Het slaapmasker was de volgende dag al binnen, een snelle verzending dus! Helaas was het slaapmasker zelf niets voor mij omdat ik het gewicht te licht vind. Na aanvankelijk wat problemen met retourn... Leggi di più
Een prachtig vormgegeven product die voor onze dochter echt een fijne toevoeging geeft voor haar nachtrust. Ze valt hierdoor heel relaxed in slaap. De mooie frisse lila kleur en de zachte stof maakt h... Leggi di più
Super snel verzonden, goed bereikbaar voor vragen. Een heel fijn product, goed afgewerkt. Zelfs over de manier van verzenden is nagedacht-milieuvriendelijk. Met Dutje slaap ik dieper en minder onrust... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Dutje geloven we in de kracht van echte rust. Geen haast, geen ruis – alleen diepe ontspanning en herstellende slaap. Wij maken het makkelijker om je hoofd leeg te maken, je ogen te sluiten en op te laden voor morgen. Welterusten begint bij Dutje.
Paesi Bassi
- support@dutje.com
- dutje.com
Le persone hanno visualizzato anche
Mijn zacht Dutje
Mijn dutje werd heel snel bij mij thuis geleverd. Sinds ik Dutje gebruik, slaap ik als Doornroosje met een slaapmasker. Ik vind het heerlijk om na een dag in mijn bed te gaan liggen, dutje op mijn ogen, oordopjes in mijn oren en naar een yoga nidra te luisteren. En dan heerlijk na een paar minuten al in slaap te vallen. Ik wil echt niet anders meer.
Fijn slaapmasker, heerlijk mee geslapen
Fijn slaapmasker. Blijft bij mij goed zitten als je m vastmaakt. Ik trek m meestal iets opzij anders ligt de strik achter mijn hoofd iets te dik, maar ik slaap er goed mee. Gelijk de eerste nacht al en ik ben echt een slechte slaper. Lekker zacht en dekt het licht goed af. Had 'm misschien iets zwaarder verwacht maar denk ook niet dat het masker te zwaar moet zijn voor je ogen. Wat ik ook prettig vind is dat ik m beetje over mijn oren kan trekken zodat ik helemaal in mijn slaapcoconnetje lig. Ben wel benieuwd hoe het met wassen gaat, dat heb ik nog niet ondervonden.
DUTJE WERKT ECHT!
Gisteren ontvangen en gelijk heerlijk geslapen vannacht. Top product. Heerlijk zacht, met een warme en koude kant. Ook fijn als je hoofdpijn hebt.
Dikke aanrader dus!
Sinds ik dutje gebruik slaap ik de hele…
Sinds ik dutje gebruik slaap ik de hele nacht in een stuk door! Ik ben er super blij mee en merk overdag echt positieve veranderingen doordat ik zo goed slaap.
Ik heb een week later er ook een voor mijn vriendin besteld die ook wel eens slecht sliep
De verzwaring op de ogen is fijn maar…
De verzwaring op de ogen is fijn maar ik mis toch dat je het masker kan vastmaken ivm omdraaien ‘s nachts.
Waarom niet een masker die je kan vastmaken met op de ogen de verzwaring zodat hij gewoon blijft zitten.

Risposta di Dutje
Gekocht voor mijn vriendin haar…
Gekocht voor mijn vriendin haar verjaardag. Ze is er super blij mee en draagt het nu iedere nacht.
Een super aankoop!
Dit slaapmasker heeft mij enorm geholpen met beter in slaap vallen. Ik gebruik het nu 2 weken ongeveer. Waar ik er eerst 0,5-1 uur over deed, doe ik er nu misschien 5 minuten over. Ik maak het masker achter mijn hoofd vast en dat zit niet vervelend. Hij blijft niet de hele nacht zitten, maar dat vind ik niet erg. Dan gaat hij of om mijn nek zitten of hij gaat bovenlangs van mijn hoofd af. Daar merk ik zelf snachts niks van.
Ik slaap geen nacht meer zonder!!!!
Ik ontving mijn dutje binnen 2 dagen. Hij is heerlijk zacht en perfect van gewicht. Heel fijn om mee te ontprikkelen. Ik slaap geen nacht meer zonder!
Snelle verzending, goede service!
Na aanvankelijk wat problemen met retourneren, is dit door het bedrijf alsnog super netjes opgelost - heel fijn en een aankoop bij dit bedrijf is zeker aan te raden ☺️
Heerlijk masker om mee te slapen
Heerlijk masker om mee te slapen! En hele fijne en goede klantenservice.
Weet het nog niet...
Ben er nog niet over uit...pas 1 of 2x geprobeerd en toen was ik me steeds bewust dat er iets op mijn ogen lag. En misschien is het gewoon even wennen want voor een dutje tussendoor heb ik vaak gewoon geen tijd...
Maar zou dat wel willen 🙈🤣
Het slaapt heerlijk.
Het slaapt heerlijk.
Heb er een voor mezelf en een voor mama en beiden zijn we er erg tevreden over.
Super!
Snel geleverd, product zoals afgebeeld. Ik viel er snel mee in een diepere slaap.
Het werkt echt
Het werkt echt! De prijs liet me even twijfelen, maar ik vind het het echt waard. Goede kwaliteit, geen Chinese meuk.
Zéér snelle levering, fijn product
Zéér snelle levering, ‘‘s avonds in bed besteld en de volgende middag was ie er al. Ik dacht eerst dat hij niet zwaar genoeg was maar na even liggen en eraan wennen, vond ik hem toch wel heel fijn. De lichte druk op mijn ogen werkt erg ontspannend. De warmte ervan vind ik ook fijn.
Nooit verwacht
Super snelle levering. En heel eerlijk ik was er best sceptische over. Maar altijd maar elke nacht wel lang wakker te zijn toch gekocht.
En nu na een week durf ik het eigenlijk nog niet te geloven maar ik denk dat het toch het geweldige dutje masker het zeker is. Nog wel paar keer wakker per nacht maar slaap veel dieper en val sneller in slaap weer. En dat is wel anders geweest. Tot nu toe dus super!
Snelle levering naar verwachting
Snel geleverd en precies zoals beschreven. Heerlijk zacht en geeft fijne druk op mijn gezicht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.