Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ben al heel lang op zoek naar kwalitatieve nagelproducten. Met Easynails heb ik deze eindelijk gevonden. Heel duidelijk uitgelegd op de website en ook heel betaalbaar.
L'azienda ha risposto
Wederom een supersnelle levering. Klein minpuntje waren de flakes, ze leken op de foto kleiner dan ze in werkelijkheid waren, vond ik. Maar ik heb ze kleiner geknipt, probleem opgelost 👌🏻☺️
L'azienda ha risposto
Pakket was in eerste instantie niet aangekomen, DHL gaf geen oplossing. Easy Nails heeft zonder vragen meteen een nieuwe penseel opgestuurd. Perfecte service lijkt mij zo! Voor een perfect product! No... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestel eenvoudig acryl, gellak, polygel, gel, nail art en meer bij Easy Nails. Met een breed assortiment aan professionele nagelproducten vind je alles wat je nodig hebt voor perfecte nagels. Bestel je op maandag t/m vrijdag vóór 22:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Ganzeweide 58, 6413 GG, Heerlen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Easynails
Heel vriendelijk, snel verzonden en goede producten. Ik zeg doen.

Risposta di Easynails
De kleuren dekken helemaal niet.
De gel kan je niet bijvijlen want dan is het ruw en kan je de kleur niet mooi er op zetten . Dan zeggen ze dat je na de kleuring nog kan bij vijlen maar dan vijl ik mijn kleur weg ook als ik het met een zachte vijl doe. Ik had dit dus gedaan en mooi de stappen gevolgt,de dag erna lagen ze er allemaal al af. Voorderest snelle service.

Risposta di Easynails
Super snelle levering. En de bestelde producten zijn van top kwaliteit. Liquid en powder hechten heel snel en heel goed. Tevreden klant en zal zeker nog vaker bij jullie bestellen.

Risposta di Easynails
Al vaker besteld hier snelle levering en producten zijn altijd wat ze beloven

Risposta di Easynails
Artikelen snel geleverd en van goede kwaliteit !! Goed gevreden . M.v.g.Jacqueline.

Risposta di Easynails
De bestelling is goed ontvangen. Ook fijn dat er een beschrijving erbij zit. Alleen heb ik nog geen tijd gehad om de producten uit te proberen.
Vorig week heb ik de starterspakket voor het eerst uitgeprobeerd. Tijdens het gebruik mis ik extra losse kwastjes om voor de potjes primer, base coat enzo.

Risposta di Easynails
Alles keurig en correct afgehandeld. Zeker door de mail dat het betreffende artikel weer verkrijgbaar was. Top.