Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse Rigtig fin kundeservice og vejledning Jeg fik svar på alle spørgsmål og fik også flere gode råd i forbindelse med køb af min ebogslæser Kan klart anbefale at kontakte eBookReader... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse hos ebookreader.dk! Hurtig levering og god kommunikation hele vejen igennem. Der var en lille fejl med det cover, jeg modtog, men det blev håndteret virkelig professionelt og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte skærmbeskyttelse og blev ringet op, fordi butikken ville sikre sig at det var det helt korrekte de tilsendt. Desuden syntes han ordren var så lille, så han smed lige et ekstra cover med. Fa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di computer

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør

Informazioni di contatto

Stor hjælpsomhed og seriøs rådgivning

Stor hjælpsomhed og seriøs rådgivning

22 gennaio 2026

Hej Leon,

Det er super du er tilfreds med vores korrespondance og rådgivning, det sætter vi pris på :)

Jeg anbefaler varmt

God website og meget hurtig håndtering af bestillingen.
Jeg fortrød faktisk bestillingen og ønskede en anden eReader. Håndteringen heraf var både personlig og meget smidig.
Jeg anbefaler varmt.

25 gennaio 2026

Hej Vagn,

Det er super du havde en god all-round oplevelse med dit køb herfra.
Der er også mange valgmuligheder mht. ebogslæsere så det var godt at finde frem til den helt rigtige :)

100 pct kvalificeret, ærlig og dansk

André yder en virkelig god, hurtig og personlig service og tager sig god tid til at forklare de mest nørdede tekniske aspekter ved ebøger. Ebookreader.dk er det modsatte af en stordriftsfokuseret chatbotstyret virksomhed, og helt dansk.

20 gennaio 2026

Hej Maria,

Det var en fornøjelse at læse din anmeldelse :)

Vi lover, at der stadig flyder kaffe og ikke kølervæske i årerne på os herinde.
Det er skønt, at du kan mærke forskellen. Vi ser os selv som den "lille købmand" i den store digitale verden; her er det rigtige mennesker, der tager telefonen, og vi bruger ørerne til at lytte med i stedet for en mikrofon til dataopsamling :)

Tak for tilliden og rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

De rigtige produkter til god pris og…

De rigtige produkter til god pris og fremragende service.
Kan klart anbefales.

17 gennaio 2026

Hej Bulgroz,

Rigtig rart at høre feedback omkring dit køb - rigtige produkter til en god pris og god service - så er vi på rette spor :)

Mange tak, og rigtig god dag.

Super fed service

Super fed service.
Jeg bestilte en onyx boox go color 7 2gen+ tilbehør. Der blev skrevet en mail til mig ved afsendelse, hvordan varerne var blevet pakket. Blot for at orientere og passe bedre på varerne. Det har jeg ikke oplevet før, og synes det er mega fedt at blive orienteret på den måde om Sine varer. Super fed service.

21 gennaio 2026

Hej Anja,

Vi er glade for, at du lagde mærke til indpakningen. Vi plejer at lægge skærmbeskyttelsen ind i coveret, da det passer bedst på folien under transporten. Fedt at det fungerede godt for dig!

Utrolig god service

Utrolig god service! Jeg blev ringet op efter at ordren var lagt med information om at ebogen muligvis ikke var på lager lige nu, men på vej. God service, der også tog højde for at det blev den rigtige farve som min mor ønskede sig.

16 gennaio 2026

Hej Sofie,

Tak for anmeldelsen.

Det er super du oplevede en god service herfra. Ja, vi ringer som regel ud hvis der opstår noget udover det sædvanlige, blot for en sikkerhedsskyld :)

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god kundeservice og hjælp

Fantastisk god kundeservice og hjælp. Jeg fornemmede at der sad et menneske bag tasterne som gerne ville hjælpe og give god service og varen lever op til mine forventninger.

6 gennaio 2026

Hej Kerstin,

Tak for din anmeldelse og ros vedr. vores kundeservice.

