
Ένας απίστευτος οδηγός κρύπτο
Μπορείς να μάθεις τα πάντα!
Και με την καλύτερη ομάδα ατόμων μέσα στο κονκλάβιο!
Η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου
ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΜΟΝΟ ΝΙΚΑ !!!!
16 χρονών
Εγώ είμαι 5 μέρες στο κονκλάβιο. Είμαι 16 χρονών και με το σχολείο κ τα φροντιστήρια έχω πολύ περιορισμένο χρόνο για τις κλήσεις και κάνω ότι μπορώ να τις δω. Πάντως όσο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, η γνώση που παίρνω είναι όντως τρομερή...
Essence of success
Λένε πως για να πετύχεις κάτι, χρειάζεσαι άτομα γύρω σου. Όχι μόνο για να σε στηρίζουν, αλλά για να σε πιέζουν να πας ακόμη πιο μακρυά και να πετύχεις τα ακατόρθωτα. Το Κονκλαβιο είναι ακριβώς αυτό. Μια κλειστεί Ακαδημία με άφθονο υλικό και γνώση όπου έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Όλα είναι στα χέρια σου. Κονκλαβιο μόνο νικά.
Conclavio!
Conclavio!
Δεν νομίζω ότι περιγράφεται με λέξεις.. μια από τις ομορφότερες ακαδημίες με πολύ δυνατή κοινότητα.
Αυτό επιτεύχθηκε με πολύ κόπο από έναν άνθρωπο που εργάστηκε σκληρά ώστε να μάθει τρόπους να γίνεται καλύτερος στον τομέα των επενδύσεων και των δημόσιων σχέσεων.
Από την διαδρομή μου μέσα στην Ακαδημία κατάλαβα πως η πληροφορία που σου προσφέρεται δεν υπάρχει στο ευρη κοινό!εύχομαι ευημερία πάντοτε στο conclavio!
Ειμαι μεσα εδω κ ενα μηνα κ δεν εχω…
Ειμαι μεσα εδω κ ενα μηνα κ δεν εχω κανενα παραπονο, καλως ή κακως ειχα καποιες γνωσεις οποτε ο οδηγος μου ηταν χρησιμος για καποιες πιο βαθιες γνωσεις. Τα παιδια στα τσατ ειναι ψαγμενα και στελνουν πολυ καλα σηματα οπωσ κ ο ιδιος ο νταμιαν. Γενικοτερα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτο που πηρα για 50 ευρω. Δε βαζω 5 αστερια γιατι θεωρω πωσ η εκπαιδευση θα επρεπε να ειναι πιο κατατοπιστικη αλλα και αρκετα πιο περιληπτικη ωστε να γινεται κατανοητη και απο ατομα τα οποια δεν εχουν καμια απολυτως γνωση πανω στα κρυπτο!
Παρολαυτα πολυ worth και να σημειωθει πως εχω βγαλει τη συνδρομη μου απο κερδη σηματων που δοθηκαν!
Το conclavio μου άλλαξε την ζωή μου…
Το conclavio μου άλλαξε την ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στον χώρο τον crypto και nft. Και να βγάλω έξτρα εισόδημα. Όποιος θέλει μπορεί να μπει για εναν μήνα δοκιμαστικά και να πάρει την εμπειρία του conclaviou. Το συνησττο ανεπιφύλακτα.
Το Conclavio Μόνο Νίκα !
Το Conclavio δεν χαρίζει λεφτά !
Σου μαθενει πως να βγάζεις λεφτά!
Το βασικότερο όμως είναι το mindset και όλοι αυτοί που βρίσκονται μέσα μοιράζονται πληροφορίες μαζί σου!
Η γνώμη μου για το κονκλαβιο
Πρώτη φορά έμαθα γαι τον Δαμιανό από το gntm, μου φάνηκε παράξενο η ιστορία του και έτσι έψαξα για αυτόν, στην αρχή ήμουν δύσπιστος λόγο του τρόπου σκέψεις μου εκείνο το διάστημα και καμιά φορά τον κορόιδευα. Μετά από καιρό και αφού έφτιαξε το κονκλαβιο είπα ας μπω για ένα μήνα να δω με τα μάτια μου αν όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια, δεν θα συνεχίσω άλλο την φλυαρία, το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι είμαι δύο χρόνια ασταμάτητα μέλος στο κονκλαβιο και τα συμπεράσματα δικά σας.
6 Μήνες στο CONCLAVIO
Είμαι 6 μήνες περίπου στο CONCLAVIO Η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ , Ο Δαμιανός Έχει κάνει απίστευτη δουλειά
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα
Τους τελευταίους 2 μήνες άρχισα να επενδύσω (Δυστυχώς , Καθώς έχω χάσει αρκετές ευκαιρίες ) Ξεκίνησα με αρχικό κεφάλαιο 60€ και έχω φτάσει πάνω από 900€ Αν είχα ξεκινήσει νωρίτερα θα είχα βγάλει πενταψήφιο 💸💸💸💸💸
Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ δήλωση ενός 23χρονου για το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ
Στο κονκλάβιο οποίος είναι σοβαρός , μετρημένος και αφοσιωμένος στο να πετύχει έχει στα χέρια του μια υπερδύναμη .Οι γνώσεις που υπάρχουν μέσα σε κάθε αίθουσα , καθώς και οι διασυνδέσεις που μπορεί να προκύψουν σου δίνει ένα τεράστιο βοήθημα στο να κατακτήσεις κάθε στόχο σου. Παρόλο που μπήκα πρόσφατα στο κονκλάβιο , τον Damian τον παρακολουθώ χρόνια. Με ενέπνευσε να αναζητήσω κάτι καλύτερο για τον εαυτό μου και να θέσω μεγαλύτερα standards σε κάθε τομέα της ζωής μου . Έτσι ξεκίνησε το δικό μου ταξίδι στο να κατακτήσω τα όνειρα μου και έχω να πω πως εφαρμόζοντας τις συμβουλές του η ζωή μου έχει ήδη αλλάξει ολοκληρωτικά. Τελικά το butterfly effect ισχύει , γιατί αν δεν έβλεπα την audition του Damian δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να προβληματιστώ και να αναζητήσω απαντήσεις .Που να ήξερα 3 χρόνια μπροστά, πως μια τέτοια λεπτομέρεια θα έκανε τόση μεγάλη διαφορά στην πορεία μου.Damian σε ευχαριστώ για όλα , κονκλάβιο μόνο νικά!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.