Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Leggi di più
EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Leggi di più
Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Leggi di più
Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Leggi di più
Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.
Stenhuggervej 23, 6710, Esbjerg V, Danimarca
- info@efuture.dk
- efuture.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
go service hurtig
Super service og vejledning er at få…
Super service og vejledning er at få sammensat en god cykel der passer til ens behov
Super !
Det er anden gang, jeg har købt en cykel fra eFUTURE, og jeg tror, det siger det hele. Tak til Emil og hele teamet bag dig!
Hurtig og smertefrit 😉
Professionelle og meget behagelige
God service
God service, fair priser, super hurtig levering. Jeg meget glad for Efuture. Hvis det er muligt at slide cykelerne op skal jeg have en ny fra Efuture. 10/10 anbefaling
Det er altid en fornøjelse at have…
Det er altid en fornøjelse at have EFuture som værksted,
Cyklen bliver afhentet ved færgen og leveret ved færgen når den er færdig.
Det er godt nok blevet dyrt,men hellere betale end at cykle i Esbjerg

Den bedste cykel
Det er min kone som har købt cykel 1 og 2 ved jer.. og vi er helt vilde med jeres cykler.
Servicen er helt i top...og når vi snakker med Emilerne så er de bare flinke og rare.

Risposta di EFUTURE.dk
Jeg er super tilfreds med min ordre.
Jeg er super tilfreds med min ordre.
Jeg bestilte en skive silencer, kæde spray.
Bestilte også 2 stænklapper som endte med at være 4, på hjemmesiden stod der ikke noget om at man bestilte et par eller om det var pr. Stk, men så har jeg et ekstra sæt hvis de andre går i stykker.
Kan klart anbefale Efuture og vil til en hver tid bruge jer igen.

Risposta di EFUTURE.dk
Skal du have en ny cykel ?
Skal du have en ny cykel? Så er EFUTURE.dk det rigtige sted at bruge dine penge. Det funger 110% på alle områder.

Den fedeste cykle.
Vi var nede og prøve forskellige cykler.
Bjørn var utrolig hjælpsom og svarede på alle vores spørgsmål. Vi endte med at købe 2 stk. Emini low GT40.
Det er den fedeste cykel.
Vi bruger den rigtig meget.
Vi er glad for vi valgt at købe ved Efutur.

Rigtig fin service
Jeg har købt min cykel brugt, den er et år gammel og har ikke kørt ret meget. Jeg tog ud til butikken og blev flot modtaget og cyklen fortsatte i samme garanti. Jeg blev rådgivet og er helt tryg ved hvordan den skal vedligeholdes fremover. Et rigtig fint sted og en super cykel.

Risposta di EFUTURE.dk
Jeg bestilte tre ting men fik kun 2 og…
Jeg bestilte tre ting men fik kun 2 og ringer så der ud og siger jeg skal have pengene tilbage han siger jeg får dem med det samme men du ringer så dagen efter og siger det mig der har taget fejl og sådn