It took around three weeks for my delivery to arrive which isn’t a problem for me, but I didn’t get any email confirmation or shipping informations which was weird.
Beställt en bräda som skulle ha 2-4 dagars leveranstid, det är nu dag 5 och har inte ens fått bekräftelse på om brädan har skickats eller någon form av uppdatering. Kontaktade kundtjänst genom meddela... Leggi di più
ARNAQUE! Evitez ce site ! Les directeurs sont les mêmes que pour DEPOT PRIVE. Ils ne vous envoient jamais les marchandises commandées et ne vous remboursent jamais. Ils sont également directeur... Leggi di più
Gått en vecka och inte fått min beställning, inte hört ett ljud från er, ändå har jag skickat ett mejl till er. Får jag inte väskan innan tisdag kommer jag kontakta varenda en av er på mojo Group.... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sveriges första och största dedikerade återförsäljare av elektrsika skateboards och elektriska longboards. Vi har Europas mest välsorterade webbutik inom elektrisk skateboard! Vårt team består av passionerade brädåkare!
Järvsgatan 8, 81152 , Sandviken, Svezia
- support@e-boardstore.se
- eboardstore.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Kontrollen kopplar inte upp mot brädan
Kontrollen kopplar inte upp mot brädan, inga instruktioner finns med i levernsen
De jag ville kom fram i tid
Snabb och säker leverans!
Hurtigt og korrekt
Laddaren till min bräda gick sönder…
Laddaren till min bräda gick sönder första veckan på semestern!
Letade runt för fullt efter ett alternativ vart jag kunde beställa laddare till min Backfire G2G som inte var från USA eller Kina och gick på c.150$ .
Av en slump hittar jag er sida och hittar då laddaren jag söker med det står att ''den inte finns i lager'', men hopp om att den ändå skulle komma till ert lager snabbare än vad det skulle ta och beställa från Kina gjorde jag beställningen hos er och höll tummarna. Och 2 dagar efter blir jag väckt av ett SMS där det står att mitt packet går att hämta upp! 2 dagar! Helt otroligt bra och så himla nöjd. Nu har jag kunnat glida runt hela veckan ha mig. Tack!! ni är bäst!
Köpte en OneWheel
Köpte en OneWheel, tyvärr så fungerade den inte, men ser inte det som EBoardStores fel. Väldigt säker på att dem fick in dem defekta.
Snabb leverans och när jag skulle returnera produkten så var deras support otroligt hjälpsamma och snabba med svar.
Jag har egentligen inget emot…
Jag har egentligen inget emot butiken/webbshoppen men de har inte skickat något till mig än mer än en faktura. Och nu ber de mig att skriva ett omdöme. På vad? Jag har inte fått någon bekräftelse på att min vara är skickad eller beställd bara att den är mottagen. Så baserat på min beställning hittills är det ju inge bra. jag kanske blir nöjd när jag fått bekräftelse på att min vara är skickad eller kommit fram. Vi får se vad som händer, de kanske bara är väldigt långsamma eller överrumplade av alla andra beställningar.
Lite onödig recension av mig må hända men eftersom de vill att jag ska skriva omdömet så gör jag det.
Great product and service!
Ordered some belts. Shipping was quick enough and support was awesome. Belts were good as well. No complaints at all.
En langsom oplevelse
Jeg valgte Eboardstore, fordi de sælger udstyr, der kan være svære at finde inden for EU, eller som altid er udsolgt hos producenten, som ellers er fra EU.
Jeg bestilte en taske tirsdag, men hørte absolut intet. Ingen ordrer bekræftelse eller noget, som man ellers altid får, et par minutter efter bestillingen.
Det er første gang jeg bruger siden, så jeg bliver lidt nervøs, og skriver til dem torsdag, for at høre hvad der sker.
Fredag svarer de, at de har problemer med deres mail server, men ordren er modtaget, og den vil blive sendt fredag eller mandag. Fint nok. Det tekniske kan jo drille.
Samme fredag, får jeg en mail som jeg tolker som at pakken er sendt. Det er muligvis mit Svenske som svigter mig... Den må have betydet at de gik igang med at kigge og pege lidt på ordren, for først tirsdag får jeg tracking nummer, og kan se at postvæsnet er blevet bedt om at hente pakken.
At DHL så er næsten en uge om at transportere en pakke fra Sverige til Danmark... Det skal Eboardstore selvfølgelig ikke bonges for.
Så ja. En lidt langsom oplevelse. Næsten to uger.
Og jeg kiggede selvfølgelig lidt rundt på deres side, og hvad de eller har. De tager liiidt meget for nogle ting. 7000dkk for et board som koster lidt over 4000dkk hos producenten selv, og bliver sendt fra Tyskland.
Men hvis ikke du har travlt, og du lige dobbelt tjekker prisen, så er de fine nok. Jeg fik i hvertfald det jeg bestilte.
Snabb leverans
Snabb leverans
Don't understand.
Cost of courier should NOT have been a problem. If you offer to courier, stick yo your offer!
Good product,fast delivery
Har fortfarande inte fått min vara
Har fortfarande inte fått min vara, va inte beredd på sådan lång leveranstid. // Calle
Grymt bra service och snabb leverans
Beställde en bräda och en Alterbag. Snabb leverans och väldigt bra service innan köpet. Supernöjd