eersterechtshulp.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Via eersterechtshulp.nl een advocaat uitgezocht die me het beste leek voor mijn vragen die ik voor mijn vriend wou stellen die in een nare huiselijke situatie zit. Aangemeld en ik kreeg van advo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Graag wil ik mijn positieve ervaring delen over advocaat Hehenkamp. Na telefonisch contact te hebben gehad, is mijn broer direct overgestapt naar de heer Hehenkamp. Hij pakt zaken snel, zorgvuldig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb contact gezocht met advocaat Mevr. Wallinga, ze heeft direct contact met mij gezocht, heel duidelijk besproken hoe mijn kansen waren, ik heb de gegevens geleverd, gelijk dezelfde dag kreeg ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De advocaat verbonden aan Eerste Rechtshulp.nl Dhr. C.P. Bean Mr. heeft dezelfde dag nog contact met mij opgenomen en uitvoerig geadviseerd wat de mogelijkheden- en onmogelijkheden zouden kunnen zijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ufficio affari legali

Scritti dall'azienda

Eersterechtshulp.nl is een wegwijzer binnen het Nederlandse rechtshulpsysteem. Het platform helpt rechtzoekenden hun weg te vinden naar passende juridische hulp en biedt toegankelijke en betrouwbare informatie over rechten, juridische procedures en de verschillende vormen van rechtshulp. Wij ondersteunen rechtzoekenden bij het bepalen welke vorm van juridische hulp het beste past bij hun situatie. Daarbij wordt aangesloten bij de gebruikelijke volgorde binnen het rechtshulpsysteem: eerst een rechtswinkel voor gratis juridisch advies, vervolgens het Juridisch Loket en, indien professionele rechtsbijstand noodzakelijk is, een advocaat voor een gratis oriënterend gesprek. Eersterechtshulp.nl verleent zelf geen juridische diensten en is geen advocatenkantoor. Het platform fungeert als een onafhankelijke en informatieve schakel binnen de juridische keten en draagt bij aan een laagdrempelige en toegankelijke toegang tot juridische hulp in Nederland.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

65 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Eerste contact leek goed maar daarna waardeloos

Keurig binnen 24 uur iemand aan de lijn (mevrouw Lerna Matpanozer). Vervolgens conform afspraak informatie gestuurd en daarna (ondanks mailtjes, telefoontje, berichten naar eersterechtshulp.nl) tot op de dag van vandaag (5 weken later) geen enkele reactie. Kennelijk ben ik als klant niet nodig of gewenst maar had dat dan graag gehoord. Niet zo netjes dus. Bovendien heeft het wachten mij kostbare tijd gekost en een lagere dwangsomvergoeding van de IND

9 maggio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più