Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig god flytning. Meget flittige og forsigtige flyttemænd. Vores flytning var internt i boområde, hvorfor der kun kan flyttes med trækvogne,men det tog ikke modet fra de unge mennesker. Flytning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We used EasyFlyt for our move from Hillerød to Roskilde. We had a great experience with them from start to finish. They had very transparent pricing and communication before moving day while we made a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En super god oplevelse. Vi skulle have flyttet ting fra vores hjem til sommerhus. Ringede for at få et tilbud, den ene dag og næste dag var alt flyttet. Så nemt og let! God service og venlige fly... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan 100% anbefale easy-flyt.. Super service. Havde brug for akut flyt dagen efter og det var ikke noget problem.. Fik de bedste flyttemænd Noah & Mads “the dream team” virkelig dygtige, søde og super... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di traslochi
  2. Servizio di trasloco e immagazzinamento
  3. Servizio di trasporto pianoforti

Scritti dall'azienda

Vi er glade for at kunne tilbyde vores flytteydelser til dig og ser frem til at hjælpe dig med din kommende flytning. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et tilbud. Vi er altid klar til at hjælpe!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Super effektivt og behagelig flytning

Super effektivt og behagelig flytning

18 agosto 2025

Hej Christian,

Tusind tak for de fantastisk ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Det er vigtigt for os, at alt går glat, og det er dejligt at vide, at vores flyttemænd var flinke og hjælpsomme.

Valutata 5 stelle su 5

De var proffesionelle og venlige

De var proffesionelle og venlige. Vi fik flyttet hurtigt og smertefrit.
Majbritt og mor Birgitte

5 agosto 2025

Kære Kunde,

Valutata 5 stelle su 5

6 stjerner, hvis det fandtes!

Jeg ved ærligt talt ikke, om Easy Flyt er et flyttefirma eller et hold superhelte i forklædning. De kom ind som lyn og torden, pakkede ALT hurtigere end jeg kunne sige “flyttekasser”, og på magisk vis var intet ridset, intet tabt – selv min potteplante, som jeg troede var død, lever nu bedre end nogensinde!

Mændene løftede møbler, som om tyngdekraften var afskaffet for dagen, og smilene forlod aldrig deres ansigter. De var punktlige, professionelle og samtidig så hyggelige, at jeg overvejede at invitere dem til jul.

Easy Flyt får selv et mareridt som flytning til at føles som en hyggelig picnic i parken. Hvis du vælger et andet flyttefirma, så vælger du bevidst at gøre dit liv sværere.

Tak Easy Flyt – I er umulige at overgå!

1 agosto 2025

Hej Bilal,

Hurtig og nem flytning med Team Victor

Hurtig og nem flytning med Team Victor. Dem kan jeg kun anbefale, der var fuld service på alle fronter, alle tidsplaner blev overholdt og det hele med et smil på læben. 👍

8 agosto 2025

Hej Sven,

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde team victor til at hjælpe os

Vi havde team victor til at hjælpe os. Trods lidt forsinkelser fra forrige flytning, var begge klar og hurtige og vi fik overstået flytningen på 3 timer, noget der ellers ville have taget hele dagen hvis ikke mere foruden. Easy flyt kan varmt anbefales.

5 agosto 2025

Hej Vincent,

Valutata 5 stelle su 5

Adam og Victor var fantastisk…

Adam og Victor var fantastisk hjælpsomme og effektive. Tusind tak for at gøre flytningen for mine gamle forældre til en positiv oplevelse!

29 luglio 2025

Hej Mette,

EasyFlyt er nemt!

En super positiv oplevelse. Ankom til tiden, var super hurtige, søde, venlige og med et smil hele dagen. Tak for en positiv oplevelse!

18 luglio 2025

Hej Hans,

Valutata 5 stelle su 5

Oliver og hans team kan virkelig…

Oliver og hans team kan virkelig anbefales. Effektive og super gode. Passer på ens ting. Og sikken de knoklede. Tusind tak.

14 luglio 2025

Hej Camilla,

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Victor og Easy Flyt!

Vi fik besøg af Victor fra Easy Flyt, da vi skulle flytte fra Vejby til København, og det var en stor fornøjelse, samt til en rigtig god pris.

30 giugno 2025

Hej Dennis,

Valutata 5 stelle su 5

Bookning og flytning blev klaret inden…

Bookning og flytning blev klaret inden for 24 timer. Meget tilfreds med hele forløbet - og så var det markant billigere end alle andre tilbud jeg fik.

25 giugno 2025

Kære Søren,

Jeg kan varmt anbefale Easy Flyt

Jeg kan varmt anbefale Easy Flyt. Det var nemt og hurtigt, at få en dato på plads og da de ankom var de super hurtige, effektive og flinke. Tusinde tak for jeres hjælp.

25 giugno 2025

Hej Victoria,

Vi anbefaler Easy Flyt.

Vi er meget tilfredse med Easy Flyt. Vi flyttede fra et meget stort hus og de 3 unge mænd gik i gang med opgaven meget professionelt.
Udover kasser og almindelige møbler flyttede de også klaver
og en tung massagestol og store malerier.
De passede godt på alle vores ting og var meget behagelige at samarbejde med.
Michael og Annette
Hillerød

27 maggio 2025

Hej Annette,

Nemt og effektivt

Klar kommunikation og aftale overholdt til fuld tilfredshed.

6 giugno 2025

Hej Helle,

Valutata 5 stelle su 5

Super godt og fleksibelt flyttefirma…

Super godt og fleksibelt flyttefirma til en fornuftig pris. Kan kun anbefales😊

30 maggio 2025

Hej Sara,

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag flyttet med Easy-flyt

Vi har i dag flyttet med Easy-flyt. Super flinke høflige unge mennesker med godt humør- alt gik let og de passede godt på vores ting - endnu en gang tak for hjælpen

28 maggio 2025

Hej Helle,

Flytning fra 4 til 1

Easy Flyt klarede min flytning fra 4. til 1. sal hurtigt og professionelt. De var punktlige, effektive og håndterede alt med stor omhu. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen,
Kan stærk anbefales

5 aprile 2025

Hej Mihai,

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig svartid og fremragende service

Hurtig svartid, overholdelse af aftalt tid, fremragende flytning og levering.
Kan absolut anbefales

12 aprile 2025

Kære Claus,

Fin flytning

Fin flytning, kom som aftalt med kort varsel, leverede flyttekasse til udlån og hurtig og nem kommunikation.

4 aprile 2025

Hej Mikkel,

Flytning fra Østerbro til Frederiksberg

To gode mænd hjalp med flytningen fra Østerbro til Frederiksberg.
Der var god energi, og man kunne mærke drengene ud over flytningen lagde meget i at servicen og ordentligheden skulle være i top.
Derudover er det altid et plus at de kom med den billigste pris og et tilbud der var overskueligt at gennemlæse.
Klar anbefaling herfra!!

27 febbraio 2025

Hej Frederik,

Valutata 5 stelle su 5

super hurtig tilbage melding og…

super hurtig tilbage melding og tiltrods for en skadet mand kom de på en søndag og klarede flytningen af mit løbebånd

23 febbraio 2025

Kære Wendts Auto,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più