Fantastisk service, efter bestilling af e-væske, bliver pakke væk hos dao, ny pakke bliver tilsendt og dagen efter modtager jeg begge pakker. Da jeg spørger indtil hvad den ekstra pakke jeg har modtag... Leggi di più

Mega fed Butik stort udvalg, Super dejlige medarbejde / Butikschef som er stående i butikken' Altid hyggeligt og komme forbi og få Følgende snak omkring de diverse ting. Mange råd til Både Coils Væske... Leggi di più

Virkelig god oplevelse her! Jeg havde bestilt for cirka 1000 kroner og glemte selv at købe små blandeflasker med. Jeg skrev til kundeservice, om de kunne nå at få dem med inden det blev pakket og se... Leggi di più

1. Negozio di sigarette elettroniche
  2. Negozio di vaporizzatori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Køb billig E cigaret med nikotin, ✔ Kvalitets el cigaret ✔ Hurtig Levering ✔ Alt i e juice og tilbehør ✔ Fysisk butik.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

forkert vare 3 gange

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse. Jeg har nu modtaget den forkerte væske hele tre gange i træk, hvilket er helt uacceptabelt. Det virker som om, der mangler basal kvalitetskontrol, når den samme fejl kan ske gentagne gange.

Det er frustrerende både at skulle kontakte kundeservice igen og igen og bruge tid på at få rettet en fejl, som burde være undgået fra starten. Når man bestiller et specifikt produkt, forventer man naturligvis at modtage det korrekte – især efter flere forsøg.

Jeg håber virkelig, at virksomheden tager dette seriøst og får styr på deres processer, så andre kunder ikke oplever det samme. Lige nu kan jeg desværre ikke anbefale dem.

10 aprile 2026

Dårlig stil

Jeg bestilte et start kit til levering den 20 marts kom dog aldrig. Søndag den 22 marts ankom buddet kunne desværre ikke modtage min pakke. Efterfølgende frem og tilbage med kundeservice er min pakke bortkommet, så skulle så leveres i dag men nu er min pakke ikke blevet leveret til dem som skal levere min pakke her til aften.
Dårlig stil anbefaler ikke ecigaretland

19 marzo 2026
Logo di Ecigaret Land Roskilde

Risposta di Ecigaret Land Roskilde

Pro tip:
Burd har også har en Trustpilot profil, hvor denne anmeldelse vidst nok skulle have været.

Vi har afsendt som vi skulle, Burd har prøvet at levere som de skulle, og at du så ikke er hjemme, de smider din pakke væk selvom der står den er leveret osv. kan da aldrig være vores skyld. Vi ved intet om det, før den 26. da Burd informerer om det.

Vi får så besked om eftermiddagen d. 26 fra Burd, at vi skal sende en ny, får den pakket og lagt i pakkeburet til Burd som afhenter hos os hver dag. Det er dog efter Burds deadline, og skulle så have været ude d. 27, hvilket den så åbenbart ikke er. Men stadig ikke vores skyld. Den har overnattet på deres depot fra d. 26 til d.27, og er ude af vores kontrol.

Uanset hvad der står på deres hjemmeside, er den pakket og afhentet, ellers havde du ikke fået trackingnummer om det.

Men hey, hvis du har fået afløb for dine indre frustationer, så er alt vel godt, og jeg ønsker dig alt muligt held i fremtiden.

Bedste Kundeservice.

Bedste Kundeservice.
Deres service er outstanding, har man et problem med produktet bliver det fikset og deres tone i kommunikationen er altid venlig. Priserne, er billigere end den fysiske butik jeg til tider benytter mig af. Ecigaretland kan varmt anbefales herfra

29 dicembre 2025

Modtog anden vare end bestilt

Jeg bestilte et selvblander kit, som skulle indeholde.. citerer fra hjemmesidens egen beskrivelse: Dette kit består af: 24 ml. premix/ aroma samt 8×10 ml baser. Kan fås i styrke: 0/3/6/9/12 mg.
Når du modtager din pakke vil der være 24 ml velmodnet e-juice i en 120 ml flaske, samt 8×10 ml Base med den rette mængde nikotin for at ramme den bestilte styrke- Henholdsvis 0/3/6/9/12
Når aroma og base er blandet sammen, vil du have en flaske på 120ml med dampklar e-juice i den ønskede nikotin styrke... Og så er der en tegning/beskrivelse af hvordan man blander e-juice og base. Men da jeg fik min pakke, som kom allerede dagen efter..(derfor den ene stjerne) var der en 120 ml. færdigblandet flaske uden noget som helst mærke på hvor meget nikotin styrken skulle være.... Jeg syntes det virker mærkeligt at jeg ikke modtager det jeg rent faktisk har bestilt. Jeg aner ikke om der ER den rette nikotin styrke i!!?? Og så kan i da bare svine mig til som i åbenbart har for vane at gøre med folk som skriver en klage herinde.

9 novembre 2025

Fremragende service!

Jeg kom forbi kl. 13 på vej fra Vestjylland til Nordsjælland og ville benytte muligheden for at få fyldt lageret med juice – blandet fra baren med gode aromaer og det enestående koncept med at man kan få sin ønskede styrke i bl.a. 100ml flasker. Det var anden gang jeg var der, og jeg kørte bevidst dén vej for at handle, første gang var efter kl. 14 og jeg havde overset at dét er åbningstiden.

Der stod jeg i silende regn og forstod ikke at der var lukket og låst! Heldigvis for mig var en ansat i gang med at fylde op, hørte at jeg tog i døren, åbnede og spurgte til mit ærinde. Selvom der var lukket fik jeg lov til at komme ind og handle! Fantastisk service!

Det er absolut ikke sidste gang jeg fylder op der, kører omvejen igen næste gang! :)

5 settembre 2025

Alt i alt en god oplevelse!

Alt i alt en god oplevelse!
Jeg bestilte for 4000 kr. hos Ecigaret Land og da jeg ikke havde modtaget pakken inden weekenden gik der panik i mig. Jeg frygtede at jeg havde tabt pengene og hen over weekenden blev Ecigaret Land kontaktet. De beroligede mig og sagde at der ingen grund var til bekymring. Mandag morgen blev det hele løst og tirsdag havde jeg min pakke.
Hurtigt og professionelt.

25 agosto 2025