Har tre Duux Edge panelovner jeg fikk tak i for noen år siden. To av dem er inne til reparasjon. En av dem for å ha slått ut sikringen i skapet, den andre for å slutte å varme. Den ene er en i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
6 jaar geleden 2 verwarmingselementen gekocht. Een convertorplaat ging al kapot na 1,5 jaar. Helaas konden we de aankoopbon niet meer vinden. De 2de convertorplaat heeft het bijna 6 jaar volgeho... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We bought an Edge heater just over a year ago and it worked great at first but now even when turned on and set to warm, it simply doesn’t produce any heat at all. We’ve been in contact with Customer S... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Your company deserves five very shiny stars! I bought the beautiful Whisper 2 ventilator for my little dogs to keep them comfortable while they’re home alone, and I couldn’t be happier. This wonderfu... Leggi di più
We design functional and eye-catching products to provide you the most comfortable and healthy indoor air.
Veghelsedijk 2f, 5406 TE, Uden, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Het leveren van kwalitatief hoogwaardige design ventilatoren is één ding, maar een goede klantenservice tref je niet vaak. Niet alleen krijg je ontzettend snel en vriendelijk antwoord, ze staan ook echt voor je klaar. Zo ben ik al meerdere malen bijgestaan met kleine technische vragen en heb ik zelfs een nieuwe (kosteloze) afstandsbediening ontvangen omdat ik die van mij per ongeluk kapot heb gemaakt. Dank jullie wel :)
Een jaar geleden de Duux Whisper Flex gekocht mede op basis test in Consumentengids. Gebruiken de ventilator in de slaapkamer wanneer het daar te warm wordt. Functioneert fluisterstil en koelt goed. Bediening via app of afstandsbediening. Na de zomer de ventilator weggezet.
Twee weken geleden weer geplaatst alleen was niet meer via app te gebruiken. Goed en snel mailcontact met de Klantenservice maar ook met hun suggesties bleef de ventilator niet te bedienen met de app. Het voorstel kwam om de ventilator om te ruilen voor een nieuwe. Duux verzending kon pas plaatsvinden wanneer ons exemplaar verzonden was. Helaas geen doos beschikbaar waar hij in past maar dat was niet nodig: mocht in een vuilniszak verpakt worden.
Nadat hij zo verpakt was foto's gestuurd met de vraag of het zo goed was: reactie was 'prima'. En 26 uur na de verzending mijnerzijds had ik een nieuw exemplaar in mijn bezit. In elkaar gezet (heel simpel) en op het netwerk aangesloten: werkt zoals het hoort!!
De behulpzaamheid van de Klantenservice én de eigenschappen van deze ventilator zijn te prijzen en dus aan te bevelen!!
Telefonisch niet te bereiken, via whatsapp geen reactie binnen 24 uur. Vervolgens een bericht of we een nieuwe melding willen doen omdat het team niet in staat is geweest om binnen 24 uur te reageren. En dit bleef een paar dagen doorgaan.
Het betreft een airco met storing over een vol waterreservoir, maar het waterreservoir is leeg.
Uiteindelijk een korting aangeboden gekregen van 40% voor een nieuwe airco.
Onvoorstelbaar hoe er wordt omgegaan met klanten en ook het thema duurzaamheid. Een apparaat van bijna 1000 euro weggooien om een kleine storing welke vermoedelijk te verhelpen is.
Geen service, geen menselijk contact, geen Duux meer voor ons.

