Dettagli dell'azienda

1. Negozio di piani di lavoro da cucina
  2. Negozio di mobili per cucina
  3. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

Wij van EasyAanrecht helpen jou met het upgraden van jouw keuken! Met een fantastisch nieuw aanrechtblad kan jouw keuken weer gaan stralen. Daarnaast is het mogelijk om ook spoelbakken, kranen, kookplaten en meer bij ons te bestellen om jouw keuken weer zo goed als nieuw te maken. Door onze volledige montageservices hoef jij je geen zorgen te maken over de keuken. Alleen een mooie kleur uitkiezen in onze showroom, wij regelen de rest. Hopelijk kunnen wij, net zoals bij veel tevreden klanten, ook jou helpen met een prachtig nieuw aanrechtblad!

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en uitgebreid geholpen en…

Vriendelijk en uitgebreid geholpen en geadviseerd. Goede kwaliteit en zorgvuldig geplaatst. Wij hebben een keuken gekocht bij IKEA, maar konden daar niet slagen voor een aanrechtblad, dan is dit echt een top bedrijf waar je volop keuze hebt in mooie aanrechtbladen. Vriendelijke jongens die je keurig op de hoogte houden.

10 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een prettige ervaring gehad…

Wij hebben een prettige ervaring gehad met dit aanrechtbedrijf. De afspraak werd netjes nagekomen en het contact verliep vriendelijk en professioneel. Het aanrecht is mooi geplaatst en we zijn erg tevreden over het eindresultaat.
Wel moesten we iets langer wachten op de levering, waarschijnlijk in verband met de drukte rond de feestdagen. Dat was jammer, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.
Het enige punt van verbetering vinden wij de wasbak. Deze lijkt vrij snel te krassen bij normaal gebruik, wat we niet hadden verwacht.
Al met al zijn we tevreden, met een klein aandachtspunt.

20 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Easyaanrecht is een kundig en eerlijk bedrijf

Easyaanrecht heeft een nieuw keukenblad en een Quooker geplaatst in mijn 12 jaar oude keuken. Ondanks de pech die ze hadden met het verwijderen van het oude keukenblad hebben ze mijn keuken een geweldige upgrade gegeven. Ze hebben de afspraken die we hadden gemaakt meer dan waargemaakt. De keuken ziet eruit als nieuw en de quooker is prachtig weggewerkt in een dode hoek.
Kortom: een echte aanrader. Ze doen wat ze beloven en zelfs iets meer voor een eerlijke prijs.
Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan. Geen focus op profilering via reclame activiteiten maar afspraken nakomen en een mooi en goed product neerzetten.

Easyaanrecht dank!

25 marzo 2026

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Professioneel geholpen, hele goede prijs. Snelle levering en mooi resultaat. Blij met ons blad in de kleur Clamshell van Caesarstone. Binnenkort opnieuw naar EasyAanrecht voor een keukenblad voor de andere keuken! Bedankt Quinn.

21 febbraio 2026

Blij

Goed geholpen bij het uitzoeken van het aanrechtblad. Volgens afspraak gekomen om het op te meten. Aanrechtblad kwam op de afgesproken tijd en is perfect gemonteerd inclusief goed aansluiten van de kookplaat en gootsteen. Wij zijn erg blij!

4 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Betrouwbare vakmensen die professioneel én vriendelijk met klanten omgaan. Ze komen hun afspraken netjes na. Bovendien kreeg ik bij Easyaanrecht de beste offerte voor mijn aanrechtblad. Echt een aanrader!

9 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden, wát een verbetering!

We zijn erg blij met ons nieuwe, mooie aanrechtblad van Composiet. De keuken knapt er enorm van op. Het contact met de jonge mensen van Easyaanrecht vonden wij erg prettig. Zorgvuldig inmeten, goede professionele adviezen en afspraak is afspraak, ook al wonen we wat verder weg. We hebben dit bedrijf gevonden op het internet, dat blijft altijd een gok. Goed gegokt dus achteraf! Quinn en Peter, bedankt.
Maarten en Cristina

7 novembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più