Jeg har igen,igen modtaget lækre produkter fra Easis, marmelade og chokolade 🤗har ikke diabetes, men en irritabel tyktarm, der ikke kan li’ sukker. Sværger til produkter fra firmaet, der altid yder... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Syntes virkelig easis har mange rigtig gode produkter der gør at hverdagen virkelig dejlig nem deres produkter er super lækre og der er så mange spændende ting på deres hjemmeside man kan vælge melle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Informazioni di contatto
Danimarca
- easis.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Forfærdelig bismag
Easis kirsebærsovs er ganske enkelt uspiselig. Ekstremt sødet med et kunstigt sødestof, så smagen er umulig at få ud af munden, føj. Er ellers glad for Easis produkter, men absolut ikke denne kirsebærsovs!

Risposta di EASIS
God service og lækre produkter
Jeg har spist easis produkter i flere år nu, men aldrig bestilt fra hjemmesiden før. Og har for et par dage siden modtaget min første bestilling fra easis, jeg var i tvivl om jeg turde bestille en større mængde af chokolader og marcipan/nougat barer, da jeg ikke havde smagt dem endnu... Jeg har nu fundet ud af jeg har gjort det helt rigtige køb! Produkterne var lækre og jeg har ikke fortrudt det:) Var også i kontakt med den sødeste dame fra easis kunderservice, som var meget hjælpsom og rar. Min pakke var afsendt samme dag. Kan klart anbefale easis:)

Mange virkelig lækre produkter
Ordre nr. 197149. Mange virkelig lækre produkter, som smager fantastisk. Hurtig levering og flot hjemmeside.

Risposta di EASIS
Havde kun lige modtaget mine bøger
Havde kun lige modtaget mine bøger, så bliver den ene bog nedsat til halv pris. Øv

Super hurtig levering
Super hurtig levering, bestilte den ene dag og fik leveret den efterfølgende dag.
Gode produkter, og det er dejligt med mindre pakninger af f.eks. småkager.

Kort holdbarhed
Købte noget skummetmælkspulver hos dem denne uge. Det har en 'bedst før' dato til om 4 mdr.
For mere end 1/2 år siden købte jeg samme produkt hos en forhandler. Den pose hedder 'bedst før' 05.2025.
Man undskylder sig med at man kører med 2 lagre. Et for forhandlere, og et til deres webshop.
Jeg vil derfor advare mod at købe hos dem selv, da man altså kan opleve at få varer med kortere levetid end forventeligt.

Risposta di EASIS
Købte deres sukkerfrie proteinpulver…
Købte deres sukkerfrie proteinpulver med fersken smag og det er den bedste proteinpulver jeg har smagt i de fem år jeg har trænet🤩🤩 Elsker den syrlige smag og at den ikke er særlig sød og tyk i konsistensen. Derudover var der hurtig levering. Stor anbefaling herfra🙌🏼

Fine varer - hurtig levering
Fine varer, hurtig og korrekt levering
Handler der gerne igen

Rigtig god kundeservice.
Rigtig god kundeservice.
Lækker mad og grød næsten uden kalorier.

Risposta di EASIS
Altid lækre produkter og rigtig gode…
Altid lækre produkter og rigtig gode priser, ved kort udløbsdato.

Risposta di EASIS
Forslag til nye easis produkter
Det er bare et forslag til en nogen nye easis produkter hvad med at lave fx en dej der passer perfekt fx man skal lave fx hindbær-muffins?. Eller lave en kagemix med drømmekagemix fx?. Eller en kagemix til kanelsnegle?, Hvorfor er chips poserne så små kan i ikke lave dem større?

For dyre produkter!
For dyre produkter!! Hvorfor skal det lige koste næsten dobbelt så meget, både med jeres is (5 ispinde til ca. 50 kr ) (10 chokolade barer til over 200 kr. 🙄🙄) eller foreks. 2x18 sukkerfri sodavand til næsten 300 kr. Blot fordi man har sat en smiley uden på dåsen ( dyr smiley!!) Handler ikke hos jer igen mere🤬🤬!!

Risposta di EASIS
Hvor er diet shake jordbær
Jeg er super glad for jeres produkter, men har opdaget diet shake jordbær ikke findes hos jer længere, det er jeg ked a, den er dejlig frisk i smagen.

Bestilte nemt på hj.siden
Bestilte nemt på hj.siden. Der var mange gode produkter, og det gik faktisk ret lige til med bestilling, betaling og levering.
Produkterne vil jeg sige deler vandet.
Nogle er gode, andre mindre gode, men alt i alt gode alternativer til "det helt usunde".
Jeg er tilfreds, og kunne bestemt godt finde på at handle med/hos Easis igen.

Helt igennem perfekt
Dejligt, man kan finde alt hvad hjertet begærer på samme site.
Det er nemt at finde de forskellige opskrifter og diverse ingredienser, når man lige er blevet kastet ud i at skulle lave hele ens livsstil om grundet diabetes.
Super taknemmelig for denne hjemmeside findes!

God hjemmeside
God hjemmeside. Varerne kom hurtig, og gode produkter.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.