Een Kleine Wereld - TabletopFantasy Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal top! Tijdens het bouwen van de Army Transport bag brak er een deel. Even gemaild en kreeg vrijwel direct vriendelijk contact met als conclusie een hele nieuwe set. Perfect geregeld en tegenwo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoon wilde graag een spuitbus met blauwe verf om zijn war hammer figuren sneller van een ondergrond laag te voorzien. In de winkel en op de voor ons bekende online platforms overal uitverkocht. V... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn bestelling werd vlot verstuurd en alles was netjes en veilig verpakt. Goede communicatie omtrent het bestellen en versturen. Erg blij met m'n bestelde spulletjes, het ziet er allemaal zo mooi uit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nog nooit zo tevreden geweest over een webshop. Ik moest wachten tot mijn bestelling op voorraad was, en tot het moment dat het pakje bezorgd werd werd ik super goed op de hoogte gehouden. Vriendeli... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di miniature
  2. Negozio di giochi da tavolo
  3. Negozio di modellini

Scritti dall'azienda

Alles voor uw tabletop & fantasy games, miniaturen, scenery, terrain en diorama

Eccellente

TrustScore 5 su 5

295 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Zelfs een ''Bedankt!'' Met pen geschreven op de bestelbon waar ik oprecht een glimlach van kreeg.

9 agosto 2022
Valutata 4 stelle su 5
Logo di Een Kleine Wereld - TabletopFantasy

Risposta di Een Kleine Wereld - TabletopFantasy

Beste heer Karelse, dank voor uw beoordeling. Ik begrijp alleen niet het "tikkie traag" omdat wij binnen 1 dag verzonden hebben en PostNL bij u de dag erna voor een dichte deur stond. Wij geven aan dat wij binnen 3 werkdagen verzenden. Het is niet terecht in mijn ogen om uw afwezigheid voor ontvangst af te wenden op ons of PostNL.

Leuke producten

Leuke producten. Enige wat ik miste was een mal om beetje ruwe bakstenen te kunnen maken maar verder alles kunnen vinden wat ik nodig had.

4 luglio 2022

Super!

Super mooi huis besteld. Prachtige details en erg goede kwaliteit. Snelle verzending, goed verpakt :)

1 luglio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Mallen 1/35

Leuk om deze mallen eens te gebruiken, de prijs laat het toe. Na 1e gebruik steeds enthousiaster geworden, het materiaal is degelijk, na diverse malen gieten is de mal nog in goede staat en makkelijk schoon te maken. Omdat ik gips gebruik wil er nog wel eens een wat minder exemplaar uitrollen.

22 giugno 2022

Klantvriendelijk goede service

Bij het verzamelen van mijn bestelling bleek één van mijn bestelde artiekelen beschadigd te zijn en niet meer op voorraad. Ik werd hierover gebeld en of ik een vervangend product wilde. Ik ben erg blij met de service en klantvriendelijkheid!!!

28 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb bij een Kleine Wereld (EKW) op…

Ik heb bij een Kleine Wereld (EKW) op 13 Mei 2022 een bestelling geplaatst voor een aantal uitbreidingen op een bordspel wat ik bezit. De manier van een account maken (optioneel), bestellen, bevestiging ontvangen en contact onderhouden van EKW was optimaal.

Daar waar een hoop andere leveranciers van deze uitbreidingen al een probleem hadden met hun voorraad op peil krijgen vanwege miscommunicatie of foute leveringen van de producent kreeg het vriendelijke personeel van een Kleine Wereld het vooralsnog voor elkaar om 3 uitbreidingen te leveren.

Helaas (zonder enkele schuld van EKW) is het niet gelukt om de 4de uitbreiding te kunnen leveren. (Wederom een probleem die bij de producent en zijn communicatie ligt.) Op 21 mei heb ik zonder moeite contact kunnen opnemen met Caroline Giltay van EKW (Telefoon ging nauwelijks 1 keer over), een uiterst vriendelijke en behulpzame dame die meteen haar blijk van betrokkenheid liet horen door, zonder dat ik haar inlichte wat mijn order exact was, meteen wist waarvoor ik belde. Haar informatie aangaande mijn order, de problemen die ze op het moment ondervonden met de distributeur en de manier waarop ze een tal van alternatieve opties bood voor het geval het laatste product niet aan te leveren was, was meer dan ik durfde te wensen van een dergelijke vorm van klantenservice.

Na een reeks van vrij kritische reviews op andere websites te hebben moeten schrijven vanwege tegenvallende communicatie en gebroken afspraken met redelijk grote andere leveranciers van bordspellen en onderdelen heeft EKW mijn vertrouwen in de kleinere leverancier sterk doen toenemen. Daarbij heeft EKW dan ook een trouwe klant weet te winnen voor toekomstige mogelijke aankopen.

25 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een bestelling gedaan

Ik heb een bestelling gedaan, omdat ik geen reactie had gekregen maar wel betaald had heb ik gebeld. Ik werd op een prettige manier te woord gestaan en uitgebreid geïnformeerd over mijn bestelling. Dit stelde mij gerust. De bestelling was er snel en volledig. Goede service.

20 maggio 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più