e-Rewards  Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Is leuke manier om jouw mening te delen, een ook punten daarbij te scoren. Soms ontbreekt de enquête en kan ik die niet afmaken, toch helpt klantenservice altijd keuring mee. Kortom: een aanrader!

Valutata 5 stelle su 5

Zij doen interessante onderzoeken en uit dien hoofde is er een vruchtbare samenwerking. Als er even iets mis gaat in de verbinding of anderszins toont men zich begripvol en actief om het een en ande... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren neem ik deel aan de enquetes via e-Rewards. Met de punten die ik daarbij verdien kan ik weer andere punten scoren bij, bijvoorbeeld, All Accor en met die punten kan ik mijn hotelboekingen... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op zich prima manier om punten te verdienen voor bijv Accor hotels en Flying Blue, maar jammer is wel dat je vaak al heel ver in enquetes bent en die dan opeen worden afgesloten met de melding "u beho... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Deel uw mening in online enquêtes, test toekomstige producten, neem deel aan opdrachten in de echte wereld, om Opinion Points te verdienen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

35 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ze gaan steeds verder in het indringen

Ze gaan steeds verder in het indringen. Nu kon ik geen nieuwe enquete meer openen zonder akkoord te geven op het vrijgeven van mij IP-adres en directe toegang tot mijn apparaat/apparaten om mijn media gedrag te kunnen monitoren. Zonder deze toestemming kon ik niet verder. Dat wil ik niet, dus ik werd gedwongen mijn lidmaatschap op te zeggen. Er werd wel gesuggereerd eerst mijn rewards te verzilveren voor het opzeggen van het account. Maar in de praktijk lukte dat niet. Bij het maken van een keuze en het moeten invullen van gegevens bleef de verzendknop niet functioneren. Volgens mij is het meer een club die goedkoop gegevens wil verzamelen en die tegen flinke tarieven verkoopt. Op zich nog een te aanvaarden business model, maar dan moet je niet de boel gaan beduvelen of na een tijdje goede ervaringen te hebben opgedaan proberen teveel in te dringen in iemands privé leven. Ik zou hierbij graag een waarschuwing willen laten uitgaan naar mensen die overwegen hieraan te gaan deelnemen.

2 febbraio 2024

Onjuiste manier van verificatie

Al heel wat jaren ben ik lid. Gaat altijd prima. Afgelopen week wilde ik weer punten verzilveren maar dat kon niet meer omdat ik eerst mij identiteit moest verifiëren bij Veriff. Hier moest ik een kopie van mij ID of rijbewijs inscannen en een foto van mijzelf maken met de app.
Pas daarna kon ik uit laten betalen.
Te zot voor woorden!! dan maar hopen dat mijn gegevens veilig zijn. Ik heb een klacht ingediend bij E-rewards en hun reactie was dat dit wettelijk moest. Helemaal belachelijk!
Ik heb mijn account opgeheven!

26 ottobre 2023

Frauduleus bedrijf!

Frauduleus bedrijf!

Na het invullen van vele reviews en dan eindelijk genoeg punten te hebben om over te maken, geven ze aan dat er conflicten zijn in het systeem en dat er zaken zijn die niet kloppen. Vervolgens wordt je account opgeschort en ben je de punten kwijt. Vervolgens reageren ze niet meer wanneer je om uitleg vraagt.

Let op, dit is gewoon een verzamelsite van enquetes. Bij de oorspronkelijke aanbieder krijg je veel meer voor het invullen. Ze cashen zijn flink op de enquetes en betalen niet of nauwelijks uit. Ze proberen er onderuit te komen wanneer mogelijk.

Verdoe je tijd niet aan dit bedrijf! Zoek andere sites om enquetes in te vulen.

4 novembre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più