Risposta di Duux
Hebben een Duux Whisperer in april 2019 gekocht.
Kwam uit op.a. test van consumentenbond goed uit de test met als grote plus dat hij heel stil is.
Dat is hij inderdaad als hij het doet.
Ter info wij ge ruiken die ventilator alleen als het kwik boven de 28 graden komt.
Vorig jaar deed de ventilator niets meer toen wij hem van zolder haalden. Na een paar keer op goed geluk hoger en lager gezet te hebben deed hij het plotseling weer.
Vandaag weer van zolder gehaald, maar helaas hij doet niets meer (display op voet doet het wel maar ventilator doet niets ook tilt en swing werkt niet). Ook hoger en lager zetten helpt niet meer.
Nu kunt u wel zeggen, ja hij is al 5 jaar oud, maar er zijn ook jaren geweest dat we de ventilator niet hebben hoeven te gebruiken.
Daarom geef ik niet meer dan 1 ster omdat ik vind dat zo'n dure ventilator wel langer mee moet kunnen gaan.
Andere goedkope ventilatoren van Action gaan wel langer mee.
Update 09-07-2024
Ik heb een mailtje naar Duux gestuurd met mijn klachten over de levensduur van hun product.
Heb daarop inderdaad het aanbod gekregen van een korting van 25% als ik een nieuwe ventilator direct via de site van Duux koop.
Een nieuwe Duux Whisperer is echter €140,=
Als je daar 25% korting vanaf haalt wordt de nieuwe ventilator net zo duur als waar ik hem voor gekocht heb in 2019. Ik voel er weinig voor om weer zoveel geld uit te geven voor een product waar ik geen vertrouwen meer in heb qua levensduur.

Risposta di Duux
Na drie jaar begeeft de Duux Whisper het en ik kan zowel bij Duux zelf als bij Coolblue niet terecht voor eventuele vervanging. Dat zo’n dure ventilator het na drie jaar begeeft is wel heel erg snel en slecht. Ik zou dan ook geen Duux meer kopen of adviseren. Bij Coolblue werd aangegeven dat die dingen Max drie jaar mee gaan, mogen ze wel aangeven had ik gemeld, maar dat doet Duux en cool blue niet!!!! Hoezo coulance korting geven, weer een duur kopen en dan weer met een kapotte ventilator zitten!!!!!!! Stuur maar een nieuwe Duux of Coolblue, want dit is slechte reclame voor geen glimlach!!!!!

Risposta di Duux
We hebben naast een verwarmingsproduct nu ook een Whisper fan gekocht. Beide producten zien er mooi uit, zijn super stil en de levering was snel. Vooral de Whisper is uiterst stil en blaast toch veel lucht. Ik zou het iedereen aanraden.
Ik heb een duux tafelmodel ventilator gekocht. Spectaculair product, superstil, gebruiksvriendelijk, helemaal top! Aanrader voor iedereen die zonder airco koel wil werken!
Mooie producten en goede kwaliteit. Ik heb een kachel en een ventilator. Beide werken prima. Na de app update werkt ook de app goed en zonder storing.
Wat een waardeloze producten levert Duux. Ik heb onlangs bij Bol.com zo'n dure ventilator van Duux gekocht. Deze zou heel stil moeten zijn. Nou absoluut niet, die Duux maakt nog meer herrie dan mijn oude ventilator van de Action. Dus ik heb deze gelijk bij Bol.com omgeruild, want ik dacht: zeker de pech van een slecht exemplaar. Helaas, ook de nieuwe maakt net zo veel herrie. Verder zien die ventilatoren er op internet mooi uit, maar in het echt is het maar goedkoop en dun plastic. Absoluut het geld niet waard, dus ik adviseer iedereen: niet kopen die rommel van Duux !

