Valutata 5 stelle su 5

The guy on the phone was very polite, I’m very happy with my decision. Thank you for answering all my questions!

Valutata 5 stelle su 5

Vorig jaar ben ik al goed geholpen en deze keer ben ik weer goed geholpen door ene Jorik. Erg vriendelijke jongen en de jongen van de back-office was ook erg aardig en reageerde snel toen ik een vraag... Leggi di più

2,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Liegen over dat je een contract zal hebben via hun

Bellen je uit het niets op. Ben nog nooit klant geweest bij hun. Zegt van ecomind te zijn en dat ik een energie contract zal hebben afgesloten via hun. Volslagen onzin! Letterlijk het eerste wat ze zeggen is een leugen. Ik heb nog nooit een energiecontract op mijn naam gehad en dan nog in discussie gaan aan de telefoon ook, echt onbeschoft. Als je ze opzoekt in de KVK zie je dat ze ook thuisbatterijen verkopen dus dat zegt ook al genoeg.

Gewoon melden bij de ACM, als ze daar gaan opvallen wordt er vanzelf actie ondernemen tegen dit soort cowboys.

15 aprile 2026

Thanks Mike!

Een fijn gesprek gehad met Mike, heel netjes te woord gestaan en al mijn vragen beantwoord. Vervolgens kreeg ik een offerte toe gestuurd per mail dat overeenkwam met wat we telefonisch hebben besproken. Hartstikke bedankt!

10 aprile 2026

Scam

Scam. Beweerde dat ik een contract bij Ecominds had afgesloten, klopt niet. Deze man heeft ook nog eens een intimiderende voicemail bij me achtergelaten zeggende dat hij weet waar ik woon en werk... Niet opnemen en gelijk blokkeren dus!

1 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Word meerdere keren door hun lastig…

Word meerdere keren door hun lastig gevallen. Er word gevraagd of ik Meneer van Rijn ben. Dat ben ik dus niet! Aan de telefoon zeggen ze dan: "dan bellen we morgen wel of u dan meneer van rijn wel bent". Zoek een leven gast!

7 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Na een ok gesprek werd er een offerte…

Na een ok gesprek werd er een offerte gestuurd. Na het lezen van reviews op de aanbieder was het gevoel niet goed, ook niet overtuigd van de dynamische contracten. Daarna werd ik gebeld en ging men in discussie met mij dat ik het mis had en niet zo moest kijken want dan kan er niks, etc. Gevraagd aan de call center medewerker de discussie te stoppen. Toch bleef hij hier mee doorgaan. Reden om op te hangen

9 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben net gebeld door Mike die zgn…

Ik ben net gebeld door Mike die zgn samenwerkte met “Eneco” en mij een beter aanbod kon doen. Helaas toch om de tuin geleid en geaccepteerd. Hier een vervelend onderbuik gevoel door gekregen, gebeld met Eneco en ze zijn bekend met dit probleem. Ze werken niet samen met hen. Ook niet met Next Energy. Gebruik gemaakt van het wettelijk herroepingsrecht en alles opgezegd. Vervelende ervaring dit.

19 gennaio 2026

Ecomind? Hang op. Leg neer

Ben net gebeld met de vraag of ik wel wist dat de energietarieven zijn gedaald. Dat ze ‘een seintje’ hebben gekregen van mijn energieleverancier (en wie is dat ook alweer…?). En dat het verstandig is om er iets mee te doen. Beller werd geïrriteerd en onvriendelijk toen ik vragen ging stellen.
EcoMind staat onder dezelfde KvK naam inschreven als Nationale Energie Vergelijker. Kijk ook daar eens naar de ervaringen.
Stelletje telefoonverkopers die hopen dat je trapt in hun mooie praatjes.
Hang op. Leg neer 😉

10 ottobre 2025

UITKIJKEN OPLICHTING!

Mijn vriend is gebeld dat ze bij ons energiebedrijf zouden zitten en ons een beter contract aan zouden kunnen bieden. Lang verhaal kort.. er klopt geen zak van, ik heb ze zelf gebeld kreeg een grote bek aan de telefoon en dat het contract niet meer geannuleerd kon worden. Uiteindelijk toch voor elkaar gekregen, maar pas op met die bedrijf!! Stel oplichters zijn het.

1 agosto 2025

Niet mee in zee gaan

Misleidend bedrijf. Mooie praatjes waar niets van klopt!
Ik zou veel minder gaan betalen bij een andere energieleverancier, uiteindelijk is mijn rekening 4x zo duur geworden.

1 settembre 2025

Goed geholpen👍

Ik ben meestal een beetje terughoudend met zulke bedrijven, maar ze hebben me goed geholpen, heb een prima besparing en een mooie cashback gekregen. Zou het zeker aanraden.

25 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben normaal niet zo van het…

Ik ben normaal niet zo van het schrijven van reviews, maar dit keer wil ik toch een compliment geven. In het verleden ben ik via een andere partij overgestapt en dat liep niet goed, veel onduidelijkheden en gedoe. Dit keer ben ik geholpen door Mike Roosevelt en dat ging echt een stuk beter. Hij legde rustig uit wat mijn opties waren, gaf eerlijk advies zonder druk en zorgde ervoor dat alles snel geregeld werd. Voor het eerst had ik het gevoel dat iemand écht met me meedacht. Fijn om eindelijk goed geholpen te worden met mijn energiecontract.

29 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più