Bangelijke vrouw die super uitleg geeft aan de kindjes qua regels. Zalige ervaring, echt een dikke aanrader. We komen zowiezo nog eens terug, ondanks dat we eerst 2uur ervoor moesten rijden.
Goede en gezellige boot. Leuke bediening door de meisjes, al kwamen ze wel iets te snel achter elkaar langs met de vraag of we iets wilden drinken. €3,50 extra voor een tuinstoel vinden we wel een... Leggi di più
Leuke tocht. Mooie schone boot. Heel leuk om de zeehonden in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien. Wel jammer dat je van de 3-uur durende tocht 2 uur "onderweg" bent. Wat uitleg bij de zeehon... Leggi di più
Het was een mooie tocht, vriendelijk personeel. Het was die dag prachtig weer, dus dat was ook heerlijk. Veel zeehonden gezien, waar genoeg tijd was om te fotograferen of te filmen. Personeel gaf ook... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Het was een leuke tocht
Het was een leuke tocht. We hebben de zeehondjes van dichtbij kunnen bekijken.
Op de terugweg zelfs nog wat bruinvisjes gespot. De crew was super vriendelijk.
Money well spent. 👍
War sehr schön und toll das hat uns…
War sehr schön und toll das hat uns sehr gefreut euch alle ich wünsche dies nochmal wiederholen danke schön
Wat een machtige en mooie ervaring. Aanrader voor iedereen die een zeehondensafari wil gaan doen
De schipper was erg enthousiast. Ging leuk met de mensen om. Het plezier in hun werk was voelbaar in heel de groep mensen op de boot. We kijken met veel plezier terug op de zeehondensafari. Ik kan het iedereen aanraden dit eens te doen. Een ervaring om nooit meer te vergeten.
Een leuke middag
Het was een leuke middag met een gemoedelijke sfeer aan boord. We hadden deze trip als cadeau aangeboden aan onze ouders voor hun 90e verjaardag, en die waren er heel blij mee.
De site is niet erg overzichtelijk, info niet altijd duidelijk en het boekingsproces verliep rommelig. Dat je midden in je boeking plots geconfronteerd wordt met een scherm waarop je moet opgeven wat je wilt eten vonden wij minder. Dat het eten niet bij de boeking kan worden afgerekend maar alleen met contant geld aan boord doet wat vreemd aan.
De friet was veel maar smaakte helaas naar oud frietvet. De sla was wel errug weinig! De combi kroket en frikandel begreep ik niet goed; of-of lijkt me beter. Dat kan beter.
De bediening was erg vlot en accuraat: complimenten!
I.t.t. wat werd vermeld kregen we geen vaste plekken op het dek toegewezen (gelukkig).
We hebben veel zeehonden gezien en daar was ook ruim de tijd voor. Erg leuk om te zien, deze geinige dieren! Ook voor bruinvissen (soort dolfijn) zijn we op de terugweg nog gestopt.
Onderweg veel zeilboten en ook nog scheepvaart gezien; er wordt regelmatig gezwaaid; ook leuk.
Alles met alles zeker wel de moeite waard. Nog even het boekingsproces en het eten verbeteren, en dan is het helemaal top!
Nogmaals bedankt voor de leuke middag ;-)
Zijn gastvrij ontvangen.
Zijn gastvrij ontvangen.
We hebben de tijd gehad om naar de zeehonden te kijken. Maakte zelfs nog een extra rondje hier voor
En zelfs voor de zeerobben werd tijd vrij gemaakt.
Onze 2 dochters hebben ook genoten van de 2 honden dek en zwabber
Kortom we hebben genoten met volle teugen
Heel fijne boottocht
Heel fijne boottocht and tijd genoeg om de zeehonden te zien en ook photos te nemen of videos te maken. Het was heel leuk.
Genoten van de hele tocht
Genoten van de hele tocht, fijne zitplaatsen en het geluk om zowel zeehonden als bruinvissen gezien te hebben!
Super leuk personeel en kapitein
Super leuk personeel en kapitein. Beetje jammer dat er een hoop gedoe is in het begin omdat mensen de instructies niet fatsoenlijk lezen bij het boeken. Verder hebben wij een heerlijke middag gehad!!
Man sieht sehr viele Robben
Man sieht sehr viele Robben.
Preis / Leistung doch eher fragwürdig!
Prachtige tocht richting de zeehonden
Prachtige tocht richting de zeehonden, de boot bleef lang en draaide rondjes langs de zeehonden zodat iedereen voldoende tijd en zicht had op de zeehonden. Zeer Vriendelijk personeel.
Top uitjes
Leuk personeel.
Je kan voldoende verkrijgen.
En dan de zeehondjes zien in hun natuurlijke omgeving zo mooi.
Hetzelfde met de bruinvis.
Een heerlijke boottocht gemaakt
Een heerlijke boottocht gemaakt. Van vrij dichtbij de zeehondjes gezien. Heerlijk gegeten op de boot en op de terugweg nog een traktatie gehad van bruinvissen. Ook leuk om te zien hoe die aan het spelen waren. In 1 woord geweldig!
Prachtige tocht en goede service aan…
Prachtige tocht en goede service aan boord.
Schipper wist precies waar hij moest zijn en kwam ook zeer dicht bij de zeehonden. Hij nam alle tijd om de gasten de zeehonden te laten fotograferen. Op de terugweg zagen we 2 spelende bruinvissen en ook daar hield hij in, om de gasten van deze
dieren te laten genieten. We werden persoonlijk welkom geheten en ook bij het aanmeren stond hij de gasten te woord!
Heel dichtbij geweest
Heel dichtbij de zeehonden geweest en ookboldoende tijd gehad om foto's te maken en rond te kijken. Het personeel was ook heel aardig.
Die Preise der Sitzplätze sind…
Die Preise der Sitzplätze sind verwirrend... gerade wenn man die Position nicht kennt.
goed georganiseerde zeehonden safari.
goed georganiseerde zeehonden safari.
Zeer vriendelijke crew aan boord en we kregen voldoende gelegenheid om de zeehonden van dichtbij te bewonderen, die op deze manier ook niet gestrests raakten in hun leefgebied. Een hele leuke tocht op de boot gehad en ook nog eens geweldig weer. Voor herhaling vatbaar.
Erg genoten van de tocht
Heel erg genoten op de boot. Gezellige kapitein en personeel en echt veel zeehonden gezien en op d eterugweg als bonus zelfs nog bruinvissen.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Gisteren met onze kinderen geweest
Gisteren met onze kinderen geweest. Wat een geweldige ervaring , de kapitein deed er alles aan om heel dichtbij te komen, wat hem was gelukt! Op 10 meter afstand! Wat een leuke mensen en enthousiasme hebben ze daar aan boord. Zeker een aanrader👍
Mooie ervaring.
We werden leuk ontvangen de tocht was heel interessant kregen goede uitleg en we hebben veel gezien.
Een heel mooie ervaring.
Geweldige ervaring
Word netjes naar je plek gebracht, waar je de gehele tocht blijft zitten.
Wanneer iedereen voorzien is van een plek vertrekt de boot optijd.
Er word daarna een ronde gedaan betreft een drankje(voor eigen rekening)
Na 1,5 uur bereik je een zandbank met ontzettend veel zeehonden geweldig om te zien.
Op de terugweg nam de vaart af en werden we gewezen op een schitterend uitzicht 4 bruinvissen die we konden spotten.
Er is veel kennis aan boord
Heb 3 geweldige uren gehad
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.