Ja, der sidder et rigtigt menneske bag tastaturet. Verden er lige nu fyldt med 'automatiske svar' og AI – det er både godt og skidt.
Vi er ikke så avancerede (endnu) og skriver på den gode, gammeldags måde – nemlig som et levende menneske, der læser, lytter og forsøger at komme med de bedste forslag, hjælp og service.

Dog kan vi lave fejl, så intet er perfekt, men det er nok også det, der gør os menneskelige :)

Tak igen og rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Hvis man kunne give 6 stjerner ...

André fra eBookReader er usædvanlig hjælpsom og servicen er uovertruffen! Jeg bestilte en Boox til min kone, og desværre begyndte den at opføre sig underligt efter et halft års tid. André sendte en mail med beskrivelse om hvorledes den skulle returneres og en label til forsendelse. Desværre smed PostNord forsendelsen væk (selvom den dog kom frem måneder senere) men André sendte en ny Boox og da den bortkomne pakke kom til veje sendte han også coveret (som vi nok ikke skulle have sendt med) uden beregning. Fantastisk service, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger :-)

5 gennaio 2026

Hej Niels,

Ja, det var lidt af en kringlet reklamation, men heldigvis fandt vi frem til en god løsning. Problemer er der nok af, men det vigtigt vi finder løsninger :)

Tak igen for din fine anmeldelse og ønsker dig en rigtig god dag.

Fantastisk service

Fantastisk service
Ville give flere stjerner hvis det var muligt.
Køber helt klart her igen

30 dicembre 2025

Hej Louise,

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at høre du syntes vores service er fantastisk (og hurtig levering)
Så kan vi vist ikke gøre ret meget mere - du er altid velkommen her igen :)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en eBook-reader hos…

Jeg har købt en eBook-reader hos ebookreader.dk og har haft en rigtig god oplevelse. Hjemmesiden har et stort udvalg og god information om produkterne. Hele processen fra køb til levering forløb præcis, som den skulle. Jeg giver siden min varmeste anbefaling

29 dicembre 2025

Hej Camilla,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse, også ang. informationerne. Vi vil dog gerne tilbyde et større udvalg, da markedet har muligheder, men da vi optimere vores sortiment er det ikke altid vi kan have "det hele med", men tilbyder et udvalg de fleste syntes godt om - det er vores tro i hvert fald :)

Tak igen og rigtig god dag.

Nemt og hurtigt

Nemt at finde et cover der passede til min ereader med de gode beskrivelser på hjemmesiden. Den blev leveret kort efter jeg bestilte.

27 dicembre 2025

Hej Louise,

Det er super du fandt det rigtige cover, det kan godt være nogen gange lidt tricky, da der findes så mange modeller og årgange mm. Men godt du fandt det via hjemmesiden uden at kontakte os, det fortæller os at de informationer vi sætter på div. covers er ret nyttigt :)

Den bedste købsoplevelse

Den bedste købsoplevelse. Hurtig ekspedition og efterfølgende top service - ikke set bedre. Tak for det.
Finn Kielgast

29 dicembre 2025

Hej Finn,

Det er super du fik "den bedste købsoplevelse" herfra. Det er ellers noget at leve op til, men vi må havde gjort noget rigtigt for at fortjene de 5 stjerner :)

Mange tak igen og rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Effektiv ekspedition hen over julen

Godt alsidigt produkt (BOOX Go 6) bestilt 22/12 modtaget 27/12 virker godt med mange kilder Saxo kunde etc

27 dicembre 2025

Hej Finn,

Det er super du er tilfreds med din nye Go 6 ebogslæser, og godt du modtog den i rimelige tid selv her i juleperioden.

Valutata 5 stelle su 5

Et godt produkt samt hurtig levering. Dag til dag levering, holder her. Bestilte søndag aften jeg kunne afhente pakken tirsdag formiddag.

