Valutata 5 stelle su 5

Ik had een bestelling geplaatst. De dag zelf heb ik een e-mail ontvangen dat de stock niet klopte en het product er niet was. Het geld is onmiddellijk terug overgemaakt en goed aangekomen. Jammer van... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In de laaste maand 2x iets besteld bij E-cardshop en beide keren erg tevreden met hoe de pakjes waren ingepakt. Zelfs een pre order 1 dag na de release van de nieuwe set binnen gekregen, dus erg goede... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik zal hier snel weer bestellen. Flinke bestelling gedaan (voor mijn begrippen). Afhandeling order ging goed. Helaas lijkt mijn pakket ergens te zijn blijven liggen na het printen van het label.... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Opzich een prima shop met genoeg keuze en prima prijzen. Echter zijn de pre-orders die ze aanbieden echt heel slecht. Ik weet dat Pokemon werkt met soft releases maar het lijkt wel alsof de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di compravendita di figurine

Scritti dall'azienda

De Pokémonwinkel van Groningen/Nederland. Kaarten en sealed items voor iedereen.

4,3

2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Niet al te best

Opzich een prima shop met genoeg keuze en prima prijzen.

Echter zijn de pre-orders die ze aanbieden echt heel slecht.
Ik weet dat Pokemon werkt met soft releases maar het lijkt wel alsof deze webshop achteraan staat en echt als allerlaatst alles binnen krijgt.
Als die pre-order dan in hun magazijn is dan kan je ook nog eens een week wachten tot je het daadwerkelijk binnen hebt.

Dan nog over de Destined rivals pre-order. Er is al veel over gezegd maar het zo ophypen, lage prijzen promoten en dan er raar van staan te kijken dat er 100den bots staan te wachten om 20.00 uur en de website het niet eens aankan..
Dit had echt anders aangepakt moeten worden. Een mailtje of een berichtje in je insta story vlak voordat het live ging had ook volstaan. Dan weet je zeker dat bijna alleen liefhebbers het zouden kopen.

15 maggio 2025

Review positief herzien

Ik vond de communicatie heel erg slecht. Duurt vrij lang voor het verzonden wordt en lang wachten op reacties. Ben verzamelaar en vroeg om een art setje maar bij ontvangst 4x zelfde art. Heel teleurstellend. Wilde na deze testkoop grote bestelling doen, maar na deze ervaring ga ik daar nog erg lang over nadenken.

Update 17-5-2025

Met eigenaar in contact gekomen. Heeft zich verontschuldigd dat hij niet gezien had wat ik eigenlijk zocht. Voor een andere set wel art set gekregen die ik zocht met korting en wat extraatjes voor de moeite. Verzending duurt nog steeds vrij lang maar nu wel zeer tevreden

10 maggio 2025

Aanrader!

Ik kan iedereen E-Pokeshop aanraden voor al je TCG behoeftes.
Eerlijke prijzen, snelle levering en goede service.
Pre-orders van Pokemon ook netjes uitgeleverd met goed contact.
Kortom, fijne betrouwbare en eerlijke shop. Ik bestel hier voortaan mijn orders!

14 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ik zal hier snel weer bestellen.

Na een snel antwoord op mijn vraag voor de status was mijn pakket onderweg gestuurd en ontvangen in goede orde en producten zelf waren netjes.

25 novembre 2024

10/10

Op zoek naar Pokemon Kaarten? Dan is dit de juiste plek.

- Ruim aanbod
- Goede prijzen
- Goede service

De vaste plek voor mijn aankopen!

2 dicembre 2024

Bestelling

Leuke webshop,
Netjes de pakket geleverd gekregen.
Alle met alle leuke webshop met mooie prijzen!

13 novembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più