Købte en ak-ko silence 700 for 7 år siden i Silvan. Blev anbefalet e-gartner til at lægge vores tråd ned, fik en pris som så var det halve af aftalen. Claus instruerede om brugen og indstillingen af r... Leggi di più
E-gartner Claus fik en rundvisning i baghaven og vi fik drøftet og aftalte, hvor den nedfræsede kanttråd skulle placeres, hvorefter han gik i gang. Kort efter var kanttråden fræset ned og Claus pro... Leggi di più
Jeg kontaktede e-gartner via en mail, i hvilken jeg præsenterede mine ønsker. Claus Wad svarede meget hurtigt efter at have sat sig ind i opgaven. Vi kommunikerede nogle få gange frem og tilbage, og... Leggi di più
Danmarks eneste landsdækkende installationsfirma! e-gartner ApS installerer samtlige robotplæneklippere på det danske marked. Installering Montøren kommer hjem til dig og monterer de kabler i græsplænen, som robotten navigerer ud fra. Kablerne fræses nænsomt ned i din græsplæne ved hjælp af en speciel nedpløjningsmaskine. De vil herefter være skjult og beskyttet under plænen. Vi leverer og installerer og går først når alt virker, som det skal..
Pile alle 11, 3480, Fredensborg, Danimarca
- kontakt@e-gartner.dk
- e-gartner.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Han var flink og behagelig
Han var flink og behagelig. Svarer på spørgsmål. Robotten kørte, da han kørte. Vi var fuld tilfreds.
Meget fin service af Claus
God professionel service.
Super god service alt har virket fra…
Super god service alt har virket fra start og alle aftaler overholdt 100 %
Reparationen gik hurtig.
Robotopsætning gardena
Fantastisk betjening hele vejen
Rigtig behagelig medarbejder , som opsatte min robotplæneklipper.
Professionel til fingerspidserne
Har brugt e-gartner to gange til en installation. Første gang for 3 år siden, og så i 2025, hvor vi investerede i en ny robotplæneklipper, der krævede et styringskabel. Begge gange særdeles pædagogisk og professionelt. Da de kunne bygge videre på den gamle installation, fik jeg oven i købet rabat, fordi installationen tog kortere tid. De kom endda en søndag. Så er man proff!
Sikke en service!
Sikke en service!
Vi henvendte os til Claus for at få hjælp til den optimale robotplæneklipper til vores nye have. Da det er anden gang vi brugte e-gartner, stolede vi på Claus’ anbefaling, til stor tilfredshed!
Claus leverede, installerede og instruerede os til vores nye Stiga -og den kører bare!
Stærk pris, faktisk lidt overraskende, når man tænker på den service vi har mødt!
Kæmpe anbefaling herfra!!!
God service og venlighed
Installering af robot plæneklipper.Med…
Installering af robot plæneklipper.Med kanttråd.
Konstruktiv forklaring
Vores forventninger blev ikke opfyldt.
Vores forventninger blev ikke opfyldt.
1 vores have blev ikke til en græsplæne, så vi skal fysik flytte robotten.
2 ledningerne ligger langt fra kanten, så vi må slå kanter med alm. græsslåmaskine.

Risposta di e-gartner
Professionel
Vi var meget tilfreds med selve…
Vi var meget tilfreds med selve vejledningen
omkring installeringen af Plæneklipperen, vi er ældre mennesker, og Claus Wad gav sig god tid og kommunikerede også med vores nabo vedr. det teknologiske. Det var en stor hjælp.
rigtig god oplevelse.levede helt op til…
rigtig god oplevelse.levede helt op til mine forventninger.god vejledning,som selv jeg kunne forstå.sympatisk mand,som jeg roligt kan anbefale.
Jeg skulle have nyt batteri på…
Jeg skulle have nyt batteri på robotplæneklipperen, da den kæmpede sig rundt på græsplænen. Claus tog hurtig affære og kom endda og skiftede batteriet før vi aftalte, og nu kører den igen som en drøm.