Ejlersens HaveserviceRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Jeg bestilte sidste år til at lave gårdsplan for rydding af ugræs og nyt grus. Formidabelt arbejde 👍👍👍👍👍 Med stor tillid bestilte jeg klip og beskæring af vores gamle bøge hæk som træng... Leggi di più

Fik renset, algebehandlet samt imprægneret min træ terrasse. Super fint arbejde - informerede undervejs hvis der opstod forsinkelse pga vejret og kom helt som aftalt. Tak til Daniel og makker.

1. Giardiniere paesaggista
  2. Giardino
  3. Giardiniere
  4. Architetto del paesaggio
  5. Paesaggista

Velkommen til Ejlersens Haveservice - din erfarne partner inden for gartnerfaget! Med mere end 10 års erfaring indenfor gartnerbranchen er vi klar til at rådgive og guide dig gennem dit næste haveprojekt. Vores vision er altid at sikre vores kunders fulde tilfredshed. Når du vælger os til dit haveprojekt, er der mange fordele at nyde godt af. Vi garanterer altid den bedste behandling, og vi sørger for at overholde alle aftalte tidsrammer. Derudover benytter vi udelukkende miljøgodkendte produkter for at beskytte vores naturlige omgivelser. Vi er stolte over at være Årets Håndværker 2025. Vi tilbyder følgende: * Fliserens og algerens * Rensning af træterrasse * Hækklipning og beskæring * Pleje og vedligeholdelse * Græsslåning * Græspleje * Algebehandling af tag * Rensning af tagrender

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastiske havemand/kvinder

Jeg bestilte sidste år til at lave gårdsplan for rydding af ugræs og nyt grus.
Formidabelt arbejde 👍👍👍👍👍
Med stor tillid bestilte jeg klip og beskæring af vores gamle bøge hæk som trængte til god og kærlig pleje.
I dag har Daniel og hans medarbejdere været her og udført endnu engang et godt stykke arbejde.
Vores bøge hæk fremstår som ny 🤗
Super dejligt at se.
Og ikke mindst alt ryddes alt væk på en god måde.
Ærlige, pålidelige og ansvarsfulde.
👍👍👍👍👍

18 marzo 2026

Klipning af hæk

Skulle have klippet min hæk og havde set de pæne anmeldelser af Ejlersens Haveservice.
Og de skuffede mig ikke. Hækken blev rigtig pæn og der blev ryddet pænt op.
Vi gennemgik hvordan hækken skulle klippes og efterfølgende gennemgik vi resultatet.
Og så var de både behagelige og hjælpsomme.

4 agosto 2025

Super prof arbejde

Super prof arbejde, alt var efter aftale
Venlige og behagelige mennesker der udførte arbejde tilfredsstillende.
Vi glæder os til at Ejlersen kommer igen.
Hilsen Esben

30 giugno 2025

Et flot stykke arbejde

To af min hække var blevet noget uoverskuelige så fik hjælp at Ejlersens Haveservice komme og slå dem.
De kom og klippede det hele som aftalt og gjorde et flot stykke arbejde.

9 luglio 2024

Hej Niels Peter,
tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner, Daniel

Vi har været godt tilfreds med jeres…

Vi har været godt tilfreds med jeres arbejde. Er ked af ikke vejret var med os

22 luglio 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Mvh Daniel, Ejlersens Haveservice

Vel udført arbejde

Vel udført arbejde. Desværre havde det været meget regnvejr. Godt tilfredse.

22 luglio 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Julie, tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Mvh Daniel, Ejlersens Haveservice

Super service

Super service og på alle måder en god opdagelse at få dem til at lave et stykke arbejde.
Det er ikke sidste gang vi gøre brug af dem.

15 luglio 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Lars, tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at komme og klippe hæk hos jer til næste år.

Dygtige havefolk

God kommunikation, let at lave aftaler med, kom til tiden og udførte et godt stykke arbejde. Vi fik lagt træflis, luget samt andet havearbejde. Derudover fik vi renset og olieret træterrasse samt renset tage. De bedste havefolk vi har haft. Vil helt sikkert bruge dem igen.

14 giugno 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Mogens, tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi er super glade for i er blevet tilfredse med det udførte arbejde i jeres sommerhus.

Rensning af træ terrasse

19 giugno 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Helle, tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for i er blevet tilfredse med rensning og behandling af jeres fine træterrasse.

Ok, fint

Alt ok, men lidt mere arbejde på de svære steder ville være ok

13 giugno 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Carl Ove. Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

De kom som aftalt

De kom som aftalt. Arbejdet er udført og affaldet kørt væk

3 giugno 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Rikke. Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Godt og tilfredsstillende arbejde 👍

Endnu engang, en super tilfreds kunde.
I er min faste Haveservice leverandører.

4 giugno 2024

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Jan, tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at komme tilbage og lave nogle projekter i jeres fine have.

De bedste hilsner Daniel, Ejlersens Haveservice.

Daniel udførte et virkelig godt arbejde…

Daniel udførte et virkelig godt arbejde i samarbejde med sit team. De er dygtige og høflige. Der var styr på det hele. Alt fra maskine til jord.

11 maggio 2024

Hej Ugur.

Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🙏

Vi er glade for du er blevet glad for din nye have.

De bedste hilsner Daniel, Ejlersens Haveservice.

Vi har haft besøg af Ejlersens…

Vi har haft besøg af Ejlersens Haveservice til at rense og behandle vores terrasse og indkørsel. Derefter fik vi algebehandlet og imprægneret fliserne. Super proffesionelt og yderst behagelige folk. Min varmeste anbefaling herfra. 😀

28 aprile 2023

Risposta di Ejlersens Haveservice

Tusind tak for den fine anmeldelse Anders. Vi er super glade for i er tilfredse med det udførte arbejde.

Flot stykke arbejde

Fin oplevelse af tilbudsgivning, besøget, og ikke mindst udførsel af klipning af vores 100m bøgehæk.
Kan anbefales

10 ottobre 2023

Risposta di Ejlersens Haveservice

Hej Claus. Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er super glade for du er tilfreds med fuldført arbejde.

De bedste hilsner Daniel, Ejlersens Haveservice