Banner for Green Box

Green Box Recensioni 115

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 4 stelle su 5

Mooie smoothiebekers van PLA besteld, niet van echt plastic te onderscheiden en toch minder belastend voor het milieu. Ook voor de particulier handig dat je per 50 stuks kan bestellen ipv 500 of 100... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het proces van bestellen en afleveren is prima verlopen. De bakjes zien er heel goed uit; heel fijn om natuurlijk materiaal te gebruiken voor snacks. Ik moet ze nog gaan gebruiken maar ze zien er veel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn product gevonden voor een goede prijs. Zakjes die bio afbreekbaar zijn en uit 70% gerecycled papier bestaan. De levering duurde even maar dat kwam vast door de black friday drukte. I... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Keurig op tijd geleverd en het artikel was volgens beschrijving

Dettagli dell'azienda

1. Alimenti base confezionati
  2. Servizio di consegna di prodotti alimentari
  3. Centro per venditori ambulanti
  4. Consegna di pasti a domicilio
  5. Ristorante specializzato in cucina biologica
  6. Grossista

Scritti dall'azienda

As a full-blooded gastronome, it is your passion to provide guests with a culinary experience. We love good food too and combine this enthusiasm with environmental protection. We are aimed at restaurateurs, catering agencies or hoteliers who also offer their food to go. We have the right to-go disposable packaging as well as reusable packaging for you! They are made from renewable raw materials - the only sustainable solution for disposable packaging. Sustainability is at the heart of everything we do. We want to keep our carbon footprint as low as possible and protect the environment. With our sustainable packaging, you can make your take-away more eco-friendly - for a greener future!

4,4

Tevreden

Snelle correcte levering

22 aprile 2025

Risposta di Green Box

bedankt Cor voor je feedback. we wensen je veel plezier met je aankoop / Birger van je Green Box / Ecobiopack team

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb na een week nog steeds mijn…

Ik heb na een week nog steeds mijn bestelling niet.

9 aprile 2025

Risposta di Green Box

Goedemorgen Go, bedankt dat je de tijd neemt om ons feedback te geven. Helaas hebben we geen huisnummer ontvangen voor uw bestelling. (Sommige van onze andere klanten hebben ook geen huisnummer). Omdat uw bestelling automatisch werd doorgegeven vanuit de webshop, werden de goederen verzonden door DHL. Het zou handig zijn geweest als u de orderbevestiging had gecontroleerd en ons op de hoogte had gesteld van het ontbrekende huisnummer. ...Uiteraard ontvangt u later vandaag onze creditnota KB2590323. We zullen het volledige factuurbedrag binnenkort terugstorten via dezelfde betaalmethode. Als u dat wenst, sturen we uw bestelling graag opnieuw naar het gecorrigeerde adres. Nog een fijne dag Birger van uw team Ecobiopack Green Box

Prima gedaan!

Eenvoudig besteld, probleemloos bezorgd en de juiste producten. Prima dus!

7 aprile 2025

Risposta di Green Box

Thank you for the nice review and have fun with your packaging

De Levering ging vlot

De Levering ging vlot, alles was ook in orde. Enkel een opmerking over het product zelf.
De deksels sluiten niet goed aan en komen snel los.
Om deze aan mijn klanten te beleveren is dit niet ideaal.

31 marzo 2025

Risposta di Green Box

Thank you very much for your review and the important information, which we will pass on to our quality assurance department immediately

Mooie originele bordjes

Mooie originele bordjes, heel geschikt voor een walking dinner. Snelle levering ook.

25 marzo 2025

Risposta di Green Box

wat leuk dat u zelfs zulke prettige ervaringen met onze borden associeert. het allerbeste van uw Ecobiopack Green Box team

prima bekers

prima bekers, goede kwaliteit.

26 marzo 2025

Risposta di Green Box

We wensen je veel plezier met onze bekers, Carin :) Birger van jouw Team Ecobiopack Green Box

Snelle levering!

12 marzo 2025

Risposta di Green Box

Dank je wel Marieke! Dat is precies hoe het zou moeten zijn - soms zeer dringend benodigde verpakkingen, zo snel mogelijk geleverd. We wensen je veel plezier met het gebruik ervan, je team van Ecobiopack Green Box

Love Bio

I love the containers I ordered and I will order again.

5 febbraio 2025

Risposta di Green Box

Thanks so much Kelsey for your positive feedback. If you got any propositions for us to further improve, we're happy when you let us know :) best wishes from your ecobiopack / Green Box team

Goed product

Goed product, duidelijke communicatie en goede levering.

12 febbraio 2025

Risposta di Green Box

Hallo Marieke, we zijn blij dat je tevreden bent met je eerste bestelling bij ons. En als je suggesties hebt hoe we het nog beter kunnen doen, laat het ons dan weten :) Vriendelijke groeten van Birger van je Ecobiopack / Green Box team

Goed bedrijf snelle service

Zeggen wat ze doen
Doen wat ze zeggen
Goede service en betaalbaar

9 febbraio 2025

Risposta di Green Box

Dank je wel lieve Ruud, je hebt het mooi verwoord! Ons hele productassortiment en de werking van ons bedrijf zijn bijvoorbeeld 100 procent CO2-gecompenseerd. Naast deze toewijding zijn jullie als klanten belangrijk voor ons, en jullie beoordeling is een geweldige motivatieboost voor het begin van de week...

Valutata 4 stelle su 5

snelle reactie op de bestelling

snelle reactie op de bestelling en betalen achteraf geen probleem. alleen de bestelling is buiten het gebouw geplaatst en wel hij het verkeerde gebouw! Niet duidelijk wie hier schuld aan heeft...

8 gennaio 2025

Hallo,
bedankt voor je feedback, we vinden het erg jammer dat de bestelling in het verkeerde gebouw is geplaatst. We zullen contact opnemen met de bezorgdienst en hopen dat dit probleem zich de volgende keer niet meer voordoet.

Top!

Ruime keuze, snelle levering

14 gennaio 2025

Hallo Janita,

hartelijk dank voor je positieve feedback

Perfect product

Perfect product, precies wat ik had verwacht en nodig had. Netjes en snel afgeleverd

27 dicembre 2024

Hallo Marcel!

Bedankt voor je 5-sterren review van onze producten. ✨
We kijken al uit naar je volgende bestelling in onze online shop.

Vriendelijke groeten van het ecobiopack NL team,
Anna 💚

Valutata 5 stelle su 5

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd! En dat in drukke dagen voor kerst!

16 dicembre 2024

Hallo Ronny!

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling. ✨ We zijn erg blij dat de producten zo snel zijn aangekomen.

Tot de volgende keer & vriendelijke groeten van het ecobiopack NL team,

Perfect

De levering duurde even maar dat kwam vast door de black friday drukte.

Ik zal zeker weer bestellen!

26 novembre 2024

Dag Jessica! 💚

We zijn erg blij dat je zo tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling. ✨

Fijn dat je weer bij ons zult bestellen!

Vriendelijke groeten van het ecobiopack NL team,

goeie prijs/kwaliteitsverhouding

goeie prijs/kwaliteitsverhouding, betrouwbare levering

28 novembre 2024

Hallo!

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ✨ We kijken al uit naar je volgende bestelling in onze online shop. 💚

Vriendelijke groeten van uw ecobiopack NL team,

Goed

Alles netjes ontvangen!

19 novembre 2024

Hey Jan,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐
We kijken ernaar uit om je volgende bestelling in onze online shop te verwerken.

Lieve groeten van je ecobiopack NL-team,
Anna

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più