26 dicembre 2025

Hej Michael,

Det er super du fik hurtig levering og er tilfreds med produktet. Vi forsøger at levere hurtigt, det lykkedes også for det meste, men i weekender, feriedage osv. kan der være forsinkelser, dog er vi meget opmærksom på leveringstiden generelt og noget som vi prioritere højt.

Tak igen for din feedback og rigtig god dag.

Super

Alt forløb helt i top

Hej Finn,

Super, dejligt at alt gik godt :)

God personlig service

God personlig service, Hurtig levering.

17 dicembre 2025

Hej Ove,

Rigtig godt at høre vi ydede en god service samt ikke mindst hurtig levering.

Valutata 5 stelle su 5

God hjemmeside med seriøs info om…

God hjemmeside med seriøs info om produktet.
Blev endda ringet op for at de var sikrer på min ordre var som den skulle være.
Levering dagen efter.
En rigtig god oplevelse.

16 dicembre 2025

Hej Anders,

Super du modtog din ordre hurtigt. Ja, vi ringer/skriver ud hvis der er tvivl omkring en ordre, blot for at sikre at alt er som det skal være :)

Bedste køb ever 💖

eBookReader er seriøst den bedste hjemmeside man kan købe e-læsere, Jeg har Boox Palma 2 Pro i hvid og det er seriøst bedste køb ever før det har de nemlig sagt at de kun sælger de sorte. Jeg blev ringet op om Boox Palma i hvid skulle være til salg og det var en lifesaver. De er serviceminded, tager sig godt af kunder. Levering tager ikke mere end to dage. Varm anbefaling til denne shop. Det bliver ikke sidste gang at shoppe hos jer :)) De er også gode til at svarer på e-mail hurtigt, så hvis man har spørgsmål så kan man altid ringe eller skrive til dem over ved e-mail. Derfor fortjener i 5 stjerner. Boox Palma er godt at have når man skal rejse, læse under større begivenheder og når man vil bryde telefon afhængighed til e-læser! Gå til deres hjemmeside for at købe disse bedste e-læsere! 🥰💖

Hej Ya-Chernoh,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er godt at høre du er glad for din Onyx BOOX Palma i den hvide udgave, det er også en rigtig god ebogslæser :)

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse begge gange jeg bestilte

God oplevelse begge gange jeg bestilte. Første gang var før Black friday, hvor der blev beskrevet at der var en prisgaranti hvor man kunne skrive hvis prisen var billigere (den var under 20 kr billigere på Black friday men har ikke skrevet for det lille beløb i forskel), så jeg valgte ikke at vente og bestille den fineste Boox som jeg har brugt meget flittigt siden, min nye bedste ven 😍
Den skulle selvfølgelig have et beskyttelsescover, der kunne man godt have brugt en billlgere mulighed for porto, når den vejer så lidt, men tænker der er en årsag til det ikke er muligt. Begge gange er det sendt hurtigt hvilket er skønt for man venter jo altid spændt på ens bestilling 😁

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive så detaljeret. Det hjælper os med at vurdere vores arbejdsgang og se, hvor vi kan optimere eller ændre tingene på sigt. Din feedback har derfor stor værdi for os.

Angående portoen har du helt ret i, at det virker oplagt at sende småting som brevpost. Vi har dog tidligere oplevet, at breve forsvinder i posten, og derfor har vi valgt denne løsning fra. Da selv en skærmbeskyttelse kræver forsvarlig indpakning, bliver vægten hurtigt så høj, at prisforskellen mellem brev og pakke er minimal. Vi prioriterer pakker med tracking, da de er forsikrede, hvis noget skulle gå galt undervejs.

Vi ville ønske, at vi kunne tilbyde fri fragt ligesom de store tøjbutikker, men avancen på e-bogslæsere og tilbehør er desværre meget lav, hvilket gør det svært. Du er dog altid velkommen til at kontakte os inden et køb næste gang, så kan det være, vi kan ”trylle” lidt for dig :)

Tak igen for din anmeldelse og rigtig god dag til dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più