Eblomsten.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,9

Alt gik som det skulle mht. de bestilte blomster osv. Ligeledes fine blomster. Men jeg fik ingen mails - hverken omkring bekræftelse på ordren, eller leveringen (det sidste lovede de pr. telefon,... Leggi di più

Vi havde bestilt blomster til vores bryllup, som så blev rykket. Vi fik derfor også rykket datoen hos Eblomsten uden problemer - troede vi.. De har nemlig ferielukket på den nye dato. Ejeren lover at... Leggi di più

Butikken er altid fyldt med masser af friske, smukke og forskellige buketter, men derfor laver de alligevel gerne en ny buket, hvis man vil have noget andet. Servicen er helt i top, der er altid et... Leggi di più

Skulle med kort frist sende en buket til en begravelse. Fandt flotte billeder og nem bestilling. Sen bestilling og levering fungerede perfekt. Rigtig god ide at I tager et billede af den endelige b... Leggi di più

1. Mercato dei fiori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi bringer blomster, vin og chokolade ud i Vejen, Askov, Brørup, Bække, Gammelby, Gamst, Gesten, Københoved, Læborg, Malt, Skodborg, Store Andst, Veerst og Vester Torsted. Bestil 24 timer i døgnet inden kl. 24:00, så leverer vi dagen efter alle hverdage. Gratis udbringning til begravelser.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse

Brugte eblomsten til en blomst til en begravelse.
Blomsten var meget flot og ydermere havde de lagt et billede af blomsten med kurverten. Så man kunne se hvem blomsten var fra. Er meget tilfreds. God service og en flot buket.

6 aprile 2015

God service!

Som altid hurtig og god service! Og super flot bundet buket! Jeg bruger eblomst hver gang jeg køber eller sender blomster 👍👍

9 febbraio 2015

Trist på en i forvejen trist dag

Virkelig grim bårerdekoration, SLET ikke afspejlet den på hjemmesiden trods bestilling i butikken og at jeg så personalet skrive det skulle være lignede den..
Personalet valgte efter efterspørgsel at sætte flere blomster i så den ikke var nær så grim men stadig blomster er ifølge billedet på hjemmesiden allerede burde være i dekorationen.. det stoppede dog ikke personalet for at komme med en bemærkning "og dem får i gratis?" - vi havde allerede betalt og der manglede stadig en slags blomster.
Det i orden hvis man ikke fra bestillingen tirsdag kan skaffe blomsterne til fredag men så kan man bruge andre og sørge for at pænt resultat.
Dekorationen var så grim at man ikke kunne se det var en blomsterbinder der skulle have lavet den..
Et godt råd vil være selv at afhente blomster, man kan ikke stole på at det man bestiller er det man får !

5 febbraio 2015
Logo di Eblomsten.dk

Risposta di Eblomsten.dk

Hej Michelle
Vi kan igen ikke andet end at beklage din dårlige oplevelse.
Hvis du blot havde kontaktet os i butikken, ville vi med det samme have rettet fejlen eller lavet en ny dekoration til dig.
Da din mand/kæreste forlod vores butik, havde vi absolut ingen grund til at tro, at i ikke var tilfredse med jeres båredekoration og vi har derfor ikke haft mulighed for at rette fejlen.
Du er velkommen til at kontakte os i butikken
MVH Eblomsten

Altid kun det bedste.

Eblomsten.dk har det bedste udvalg som passer lige præcis til mig som som køber. Pt. er jeg bosat i udlandet med min familie, men siden gør det så nemt for mig at vise dem derhjemme at vi ikke har glemt den. Enkelte klip på siden og der er bestilt de skønneste buketter, chokolade og vin. Endvidere er det til billige penge. Jeg kan kun anbefale Eblomsten.dk.

13 febbraio 2014

Super forretning, super service og super kvalitet

Jeg vil tid enhver tid kunne anbefale alle at blive kunder hos E-Blomsten i Vejen. Jeg har brugt E-Blomsten som min foretrukne blomsterforretning siden forretningens start i 2008 og aldrig er jeg blevet skuffet.

Jeg fik selvfølgelig lavet min brudebuket hos E-blomsten. Den var så smuk og lavet med så megen omhu, at den var lige efter mit hjerte og alle beundrede den naturligvis.

Buketter købt hos E-blomsten holder længere end buketter købt andre steder. Jeg er nu flyttet til Sjælland; men når jeg skal have blomster med til Esbjerg, så stopper jeg selvfølgelig i Vejen og handler hos E-Blomsten.

Tak for en fantastisk inspirerende butik.

12 febbraio 2014