Stort udvalg, gode produkter, og hurtig eksekvering af ordren der blev pakket samme dag. Klart min nye favoritside til den slags.

Gode produkter, fantastisk service og super hurtig levering 👌 fantastisk god oplevelse. En nem og overskuelig hjemmeside, hurtige svar på skriftlige henvendelser og ikke mindst en super hurti... Leggi di più

Bestilte aroma spejderhagl. Det smager af spejderhagl. Hurtig levering. I kan trykt handle her.

1. Fornitore di sapori, fragranze e aromi

Hos eAroma.dk har vi en plan om at være dit fortrukne valg, når det kommer til Aromaer. På vores side, kan du finde alt fra Base, Flasker, farve & Tilbehør. Vi tilbyder et stort udvalg af kendte mærker og forhandler også vores egenudviklet serie. På siden vil du finde kendte mærker som Capella, Bolsjehuset, Fcukin Flava, IVG, HYGG, Dinner Lady, Fruizee, TFA, Fizzy, Flavor Art, for bare at nævne nogle. Vi sælger kun Aromaer af højeste kvalitet og ALLE vores Aromaer er vandbaserede og lavet på PG. Folkene bag eAroma, har arbejdet med Aromaer og udvikling i 6 år. Tilsammen har vi over 15 års erfaring. Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os vis vores kontakt formular.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Ingen kontakt???

Jeg skriver igen da min omtalte pakke fra tidligere indlæg er forsvundet med gls. Gls skriver at jeg skal kontakte earoma og forklarer situationen. Efter 5 mails til earoma, som ikke er blevet besvaret skriver jeg her, da earoma gerne besvarer på denne side. Håber på svar

5 gennaio 2026

Hej Lars.

Prøv at se om vores efterhånden mange svar til dig, er havnet i dit Spam filter?.

Vi skriver 2 mails til dig i går:

Hej Lars.

Jeg kan se at du har lagt en ny ordre.

Skal vi refundere dig for den første eller sende begge parker til dig igen?

Venlig hilsen
Oliver
eAroma.dk

2. Mail:

Hej igen Lars.

Vi har sendt begge ordre af sted til dig i samme pakke, for at sørger for den kom af sted i dag.

Vi kreditere dig for fragten af den seneste ordre du har lavet.

Venlig hilsen
Oliver
eAroma.dk

-----

Vi beklager at GLS har smidt din pakke væk, men vi har over 5 mails forsøgt at få fat i dig og svarer på dine skriv, men det virker ikke som om at de lander i din indbakke.?

Under alle omstændigheder, så har vi sendt din bestilling fra i går af sted igår og vi har vedlagt alle de varer som GLS smed væk på din sidste bestilling, samt refunderet dig for fragten.

Jeg håber du vil genoverveje dine 1 stjernede anmeldelse.

Rigtig god dag. :-)

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. 5-7 dage fra man har bestilt til leveret.

2 agosto 2025

Hej Tommy.

Jeg kan godt se at det har taget noget tid, med din forrige bestilling. Jeg er dog lidt ærgerlig over at de 2 stjerne er lagt hos os og ikke DAO som har brugt en mindre uge på at levere pakken.

Din bestilling blev lagt hos os Lørdag. Vi sender den Mandag og så bruger DAO 3 dage på at levere den.

Er glad for at du alligevel har lagt en ordre mere, vi satser på at den er lidt hurtigere fremme. :)

Vh
Oliver (sif) ;)

Lang leveringstid

Lang leveringstid
Ved ikke om hurtig levering er nå man bestiller d. 7/8 og man får leveret d. 15/8 ???
Jeres svar stemmer hvis ikke helt med virkeligheden.

7 agosto 2025

Hej Charlotte.

Er noget forbløffet over denne anmeldelse. Din ordre blev lagt klokken 15:47 - Vi overleverede din pakke til DAO klokken 17:08 samme dag, under 2 timer efter du havde bestilt.? Dette fremgår også af Track & Trace. Dette kan vi desværre ikke gøre meget hurtigere.

"UPDATE"
Hej igen Charlotte, Jeg kan godt se at du har en pointe, jeg har tjekket i systemet og I vores fragtsystem er ordren først gået igennem d. 12 hvor vi som skrevet ovenfor sender din pakke afsted 2 timer efter. Når jeg kigger i vores backend, så kan jeg godt se at ordren faktisk er lagt d. 7/8 men ikke blevet overført til vores fragtsystem. Du kan se på Track & Trace at det står som at vi har modtaget ordren d. 12 https://track.shipmondo.com/dao/00057151273338289882?type=package

Her er tale om en systemfejl, som vi gerne vil beklage.
Jeg har refunderet dig for fragten.

Bedste hilsner
eAroma

Lever ik op til hurtig levering

Opdateret efter svar:
Pakken blev ikke senst tirsdag. Men onsdag. Hvorfor ikke bare skrive hey vi beklager den lidt langsommere levering. Og selvf har i modtaget min mail. Fejl sker. Men own it i stedet for at komme med sådan en feedback.

Svarer ikke på mail når man skriver. skilter med hurtig levering. Sendte først efter 5 dage (bestilte fredag, pakke kom først torsdag. Afsendt fra virksomhed onsdag). Det er ik hurtigt. Fik mine varer. 2 af flaskerne var fedtede. Men ellers ingen fejl.

19 aprile 2024

Hej Helle.
Du har helt ret I at din pakke desværre kom 1 dag senere ud af døren, end vi bestræber os på.
Du bestilte Fredag aften og din pakke blev sendt fra os, tirsdag. Vi svarer altid på mails samme dag som vi modtager dem. Men vi har ikke modtaget nogen mail fra dig?
Vh eAroma

Opdateret svar:
Hvis du tracker din ordre via DAO: 00057151272791939860
Så vil du se at din pakke er indleveret d. 23/4 hvilket var i tirsdags.
Jeg har søgt efter alle mails fra "Helle" og vi har altså ingen mails modtaget fra dig og heller ikke i vores spam filter.

Din pakke skulle være sendt Mandag, vi beklager at den først blev sendt Tirsdag.