Till skillnad från Ticketmaster gick det snabbt och enkelt. När jag tidigare bokade en biljett via Ticketmaster dröjde bekräftelsen så länge att jag trodde bokningen inte gick igenom. Bokade igen - vi... Leggi di più
Jag råkade förlora min digitala biljett och mejlade till dem och bad om hjälp. Trots att det var på en söndag så svarade de mig och löste problemet inom ett par timmar. Fantastisk service och bemötan... Leggi di più
Funkar bra med biljetter, enda ä lite krångel med att få upp Qr koden kunde va lättare att få fram efter köp , annars helt ok
Förträffliga med kundservice och samarbetsvilja. Kan bara rekommenderas till alla arrangörer!
Scritti dall'azienda
På EasyTic.se kan du sälja biljetter till dina evenemang. Du kan administrera dina evenemang och din biljettförsäljning på egen hand.
Box 42221, 12617, Stockholm, Svezia
- 0101601520
- cs@easytic.se
- easytic.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Smidigt att boka
Enkelheten och den snabba leveransen.
Smidigt och snabbt..
Det var bra men jag har iPhone och jag…
Det var bra men jag har iPhone och jag kunde inte betala biljetten med den så jag fick låta en annan logga in med en android telefon
Besviken att det blev en oväntad…
Besviken att det blev en oväntad serviceavgift på 70 kr när jag beställde 4 biljetter
Väldigt knepig sida att komma åt sina…
Väldigt knepig sida att komma åt sina biljetter på efter du köpt dom
Om man ska ha dom digitalt
En hel process att komma åt dom
Besviken på 28 kr i avgift!!
enkelt att köpa biljetter smidigt att…
enkelt att köpa biljetter smidigt att ha den som sms
mvh conny lundström
Förträffliga med kundservice och…
Har inte hört honom än
Det är lättarbetat även om det finns…
Det är lättarbetat även om det finns saker att förbättra för att göra det ännu lättare.
Nästintill omöjligt att köpa biljetten…
Nästintill omöjligt att köpa biljetten med telefon. Nu har jag lärt mig att köpa biljett innan med datorn, så fungerar det bättre.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.