Valutata 1 stelle su 5

Helemaal akkoord met Ludo D. Dat strafbedrag voor zonnepaneelbezitters is ondertussen nog eens stiekem fors verhoogd! In plaats van 3,5€/kVA/maand naar 5€/kVA/maand en dit vanaf 1/1/2025. De mededel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al 15 jaar cooperant, zeer goede communucatie. 100 % groene stroom Eerlijke prijs, geen tijdelijke promoties om nadien prijs te verhogen. Slechte review geven om voor 1 jaar de analoge teller extra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al 10 jaar klant, met meerdere verhuizen in deze periode. Elk contact met Ecopower is vlot verlopen, het afsluiten en openen van nieuwe contracten bij elke verhuis is altijd zonder problemen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben coöperant van Ecopower sinds 2003 en altijd trouw gebleven omdat het de betere energieleverancier is die je kunt vinden op de Belgische markt. De stroom is altijd groen, is er onvoldoende st... Leggi di più

3,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bestelling en levering pellets

Betreffende bestelling en levering van pellets.
Zeer tevreden met de levering, goede communicatie via mail en sms.
Heel vriendelijke chauffeur.
Goede kwaliteit van pellets.

31 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie en eerlijke…

Duidelijke communicatie en eerlijke prijzen.

Er is geen enkele andere leverancier die zo open en duidelijk is in zijn prijzen en voorwaarden.

Ze hanteren geen kleine lettertjes. En bij vragen krijg je steeds een to-the-point antwoord.

Bij prijsaanpassingen wordt dit ruim op voorhand gecommuniceerd. En ze organiseren zelfs Webinars indien er belangrijke wijzigingen en prijs en/of voorwaarden zijn; met in deze Webinars de nodige eerlijke uitleg, en de mogelijkheid om live nog vragen door te sturen.

En daar bovenop zijn hun facturen zeer duidelijk. Een voorbeeld voor andere leveranciers.

22 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Forfait aanrekenen per 1.1.2024 : dit kan niet Ecopower op de kap van eigenaars zonnepanelen

Dit kan niet Ecopower! U rekent vanaf 1.1.2024 de klanten met zonnepanelen en analoge meter een forfait aan zijnde 42€+ BTW per KvA (totaal 210€ + BTW).
Dit is zeer inhalig op de kap van uw klanten met zonnepanelen, klanten die Ecopower van groene stroom voorziet hetgeen u zo hoog in het vaandel draagt : dit is zeer ontradend om nog klant te blijven.
1 jaar later (1.1.2025) dient iedereen een digitale teller te hebben, Ecopower profiteert dus nog (slechts) 1 jaar door deze klanten te belasten.
Noch in de Algemene Vergadering werd hierover gestemd oa door de aandeelhouders, Ecopower heeft dit bewust achtergehouden. Noch aangekondigd in de laatste nieuwsbrief.
Ecopower wil ons VERPLICHTEN om nu al een digitale meter te plaatsen en zo andere voordelen te verliezen, een zoveelste verlies van één der beloftes van zonnepanelen. En dit door het "groene" Ecopower.
Ik stap op als klant sedert 2009, zonnepanelen sedert 2012 naar Engie dit dit niet aanrekent. Aangezien ook Mega dit aanrekent (slechte tevredenheidsscore) zal dit uw score ook naar beneden halen.
Klanten (ex) zijn hier helemaal niet mee tevreden, besef dit goed.
Lezers, zie ook mijn negatieve google review 1 ster en mijn klacht op de klachtenbox Test Aankoop (waarbij Ecopower bij de beslissing blijft en dus klanten wegjaagt naar de concurrentie).
Na jaren tevredenheid slaat dit totaal om naar totale ontevredenheid.

30 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Tevreden klant sinds jaar en dag

Al sinds 2008 klant en geen haar aan mijn hoofd dat er aan denkt om te veranderen van energieleverancier.

Als ik de horrorverhalen bij andere leveranciers hoor, ben ik alleen maar meer tevreden.

Duidelijke prijzen, volledig groene energie. Een voorbeeld voor alle andere spelers in de markt.

15 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben coöperant, klant van Ecopower

De stroom is altijd groen, is er onvoldoende stroom uit eigen productie, dan wordt groene stroom aangekocht, maar zo weinig mogelijk. Daarom is er sinds vorig jaar een contractstop ingevoerd, die wellicht loopt tot de zomer van 2023, wanneer nieuwe windturbines in gebruik zullen genomen worden.
De afrekeningen zijn altijd duidelijk geweest, en er is geen vastrecht voor de meter, t.t.z. als je niets verbruikt dan betaal je niets.

18 febbraio 2023

Cooperative vennootschap - groene energie

Cooperative vennootschap, je moet minstens één aandeel kopen om klant te worden. Momenteel enkel elektriciteit (en pellets).Een deel van de winst wordt verdeeld onder de aandeelhouders. Transparante prijzen, geldig voor 3 maanden. Minstens 2 maand op voorhand word je verwittigd van prijswijzigingen.

30 maggio 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più