Fantastisk afslutning på modul 6.😁 Stort arrangement fra Ole, Michael og Jan.🏋♂️🏌♂️🏄♀️ Tak for en fed rejse og alle de nyttige værktøjer som bliver brugt i min virksomhed. Holdet bag Ejerle... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
I dag har jeg afsluttet uddannelsen. Da jeg startede, var jeg usikker på, om jeg var det rette sted – uden ansatte og uden ledelseserfaring. I dag står vi 12 mand stærkere, og jeg føler mig rustet til... Leggi di più
Har lige afsluttet modul 4 vedr. forretningsplaner, hvilket har været utrolig givtigt og har givet plads til refleksion over de ting jeg harbåret rundt på i hovedet. Når noget bliver skrevet ned bl... Leggi di più
5 moduler afsluttet med rigtigt gode værktøjer i bagagen nu. Det løfter én til et andet niveau. Man får løftet sit eget syn på at være Ejer leder og hvilke fokus områder man skal arbejde med for at... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og hvor der er fokus på, hvordan din ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne. Ejerlederuddannelsen for og i sammenarbejde med SMVdanmark, hvor omdrejningspunktet er dig som leder og driften af din virksomhed.
Informazioni di contatto
Jyllandsgade 30, 6400, Sønderborg, Danimarca
- info@ejerlederuddannelsen.dk
- ejerlederuddannelsen.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra
Så kom afsted hvis du ikke har været det👍🏻
Må jeg have lov til at give…
Må jeg have lov til at give ejerlederuddanelsen modul 1 lidt feedback. Vores underviser brænder for det. Fra første øjeblik man træder ind til undervisningen. Underviserne er er gode til udfordre ens tanker og glæder mig til rejsen med ejerleder uddannelsen.
Bo
Super god opstart
Super god opstart
Meget inspirerende
Det bør være obligatorisk for alle ejere ledere😊
Gode konkrete værktøjer.
Gode konkrete værktøjer.
Dejligt undervisningen ikke er for digital, godt med lidt teambulding ind i mellem
relevant og relaterbar
Undervisningen er relevant og relaterbar.
Snakke og feedback med og fra andre deltager er også rigtig meget værd.
Gode ledelsesredskaber
Med Ejerlederuddannelsen får man gode redskaber til ledelse af sin virksomhed. Eller genbesøger allerede kendte værktøjer. Masser af god, åben og ærlig dialog på tværs af fag og fagligt niveau. Engagerede og kompetente undervisere.
Har du problemer med at få…
Har du problemer med at få konkretiseret og formuleret din strategi og vision for virksomheden, så er dette det helt rette at melde sig på.
Ikke alene får du teorier og værktøjer til at bruge, men du får selv udarbejdet en konkret og detaljeret plan - så kan du ellers bare komme i gang!
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, meget givende og dejlige rammer herunder underviserne, forplejning og omgivelserne
Konstruktiv udvikling
Konstruktiv udvikling, god læring samt gode kompetencer inden for forretningsudvikling
5 moduler afsluttet med rigtigt gode…
5 moduler afsluttet med rigtigt gode værktøjer i bagagen nu.
Det løfter én til et andet niveau.
Man får løftet sit eget syn på at være Ejer leder og hvilke fokus områder man skal arbejde med for at udvikle sin forretning.
Super inspirerende uddannelse.
Super inspirerende uddannelse.
Her er virkelig hjælp at hente i forhold til at drive forretning.
Se at komme afsted🫵
Modul 5 Super lærigt
Super lærigt.
Kan klart anbefales.
Meget viden og motivation.
Godt kursus for dig der er ejerleder.
Godt kursus for dig der er ejerleder.
Mange gode værktøjer.
Modul 4
Modul 4
Meget givtigt kursus med stor fokus på strategi og ledelse.
Fantastisk mulighed for ejerleder
Jeg har oplevet Ejerlederuddannelsen, som et sted hvor der hurtigt blev skabt et åbent, ærligt og fortroligt rum blandt deltagere.
Kurset har været et godt mix af praktiske opgaver, eksempler og undervisning - alt sammen i et let forståeligt og meget brugbart sprog.
Og der bliver flittigt delt ud af brugbare værktøjer.
Alt i alt en kæmpe hjælp til at bliver bedre til at dive virksomhed, som ejerleder.
Godt første modul med mange brugbare…
Godt første modul med mange brugbare værktøjer/redskaber som direkte kan bruges i hverdagen. Meget kompetente undervisere som havde gode eksempler/“lege”, der understøtter teorierne bag.
3 undervisere der på skift kommer med…
3 undervisere der på skift kommer med guldkorn , imponerende undervisningsform.
Super lærerigt
Kan varmt anbefales
Meget kompetente undervisere
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.