eendracht1.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bangelijke vrouw die super uitleg geeft aan de kindjes qua regels. Zalige ervaring, echt een dikke aanrader. We komen zowiezo nog eens terug, ondanks dat we eerst 2uur ervoor moesten rijden.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en gezellige boot. Leuke bediening door de meisjes, al kwamen ze wel iets te snel achter elkaar langs met de vraag of we iets wilden drinken. €3,50 extra voor een tuinstoel vinden we wel een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het was een leuke boottocht! Wij en onze oudste zoon van 5 jaar hebben genoten. Bestellen van eten en drinken ging ook vlot. We bleven lang hangen bij de zeehonden en hebben er enorm van kunnen geniet... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

377 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

134 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Het was een leuke ervaring

Het was een leuke ervaring! We hadden via social deal geboekt en nadat ik wilde reserveren waren er ineens geen 'voucherplaatsen" meer. Ik heb gebeld en ze hebben me alsnog geholpen om op onze gewenste dag de zeehonden safari te doen. Allemaal heel vriendelijk, je krijgt alle informatie die je nodig hebt per mail. Je mag gewoon eten en drinken mee aan boord nemen dus ik zou aanraden om dat te doen! Wij waren met zijn tweeën en onze dochter van 3 en zaten boven op het dek op een bank met rugleuning, was helemaal prima en je kwam heel dicht bij de zeehonden.

14 giugno 2025

Empfehlenswert

Wir wurden sehr freundlich empfangen, hatten einen reservierten Tisch drinnen, was bei unserer Bootstour auch gut war. Es war sehr stürmisch, aber dennoch ein tolles Erlebnis. Waren ganz nah bei den Seehunden. Das junge ServicePersonal war sehr freundlich. Vielen lieben Dank für die schöne Zeit an Bord.

Spectaculair

De mensen aan boord waren vriendelijk en enthousiast. We hadden best wat wind wat de tocht spectaculair maakte en het hoogtepunt was toch wel het zien van een zeehondje dat in de nacht geboren was en een paar uur oud was. Lang kunnen kijken bij de zandbank met zeehonden. We hebben het heerlijk gehad

Kleine puntjes als kritiek: de koffie aan boord was echt te slap. Zat geen smaak aan. En we hoorden pas in de nacht ervoor dat de boot een half uur eerder vertrok. Toeval dat we dat tijdig hebben gezien.

Valutata 5 stelle su 5

een belevenis die je moet meemaken

bij aankomst wordt je al heel hartelijk ontvangen. alle medewerkers aan boord zijn erg vriendelijk en vakkundig. de vaartocht is al een beleving en het zien van de zeehonden op nog geen 25 meter afstand is echt een beleving. kortom echt een super belevenis.

Mooi om te zien

Leuke boottocht die je heel dicht tot bij de zeehonden brengt. Was mooi om te zien.
Vriendelijke crew en eten en drinken voor ieders wat wil.
Leuke ervaring!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie dag op de oosterschelde

Op zich prima verlopen, leuke tocht gehad en veel zeehondjes gezien, alleen bij het opstappen een beetje chaotisch met betrekking tot de gereserveerde plaatsen.

Valutata 4 stelle su 5

Die Fahrt selbst und die Freundlichkeit…

Die Fahrt selbst und die Freundlichkeit der Besstzung war super. Was ich jedoch unmöglich finde ist mit Preisen von 25€/Personen zu werden wenn man dann jeden Sitzplatz extra zahlen muss. Das gehört für mich in einen Preis rein.

Einfach nur WOW

Es war eine super schöne und entspannte Tour zu den Seehunden. Kann ich sehr empfehlen!

Leider war nicht zu erkennen, dass die beheizten Plätze unter Deck war. Wir durften aber immer hin und her 'tingeln'.

Das Essen war nicht so gut und für das was man bekam, einfach zu teuer.

Toffe trip

Alles stipt en correct.Heel vriendelijke mensen.Zalige boottocht naar de plaats waar de zeehonden zich bevinden en voldoende tijd om ze te bewonderen.Lunch was ook prima!

29 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

wederom een leuke uitstap.

wederom een leuke uitstap.

deze keer niet veel volk aan boord wat als voordeel heeft dat men iets vrijer kan bewegen en beter zicht heeft op wat er rondom gebeurd en beter zicht op de zeehonden :)

29 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Het was erg leuk!vriendelijke mensen…

Het was erg leuk!vriendelijke mensen van de boot.en erg behulpzaam!het waaide erg hard waardoor het behoorlijk koud was op het water.dit was bij aankomst op de boot al goed opgelost en op open zee werd er nog verder op ingespeeld.hartstikke bedankt!

25 maggio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più