DWRS label Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn sneakers gingen eerder kapot dan je normaal van schoenen mag verwachten. Daarom stuurde ik hierover een mailtje en wat foto’s naar Dwars. Niet wetende wat ik kon verwachten. Binnen 3 werkdagen wa... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Meerdere sneakers al van jullie wat een plaatjes en wat lopen ze fijn! Onlangs cowbowlaarsjes binnen gekregen helaas de hak bij beide laarsen snel kapot maar dit is door jullie heel netjes opgelost do... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles keurig bezorgd Ben laaiend enthousiast over de jupiter sneakers Mijn derde paar reeds Lopen ontzettend lekker Als je besteld zijn ze er andere dag Heel fijn geregeld Goede prijzen en... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij DWRS en hoewel één product beschadigd aankwam, was ik onder de indruk van de klantenservice. Ze reageerden snel en hielpen me uitstekend bij het oplossen van he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

"Wij zijn hét jonge en vooral trendy schoenenmerk van Nederlandse bodem! DW\\RS staat voor vernieuwende, betaalbare en kwalitatieve lederen schoenen voor dames, heren en kinderen. Onze DWRS label collectie is verkrijgbaar via onze website en bij 325 retailers in Nederland!" In samenwerking met gecertificeerde fabrieken in Portugal werken wij er hard aan om de collectie zo duurzaam mogelijk te laten produceren. De partners daar, maar ook de toeleveranciers, selecteren we daarom zelf. Hierdoor zijn de materialen gekwalificeerd en ook steeds vaker gerecycled. Van restmaterialen uit vorige producties laten wij samples maken om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk afval overblijft.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

227 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Alles prima geleverd en blij

Alles prima geleverd, heel snel en ik ben altijd blij met de producten van DWRS!

5 agosto 2025

Risposta di DWRS label

Wat leuk om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de schoenen van DWRS. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service!Geweldige…

Goede en snelle service!Geweldige kwaliteit schoenen!

Risposta di DWRS label

Wat leuk om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service én de kwaliteit van de schoenen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd mooie en kwalitatief goede…

Altijd mooie en kwalitatief goede schoenen. Mijn favoriete merk!

Risposta di DWRS label

Wat geweldig om te horen dat je zo'n fan bent van DWRS label! Bedankt voor je leuke woorden. Veel plezier ermee en tot een volgende keer!

Zeer tevreden

Super,mijn hak was losgelaten en de volgende dag al een nieuw paar ontvangen!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en leuke sneakers en…

Snelle levering en leuke sneakers en instappers

Goede oplossing

Eerste paar schoenen (uitverkoop)was de neus los, terug gestuurd en zelfde terug besteld maar ook bij deze was de neus los. Dit kon echter bij de schoenenmaker geplakt worden. In samenspraak met dwrs zijn we tot een goede oplossing/compromis gekomen. Ze hebben alle kosten die ik gemaakt hebt voor het herstellen vergoed.

1 luglio 2025

Risposta di DWRS label

Bedankt voor je duidelijke en eerlijke review! Wat jammer dat er bij beide paren een probleem was met de neus van de schoen – dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat we samen tot een passende vergoeding konden komen. We waarderen je geduld en vertrouwen in onze service. Veel plezier met je herstelde schoenen.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, 1e schoenen waren te strak, maat groter besteld. Ook weer snel geleverd en mijn geld snel retour, en…… top schoenen

1 agosto 2025

Veel keuze

Veel keuze, goede schoenen!
Dochters zijn er gek op!

1 agosto 2025

Risposta di DWRS label

Wat leuk om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met onze collecties én de kwaliteit van de schoenen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

Snelle nette levering

Risposta di DWRS label

We zijn blij dat je tevreden bent met onze service van de schoenen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

Super snelle levering

Super snelle levering , en altijd mooie schoenen

DWRS label

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più