Har i dag haft fornøjelsen af 2 timer under nyansatte Junes hænder. Og wauw en fornøjelse! Hun kom virkelig bare rundt alle tænkelige steder der kunne findes en øm muskel. Tror helt bogstaveligt at... Leggi di più
Fantastisk massage. Har prøvet olie- og sports massage flere gange og lige tilfreds hver gang. Derudover er personalet utroligt søde, alt i alt en super oplevelse og helt sikkert pengene værd.
Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Saiens Rebirth sæt, som jeg købte hos Egå Wellness. Hår produktet skulle styrke hår og hovedbund og modvirke hår tab, som jeg i en lang periode havde døjet... Leggi di più
Egå Wellness - Vores mål er at give førsteklasses service og behandling ved altid at have kvalificerede og kompetente medarbejdere.
Danimarca
- egaa-wellness.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Egå Wellness får de varmeste…
Egå Wellness får de varmeste anbefalinger herfra. Jeg bookede en thai massage til min mand og jeg. Vi var/er yderst tilfredse med oplevelsen. Derudover er det et virkelig fint og flot sted med god service. Vi kommer helt sikkert igen.
Giv dig selv en gave... prøv dem🤗
Kontaktfuld og virkelig god massage. Søde og nærværende mennesker.

Dejligste hotstone massage
Dejligste hotstone massage
Har i dag givet min mor en hotstone massage sammen med mig. 1½ time er slet ikke for meget.
Det var dejligt med dejligt på.
Det kan godt anbefales.

Fantastisk massage

Dygtige June
Tror helt bogstaveligt at June fik masseret mig højere 😂 Ny tid er allerede booket!

Skøn behandling af nyansatte June🥰
Skøn behandling af nyansatte June🥰
Hun er rigtig god til at finde de ømme punkter og arbejde med dem. Og god til at justere trykket når man siger til.
Den allerbedste anbefaling fra mig 💯☺️

Dybdegående professionel massage
Dybdegående professionel massage. Virkelig wellness- kan varmt anbefales.

Risposta di EGÅ WELLNESS ApS
Super dejlig stemning og ro
Super dejlig stemning og ro - skøn massage. Kan virkelig anbefales!

Risposta di EGÅ WELLNESS ApS
Bedste massage til fornuftige priser

Meget lækkert og professionelt. Stor anbefaling 🤩
Meget lækkert og professionelt

Wauw en rendyrket fornøjelse
Wauw en rendyrket fornøjelse.
Var så heldig at vinde en konkurrence med en times par massage, som vi fik opgraderet til en urtebold massage. Hold nu op hvor var lækkert. Min kone, som er meget skadet i sin krop, gik derfra med en følelse af at være født på ny. Jeg selv har en følelse af velvære og lethed i kroppen.
Dejligt personale, professionelle til fingerspidserne og smilende.
Vi ses snart igen.

Risposta di EGÅ WELLNESS ApS
Den bedste massage jeg har fået
Den bedste massage jeg har fået. Har nu været forbi to gange på det seneste, hvor jeg har haft stærke smerter i lænd, strålesmerter i benene og spændinger i skuldre og nakke. Jeg er begge gange gået derfra, hvor en times massage har gjort en kæmpe forskel.
Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig en massage der batter, hvis man har udfordringer.

Risposta di EGÅ WELLNESS ApS
Det er nok den bedste massage
Det er nok den bedste massage, jeg nogensinde har fået i mit liv!!!
Super kompetent behandler og meget imødekommende og fint sted blot 10 km udenfor Aarhus i Egå.

Professionel massage
Her får man altid den bedste massage og fodpleje af de sødeste ansatte :-) Kan varmt anbefales; professionalle behandlinger til meget rimelige priser. Vi bruger også at købe gavekort her - så får modtager lidt luksus, de måske ikke selv lige tænkte på at booke.

De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger. Specielt til yosita

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Super søde piger og fantastisk massage :) jeg kommer igen.

1 1/2 time i Sala’s hænder 🤩
Kom for at få en afslappende ansigtsbehandling og forlod EgåWellness med et stort smil, en lækker opfrisket hud og en indre ro😍
Sala er nybegynder ift. ansigtsmassage, men hold nu op hun var dygtig.