planning klopte beter dan verwacht
Goed bedrijf!!
Wat opvalt is dat deze verbetering echt een verstandige keuze voor de toekomst lijkt.
vooraf kregen we duidelijke fotos van de kruipruimte te zien
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Betrouwbare Vloerisolatie in Eindhoven – Uw Partner voor Comfort en Energiezuinigheid Bij Eindhoven Vloerisolatie staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzame oplossingen. Onze missie is om woningen en bedrijfspanden in Eindhoven en omgeving comfortabeler en energiezuiniger te maken. Met onze expertise in vloerisolatie zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een warmere woning in de winter en een koele vloer in de zomer, terwijl u tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt. Onze professionele aanpak begint met een gedetailleerde inspectie van uw situatie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om het isoleren van een bestaande vloer, kruipruimte of het aanleggen van nieuwe vloerisolatie, wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken die voldoen aan de strengste normen. Bij Eindhoven Vloerisolatie geloven we in transparantie en duidelijke communicatie. Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door het hele proces te begeleiden. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, wat wordt bevestigd door de positieve ervaringen van onze klanten. Kies voor Eindhoven Vloerisolatie en ervaar de voordelen van een energiezuinige woning en meer wooncomfort. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Bogert 1, 5612 LX, Eindhoven, Paesi Bassi
- +31403690771
- klantenservice@eindhovenvloerisolatie.com
- eindhovenvloerisolatie.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
veel minder koude voeten in huis nu
vooraf kregen we duidelijke fotos van…
vooraf kregen we duidelijke fotos van de kruipruimte te zien
sinds kort voelt de vloer minder hol en…
sinds kort voelt de vloer minder hol en meer solide al had ik dat niet verwacht
Wat opvalt is dat deze verbetering echt…
Wat een verschil is dat de tegels niet…
Wat een verschil is dat de tegels niet meer zo kud aanvoelen
Zelfs na een nacht is het huis nog…
Zelfs na een nacht is het huis nog redelijk warm gebleven.
planning klopte beter dan verwacht
Ze Legde Verschil Uit
ze legde verschil uit met handen haha beetje slordig maar werkte
ze hielden zich aan prijs afgesproken…
ze hielden zich aan prijs afgesproken niks extra's
Ze Legden Uit Wat Beter Werkt Voor Ons Huis
ze legden uit wat beter werkt voor ons huis
ze dichtten alle kieren zodat er geen…
ze dichtten alle kieren zodat er geen koude lucht van onder komt
ze letten zelfs op de…
ze letten zelfs op de ventilatieopeningen en dat detail gaf mij vertrouwen in hun vakmanschap
Voor De Start Werd Gekeken Of Er Sporen Van Ratten
Voor de start werd gekeken of er sporen van ratten waren, mijn tante knikte tevreden.
extra isolatie waar mogelijk
extra isolatie waar mogelijk, zelfs achter de radiatoren en plinten
na afloop kregen we foto's van de…
na afloop kregen we foto's van de isolatie, supernetjes gedaan
heb ze op basis van eigen ervaring…
heb ze op basis van eigen ervaring meteen warm aangeraden aan familie gemaild top service
sinds hij langskwam is het niet meer zo…
sinds hij langskwam is het niet meer zo vochtig onder het huis
service prima en vloer is nu warm
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.