Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Leggi di più
EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Leggi di più
Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Leggi di più
Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Leggi di più
Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.
Stenhuggervej 23, 6710, Esbjerg V, Danimarca
- info@efuture.dk
- efuture.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk god service
Fantastisk god service.
Dejlig cykel.
Venlig hilsen
Vera Larsen

Det Snyder,
Når eFuture.dk skriver,
Landsdækkende service.
Du kan ikke bare få din cykel lappet.
En lapning med ny slange,
samt hent & bring,
koster 600 kr. hos eFuture.
Men eFuture vil ikke kun lappe din cykel, de vil også lave service.
Og så er prisen pludselig en helt anden, 1100 - ca. 2000 kr.
Det lyder godt, når eFuture skriver, Landsdækkende Service.
Det er bare ikke hele sandheden.
Mange "almindelige" cykelhandlere, vil ikke have noget at gøre med fatbike's.
Så tænk over det,
inden at du køber en fatbike hos eFuture.dk
Hej Emil [Efuture.dk].
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Det har intet med service/hvor meget min cykel har kørt.
Min cykel var punkteret,
og jeg ville bare have den lappet.
Det ville Efuture.dk IKKE.
I ville ikke kun lappe cyklen,
så skulle der også laves service,
som ville koste mellem 1100 - ca. 2000 kr., det skrev du [Emil] til mig.
Efuture.dk
VIL IKKE KUN lappe en cykel.
Kunne jeg selv have taget slangen ud, så havde jeg også selv lappet cyklen.
Så eFuture.dk's
Landsdækkende service 👎.
eFuture.dk
Vil IKKE lave alt,
der kan være galt med deres cykler. eFuture.dk vil i hvertfald ikke kun lappe din cykel, hvis du skulle være så uheldig at punktere.
Og hvad andet, vil eFuture.dk
ikke kun lave ?.
Og Emil,
Jeg brokker mig ikke over prisen,
for hent & bring.
Men derimod over at i vil bestemme,
hvad der skal laves.
Jeg ville bare have min cykel lappet.
I [eFuture.dk] ville ikke kun lappe min cykel, skrev du til mig.
Så eFuture.dk's
Landsdækkende service,
den giver jeg ikke meget for.
Ellers gør opmærksom på,
at i IKKE kun vil lappe cykler m.m.

I er super til hurtig levering 🤗
I er super til hurtig levering 🤗
Jeg købte en Komfort Sadelpind med Affjedring og den er det bedste jeg har købt længe. Slut med at få stød i ryggen når man køre over bump med 25km/t den kan anbefales til alle cykel ejere.
Tak til jer for at have sådan et kvalitets produkt. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Risposta di EFUTURE.dk
Kanon service og gode produkter
Bestilte den ene dag og kunne allerede afhente senere samme dag.
Sidst i Januar var jeg ved EFUTURE for…
Sidst i Januar var jeg ved EFUTURE for at bestille min første elcykel. Jeg fik en gennemgang af flere modeller, endte med at købe en eMini Low. Cyklen skulle først samles på deres værksted, så der gik nogle dage inden jeg kunne hente cyklen. Da jeg hentede cyklen blev den gennemgået fra a til z for at sikre at udstyret var som aftalt. Det er virkelig en skøn cykel, som bare køre perfekt. Et firma som har styr på det hele og som jeg kan anbefale hvis du skal købe en kvalitets elcykel.
Jeg ved at jeg vil blive svinet til i…
Jeg ved at jeg vil blive svinet til i besvarelsen, men jeg bliver nødt til at komme af med min mening. Jeg købte en brugt e-boss og var rigtig rigtig glad for den bare ved at kigge på den. Jeg ville gerne have den til service så den kunne komme helt op på tæerne. Cyklen blev hentet og afleveret ikke mange dage efter på en lørdag morgen. Kædeskærmen havde fået ridser fordi cyklerne stod lidt klemt i bilen, men det lever jeg med. Jeg havde fortalt om 2 ting der ikke virkede ved cyklen, odometeret virkede ikke og gearvælger pilen flyttede sig ikke. Ikke noget af det var lavet. Kæde og tandhjul var derimod skiftet, men det var vel nødvendigt vil jeg tro. Første gang jeg skal lade cyklen efter service går det helt galt, der står en stor gnist og det ryger. Ladestikket er smeltet og der er ikke liv i skærmen. Stikket var ikke sat til, så det var ikke derfor. Da jeg ringede til efuture fik jeg bare at vide at det var min egen skyld, jeg måtte aldrig have elektronik ude og faktisk skulle jeg altid tage batteriet af når jeg ikke cyklede. (Vores cykler står i en tør carport) Vi har begge haft elcykler i 10 år plus, og aldrig har vi oplevet problemer med det, og er det en viden alle med elbil mangler at vide? Jeg ser mange steder at laderen hænger på muren. Hvad der gik galt ved jeg ikke, men der var ingen hjælp at hente hos Efuture, kun prisen på forskellige reparationer. Vil nogen købe en defekt e-boss?
Update d 7 februar
Jeg gider ikke diskutere gennem Trustpilot, men jeg bliver nødt til at knytte et par kommentarer til dit svar.
Det er ganske korrekt at alle mine anmeldelser er en-stjernede, undtagen dem der er med 5 stjerner selvfølgelig, ligesom jeres firma kun har 5-stjernede, pånær dem der ikke er 5-stjernede. Utroligt hvis den samlede gruppe på FB stod bag jer, der er kun omkring 240 medlemmer og de er ikke ret aktive og desuden blev mit opslag fjernet efter mindre end 1 time, men det er da muligt. Da vi snakkede i telefonen spurgte du hvad i skulle have gjort for at gøre mig tilfreds, og ved du hvad, istedet for at remse op hvad hver ting kostede, kunne du måske have sagt noget i retning af at hvis jeg bestilte afhentning af cyklen skulle i se på cyklen og give mig en fair pris på reparation. Jeg forventer ikke at i gir noget gratis, men du kunne da godt se på cyklen inden du remser hver ting op i kroner og øre. Go dag..Vh Klaus
Beklager, jeg har ikke set opslaget på fb og jeg har meldt mig ud af gruppen

Danmarks bedste service
Danmarks bedste service - kan kun sige hvis man ikke køber sin nye el-cykel her og eller hvis man ikke får lavet sit service her.
Så snyder man ganske sig selv for Danmarks bedste service - hurtig - effektiv - meget farvorabel pris - meget nutidigt og professionelt firma - absolut top karakter herfra - jeg bor på Sjælland får hentet og bragt cyklen til og fra Esbjerg for at få den serviceret for kun 250kr i transport - det findes ganske enkelt ikke lettere eller billigere.
😃 jeg er en meget tilfreds kunde både med cyklen, service og total oplevelse . Det kunne 99% af alle danske virksomhedder sku tage ved lærer af.

Risposta di EFUTURE.dk
Jeg fik det jeg bestilte …
Jeg fik det jeg bestilte Hurtig ekspedition. Så jeg kan kun anbefale at handle her

Risposta di EFUTURE.dk
Godt pålideligt til tiden og blev ikke…
Godt pålideligt til tiden og blev ikke trukket før varen var hentet

Risposta di EFUTURE.dk
de har det fedeste cykler og en kanon…
de har det fedeste cykler og en kanon service. altid hyggelige atsnakke med om.cykler generelt..