ebuy24.se Recensioni 754

TrustScore 4 su 5

4,0

Beställde en garderob för 6500kr. Genuin och bra kvalitet. Lite omständig att montera men blev väldigt stadig och bra. Så fort jag fick leveransen upptäckte jag en skada på paketet och en av hyl... Leggi di più

Jag hade oturen att skåpet jag beställde kom fram väldigt skadat. Kartongen hade gått sönder under transporten. Jag ger ebuy24 toppenbetyg för hur dem hanterade detta. Snabbt och fin hjälp fick jag!... Leggi di più

Alldeles för krånglig monteringsanvisning, många delar som inte är märkta samt skruvar o dyl. Mycket lättare om en bokstav överensstämmer med en bild i monteringsanvisningen. Nu fick man gissa sig til... Leggi di più

Informationen om Venedig skänk var precis som det var utlovat, stabil och fin. Leveransen var enligt plan och alla paket kom intakta. Monteringen skulle ta ca tre timmar att montera ihop skänken enli... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Med oss hittar du möbler för alla slags behov. Det kan vara matbord, matsalar, skåp, skänk, tv-möbler och mycket mer. Titta på vår butik och hitta objektet du vill ha. Ditt föremål levereras snabbt till hela Sverige (utom ej fasta öar). Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0313616009 ma.-to. mellan 09.00-16.00 och fredag mellan 09.00-13.30 eller via mail på info@ebuy24.se, som vill hjälpa dig. Vi ser fram emot en bra affär.

4,0

Min beställning det var trasig

Min beställning det var trasig

14 gennaio 2026

Hej Sarmad,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din bestilling ankom beskadiget – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil dog gerne nævne, at vi allerede har været i kontakt med dig og er i gang med at finde en løsning på din henvendelse. Vores mål er at sikre, at sagen bliver løst hurtigt og tilfredsstillende for dig.

Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at få afsluttet sagen på en god måde.

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du stadig venter på din bestilling.

Vi kan se, at fragtfirmaet har forsøgt at komme i kontakt med dig flere gange vedrørende leveringen. Det er nu lykkedes, og der er blevet planlagt en levering.

Vi håber derfor, at du snart modtager din pakke. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Marlies - Ebuy24

Jag väntar fortfarande på min vara

Jag väntar fortfarande på min vara. Lovad leverans inom 3-5 vardagar. Beställde veckan före jul.

17 dicembre 2025

Hej Ingvor,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din vare.

Vi har været i kontakt med både dig og fragtfirmaet denne uge for at få jer sat i direkte forbindelse, så I kan aftale en konkret leveringsdato.

Vi forstår, at ventetiden har været frustrerende, og vi arbejder på, at din levering bliver gennemført hurtigst muligt.

Mycket dålig kundservice

Mycket dålig kundservice

Jag fick en stol med tydligt fabrikationsfel. När jag kontaktade kundservice var de ovilliga att kompromissa och erbjöd istället endast att skicka ett nytt ben och två skruvar, trots att felet fanns från början.

Svarstiden är dessutom extremt lång – det tar minst en vecka innan man får svar som kund. Det känns varken seriöst eller kundvänligt.

Efter denna upplevelse kommer jag tyvärr aldrig handla här igen.

1 dicembre 2025

Hej Soheil,

Tak for din feedback. Det er selvfølgelig trist at høre, at du ikke er tilfreds, og vi beklager virkelig den oplevelse, du har haft.

Vi vil gerne præcisere, at de reservedele, der er tilbudt – nyt ben og skruer – er bekræftet og vil blive afsendt så hurtigt som muligt. Formålet med denne løsning er at udbedre fejlen hurtigt og smidigt, uden at du behøver at håndtere en større retur.

Vi tager også din feedback omkring svartider til os. I perioder med høj belastning kan svartider desværre blive længere end ønsket, men dette arbejder vi løbende på at forbedre.

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og takker for at gøre os opmærksomme på det.

Marlies - Ebuy24

Det stämmer inte 3-5 dagar leverans det…

Det stämmer inte 3-5 dagar leverans det tog 10 dagar

19 novembre 2025

Risposta di ebuy24.se

Hej, Vi beklager såfremt leveringen har taget lidt ekstra tid i disse travle dage i julemåneden. Vi håber trods dette, at produktet lever op til dine forventninger.

venlig hilsen

Daniel - ebuy24.se