EBLO Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ik had iets verkeerds besteld (springveer voor stoel ipv wasmachine) en het product is teruggebracht met de belofte dat het bedrag teruggestort zou worden. Inmiddels 1 week verder niks ontvangen of ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich habe meine 20 Jahre alten Wohnmobil Isri Sitze von Gurtpeitsche auf normale Gurtschlösser umgebaut. Mit Hilfe eines Schlossers ( Gewinde schneiden und Schrauben anpassen) Geholfen. Jetzt sind si... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gute Beratung. Ich hatte vorher Nachfragen per Telefon, da ich die Beschreibung des Sitzes nicht ganz gelesen hatte. Superschneller Versand, 11:30 kam die Bestätigungsmail des Kaufes - und am nä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik was op zoek naar een goede bureaustoel en kwam het bedrijf EBLO tegen. Na een leuk informatief gesprek met Jan Willem was de keuze voor de Synergy C8 Pro snel gemaakt. Goede prijs kwaliteitverhoudi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

EBLO levert stoelen voor elke werkplek!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

107 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Producten zijn prima en de prijs

Producten zijn prima en de prijs ook maar het verzenden met upc is waardeloos. Ten eerste verzend EBLO niet wanneer ze beloven. Voor 15.00 uur besteld de zelfde dag verzonden. Als je het niet waar kan maken belooft het dan niet.
En dan geen weekend levering bij upc. Dus donderdag ochtend besteld en pas maandag ontvangen.

18 gennaio 2024
Logo di EBLO

Risposta di EBLO

Beste Robert Jan, dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de verzending niet naar wens is verlopen. Wij versturen doorgaans dezelfde dag. Maar dit is geen garantie. Daarnaast bezorgt UPS inderdaad niet in het weekend. We zullen dit in onze tekst opnemen om verwarring in de toekomst te voorkomen. Groet, Team EBLO

Stoel voor grasmachine

Ben al poos op zoek naar dit product en heb het gevonden bij jullie
Stoel voor de grasmaaier, echt super stoel
Goede kwaliteit/prijs verhouding !,
Gr Ard

2 gennaio 2024

Topservice!

Mooi productaanbod. Vlotte aankoop. Zeer goede communicatie over bestelling en levering. Vooral, zeer snelle service! Kortom, dit bedrijf heeft de zaken goed in orde. Een aanrader!

18 dicembre 2023

Laatste kans .

Sinds jaar en dag heb ik last van te kleine tussenwervel schijven in mijn lenden streek. Daardoor kunnen makkelijk uittredende zenuwen bekneld raken , met acute spit tot gevolg . Een autorit wordt dan een hel. Daarom had ik vroeger een op maat gemakte Scheel stoel, die met de auto’s meeverhuisde. Maar de tegenwoordige autostoelen zijn met een kabelboom verbonden met de software van de auto . Dus dat gaat niet meer zo makkelijk. Een tijdje was aanpassing van de stoel van elke nieuwe auto nog doenlijk, tot door voortschrijdend inzicht de zgn ergonomische stoelen kwamen . Die hadden lendensteunen, die voor een holle kromming van de ruggenwervels zorgen . Theoretisch ideaal tegen rugklachten, voor mij een catastrofe. Ik moet juist met een bolle rug zitten om de zenuwbeknelling te voorkomen. Alleen in Amerikaanse auto’s kan ik nog enigszins normaal zitten.

5 jaar geleden kwam er een bijzondere auto op mijn pad. Een Evoque Cabrio, met een bijzonder kleur en alle extra’s , die maar mogelijk zijn. Ik werd eerste eigenaar.
Er zaten sportstoelen in, op wel 24 manieren verstel baar . Toen had Ik had beter moeten weten, maar de verleiding was te groot .
De stoelen pasten inderdaad niet , maar dan denk je , het blijft metaal en leer en dat moet mechanisch op orde te krijgen zijn.
Ik ben een weg gegaan langs meerdere bedrijven, allemaal kampioenen , die “elke stoel “ op maat zouden kunnen maken. Na een reeks hoge teleurstellingen en dito facturen, won het verstand het van de koppigheid en besloot ik de auto te verkopen.

Tot iemand zei, je moet naar EBLO in Zwijndrecht . Ik besloot , mezelf daar de laatste kans te gegeven. De mensen bij EBLO zijn erg vriendelijk en professioneel. Er werd naar mijn ook voor hen vreemde verhaal van de bolle rug geluisterd en ook naar gehandeld .Chris, Henny en Paul zijn doeners en meedenkers .
Het is een grote zaak en de eigenaar Evert is druk met management, maar toen we met de stoel bezig waren, kwam hij voorbij, legde zijn papieren weg en “kroop“ ook nog even op de stoel . Het geeft mooi de betrokkenheid van het bedrijf weer.
Ik ben heel tevreden. Een aanrader !

Mario Blom

31 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Hulde voor Henny en Eblo als bedrijf!

Ik had accuut een nieuwe stoel nodig voor op mijn scootmobiel. Dit is fantastisch opgelost door Henny. Op mijn gemak kunnen passen en voelen. Prima geadviseerd en overleg. De hoofdsteun zat niet in de doos die werd persoonlijk de volgende ochtend (we moesten om 12:00 weg met scoot) keurig afgeleverd. Ook nog fijne korting gekregen. Niks dan lof over dit bedrijf en vooral de verkoper Henny. Een zeer aangenaam en klantvriendelijk bedrijf. Alles is op te lossen. Dat maak je niet vaak meer mee. Hulde!

20 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Prima aanpassing originele autostoel.

Bij EBLO de zitting van de bestuurdersstoel van mijn auto laten opvullen. Deze was nogal ingezakt. Dat is vakkundig en naar tevredenheid uitgevoerd. Echter na terugplaatsen stoel bleek er een storing airbag te zijn in de auto die EBLO niet kon resetten.
Op kosten van EBLO is dit uiteindelijk bij een lokaal autobedrijf opgelost. Keurig geregeld, prima service! Een aanrader.

18 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

EBLO is een bedrijf wat ik u zeker kan…

EBLO is een bedrijf wat ik u zeker kan aanbevelen.
Klantvriendelijk en transparant. Bovendien wordt er met de klant meegedacht in het zoeken naar, en vinden van passende oplossingen.
Het Team Muskus en Beverrattenbeheer van Waterschap Rivierenland is heel content met de nieuwe stoelen in hun boten.
We waren op zoek naar een stoel die voldoet aan de volgende eisen:
* Goed zitten en voldoende steun bieden
* Sterk en waterdicht zijn, zonder stiknaden
* Rugleuning en zitting moeten verstelbaar zijn
* Te leveren met of zonder armleuningen
* Moet licht in gewicht en verplaatsbaar zijn
* Geschikt voor montage in een boot.
Al deze eisen vonden we verenigd in deze stoel:
United Seats Top35

3 agosto 2022

perfect geholpen

De 2de keer dat we een beroep doen op eblo, en wederom konden we onmiddellijk een afspraak vastleggen en werden we weer zeer vriendelijk ontvangen. Onmiddellijk werd de stoel nagekeken terwijl we een kopje koffie aangeboden kregen. De stoel werk vakkundig professioneel hersteld. Tevens makkelijk bereikbaar met ruime plaats om te parkeren. Zeer verzorgde toonzaal met alle mogelijk modellen van bestuurders-passagiers stoelen. Een stoel is dus niet zomaar eender welke stoel :)

13 maggio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più