Risposta di Duux
Mijn duux whisper ventilator gaf na 1,5 jaar de horizontale functie op. Na wat filmpjes en de bon te hebben gestuurd gaf de medewerkster het voorstel om een nieuwe op te sturen en de oude retour. Dit was boven mijn verwachting, ik had namelijk verwacht een reparatie aangeboden te krijgen. Dit was ook meer dan oke geweest, maar dit vind ik echt super service. Ik kreeg direct een retour label en omdat ik geen doos kon vinden in die maat kreeg ik advies het in een vuilniszak te doen. Zodoende gedaan, volgende dag stond de nieuwe al voor de deur.
Ik ben echt zeer prettig en vriendelijk geholpen, ben ook altijd tevreden geweest over het apparaat. Ik raad duux ventilatoren iedereen aan!
Ik heb een aantal jaren een duux wisper,
de wisper werkt goed daar ben ik zeer tevreden over.
Maar de Android app vind geen verbinding als jaren niet.
Ik heb zins kort een duux Blizzard 12K.
En je raad het al , geen verbetering in de app. Totaal geen verbinding.
Ik weet veel van wifi en ik heb zelf mijn router compleet gereset.
Ik heb ook alle wifi 5 uit geschakeld en alleen de 2.4
maar niks.
Ook het gast netwerk aangezet op de 2.4 zonder enige beveiliging.
en nog steeds geen verbinding op geen van beide apparaten.
En ik heb een hele krachtige router.
Ik heb zelf om te testen mijn oude router uit de kast gehaald die alleen maar 2.4 heeft.
Ook daar op werkt het gewoon niet.
ASUS ROG Rapture GT-AX11000
Beide duuxen zijn GEN1
En bij mijn Blizzard was geen remote mee geleverd.
En Ik wil een doorvoer door een plaat in een uitzet raam die als dicht klapt als de airo uit staat.
Doorvoer spul genoeg, maar niet voor de slang die er bij zit.
Geen maat die past op de 150 doorsnede.
Dat dus.
Spul is goed, maar de app is waardeloos....
Mijn airco staat hier al 3 dagen in de kamer maar kan niet aan omdat er geen koppel stukken zijn.
En ik heb meerder apparaten die alleen op wifi 2.4 werken.
Wasmachine, Ring deurbel en Ring Chime, Bewakingscamera's.
Die werken gewoon allemaal.
Heel prettig en snel geholpen door Floor van de klantenservice!
Smart Flex met kapot motortje. Het onderdeel heeft er 2 en los kost het nog geen 7,- euro. Advies is om een volledig nieuwe motor te kopen a 69,- euro. Garantie is net 2 maanden verstreken dus nooit geen product van Duux weer. Prijs kwaliteit is slecht en de service is nog slechter. Liefst min 5 sterren maar helaas is dat niet mogelijk
het verbinden met de app is een hele gedoe dat uiteindelijk niet lukt. Zelfs met 2.4GHZ.
Ik geef het op en gebruik nu dan alleen de afstandsbediening.
Accu gaat ook snel op. Als ik wakker wordt wat soms korter dan 8 uur is is die al uit terwijl die net nieuw is. ik gebruik drm de accu ook niet meer.
Echt geen 170 euro waard to be honest.

Risposta di Duux
Verschillende apparaten van Duux aangeschaft, juist omdat ik het design geweldig vindt en ook de toepassingen. Wel wat problemen met de app gehad maar dat hebben ze met een update inmiddels opgelost.
Geweldig mooi merk!
Apparaat na 25 maanden al kapot, geen enkele ondersteuning vanuit Duux. Ik kan 25% korting krijgen op een nieuwe. Tijdens het gebruik ook veel mankementen zoals slecht verwarmen en een langzame app die ook niet goed werkt. Verbinden lukt 9 van de 10 x niet. Mede dankzij de slechte service voor mij nooit meer een Duux.
De app werkt regelmatig niet. Mail met inlogcode komt veel te laat aan zodat code onbruikbaar is. Samenvattend: onbetrouwbaar.

Risposta di Duux
Ik heb nu een jaar de Duux ventilator Kacheltje. Het is een mooi Kacheltje en ook stil. De app is echt heel slecht ik heb inmiddels een hoop apparaten aan de WiFi maar zo slecht als Duux heb ik nog nooit gezien.

Risposta di Duux
Ondanks de belofte op beterschap van de app blijft het knoeien. Over het kacheltje best tevreden maar de aansturing via app is een drama. Goed advies : niet kopen die producten totdat ze werkelijk gaan werken zoals het hoort.

Risposta di Duux
Bought a Duux smart heater I grey. What an absolute waste of money and complete joke of a company. Half of the heating elements blow out cold air after only two months. The ‘smart’ element is far from smart as the app rarely connects to the heater. You either have to reconnect it to your wifi each and every time or log back into your account via a code that they sent to your email that half the time never arrives. Biggest con going - DO NOT buy anything from this company. We will be taking this awful thing back to Argos

Risposta di Duux
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.