Så nöjd med Ediya Shop! Har beställt flera gånger tidigare och älskar Hatsune Mikufigurerna min dotter samlar på. Kvaliteten är superfin och leveransen snabb och smidig. Deras utbud är enormt och jag... Leggi di più
Köpte en stor collector edition figur, väntade i över 1 år, de skickade ut att figuren var på gång i januari och krävde betalning men figuren skickades inte tills mars. Efter kontakt sa de att det k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Älskar verkligen Ediya! Enormt utbud och priser som är sjukt rättvisa. Ena ungen önskade sig en figur hon sett snabbt hos en utställare och önskade sig den i julklapp, hittade samma hos Ediya men någr... Leggi di più
Köpte en pre-order, fick all information snabbt och enkelt, fick också reda på när min pre-order var i lager och redo att skickas. När den väl kommit var den i perfekt skick! Detta va mitt andra köp h... Leggi di più
Informazioni su Ediya Shop
Scritti dall'azienda
Munkhagsgatan 104 (Lager), 58725, Linköping, Svezia
- -
- info@ediya-shop.se
- ediya-shop.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Beställde två figurer
Beställde två figurer, den ena kom fort och den andre blev grovt försenad. Men jag antar att det berodde på leverantören och inte Ediya, eftersom det var en förhandsbeställning.

Risposta di Ediya Shop
Fick min order snabbt och smidigt
Fick min order snabbt och smidigt. Väldigt nöjd med produkten.
jag fick hem mina senaste figurer
jag fick hem mina senaste figurer, och allt var toppen , inget skadat eller något sådant. jag är jätte nöjd. och har redan gjort en ny beställning på preorder figurer . tack så mycket ediya
Lätt hemsida att hantera och extrem…
Lätt hemsida att hantera och extrem snabb leverans <33 Paketet var vält paketerat
Allt gick smidigt och jag har inget att…
Allt gick smidigt och jag har inget att klaga över
Beställer alltid härifrån
Har beställt tidigare och allt är 10/10.
Man får alltid all info på mail och notis när man får hämta den och allt jag beställt är alltid superfint :)
jättebra
Allt kom fram perfekt, även efter strul med posten så hade de koll på allt
Snabb leverans och hög kvalitet på
Snabb leverans och hög kvalitet på figuren! Om man vill köpa anime figurer inom Sverige så ska man vända sig hit! 🫶
Paketet kom snabbt och utan problem.
Customer for life
Jag har beställt från Ediya flera gånger och har aldrig varit missnöjd. Varorna är alltid i toppskick och priserna är jättebra
Rekommenderar
Tog några dagar för att de skulle skicka paketet. Totalt så tog det 8 dagar för att paketet skulle komma fram till uthämntnings kiosken. Varan kom oskadd. Rekommenderar starkt

Risposta di Ediya Shop
Packet skickades både snabbt och låg…
Packet skickades både snabbt och låg säkert förpackat när jag fick den. Inga skador på figurens kartong eller figuren
Enkelt och smidigt
Fast shipping
Fast shipping, good prices and the product came perfect! Can’t wait to order more
Mycket nöjd
Mycket nöjd, dom hade bästa priset jag kunde hitta, dom skickade varan första vardagen efter köpet och den kom bara någon dag efter det.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.